Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:31:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Pevnost Boyard II – 7. díl

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.02.2018


Oblíbená soutěž Pevnost Boyard pokračuje s dalším odvážným týmem. Do víru úkolů se pustí Olga Lounová, Světlana Nálepková, Vojtěch Bernatský, Markéta Procházková a David Křížek. Nebude chybět tradiční moderátor Libor Bouček a v roli otce Fura Jan Rosák. Kolik se podaří vybrat pro Nadační fond Grácie?


Sledujte v neděli 11. února ve 20.15 hod. na Primě!

Pro kapitánku Olgu Lounovou znamená Pevnost Boyard vzpomínky, dětství, dobrodružství, napětí a taky spoustu hrozně těžkých úkolů. A samozřejmě otec Fura a jeho hádanky. „Mně jsou nepříjemné věci, ale úplně se nebojím. Jediné, čeho jsem se bála nejvíc, byl bungee jumping, protože jsem ho nikdy nedělala, vždycky jsem se nechala někde jenom vystřelit nahoru. Jinak jsem se bála, že to zkazím týmu. Je pravda, že protože jsem byla kapitánkou týmu, tak jsem si nastudovala všechny minulé díly, i nějaké francouzské díly, plus jsem si pamatovala něco z toho dětství, takže jsem týmu ukazovala fotky, co kdy se má dělat a kdy se nemusí třeba bát a tak.“

Světlana Nálepková překvapivě nemá ráda adrenalin, protože její život je adrenalin sám o sobě. Pro ni to je to něco tak cizího, neuchopitelného, nepochopitelného, že vlastně doteď nerozumí, že do toho šla. „Pro mne nabídka neznamenala nic, protože já jsem soutěž nikdy neviděla, nikdy v životě. Nebyl to pro mne dětský sen jako pro všechny ostatní, takže já jsem kývla na něco, co jsem vlastně nevěděla moc, co je. A soutěže nemám ráda, takže jsem toho záhy litovala a rozhodla jsem se tedy, že zavolám produkci a vzdám to. Mě ta nabídka zastihla někde při práci a já řekla, že pojedu. Ale vlastně až když jsem to řekla před svými přáteli, tak mi řekli, zavolej tam a zruš to. To je šílený, to nedáš. Začali popisovat různé úkoly, které se tady plní, a v tu chvíli mi došlo, že je to vlastně šílený, že to musím zrušit. Ale už byla koupená letenka, tak jsem si říkala – buď tam umřu, nebo to dám.“

David Křížek dokonce od pevnosti odstartoval kdysi svůj velký závod. „Pevnost Boyard je pro mne dětský sen, protože já jsem patřil mezi ty pravidelné diváky, kteří ji sledovali každý víkend. A pro mne to bylo něco neuvěřitelného. A je to pro mne taky velká vzpomínka, protože před deseti lety jsem tady startoval vlastně svůj nejdůležitější jachtařský závod – sólový závod od pevnosti Boyard do Brazílie. Takže velké vzpomínky.“

Pro Vojtěcha Bernatského je účast v soutěži rovněž splněný sen, tak jako pro většinu ostatních. Navíc nabídku přijal jako boj s fobiemi. Nemá totiž rád výšky – ani moc nevyhledává adrenalin a nemá rád hmyz (zejména pavouky a podobné věci). Takže vlastně přijel překonat sám sebe ve všech disciplínách, kterých se zúčastnil.

Rovněž Markéta Procházková přijela bojovat se svými strachy. Hodně nemá ráda pavouky a také hady. Ve volné přírodě se leká skoro všeho, ale zároveň přitom miluje zvířata – jenže před těmi divokými má velký respekt. Proto se strašně bála, že bude mluvit sprostě. Nakonec byla strašně šťastná, že soutěž zažila, a chtěla by si to vyzkoušet klidně znova.


Nadační fond GRÁCIE

Nadační fond GRÁCIE byl založen, aby pomáhal nemocným pacientům, kteří vlivem onemocnění a následné léčby přišli o vlasy. Z velké míry se jedná o ženy a dívky, které nesou ztrátu své kštice velmi špatně. Hlavní snahou je zajistit těmto pacientkám paruku z pravých vlasů v co možná nejkratším termínu, a hlavně zcela ZDARMA.

Jedná se nejčastěji o pacientky po chemoterapii, ale také o pacientky, které trpí kožním onemocněním alopecie, kdy je velmi často ztráta vlasů trvalá. Onemocnění má za následek nejen ztrátu vlasů, ale také bohužel obočí a řas. Klientkám hradí permanentní make up (zhotovení obočí), který vydrží 1–3 roky. V současné době spolupracuje se dvěma salony. Jeden je v Praze, druhý ve Zlíně.


AKCE VLASY POMÁHAJÍ

Doménou Nadačního fondu GRÁCIE je aktivní forma spolupráce s širokou veřejností po celé ČR. Je to možné díky akcím, které se konají v obchodních centrech, kde mají lidé možnost darovat své vlasy. Na akcích se zájemcům ustřihnou vlasy a vytvoří módní sestřih, samozřejmě zdarma. Minimální délka darovaných vlasů je 25 cm. Velký bonus je vystoupení patronky nadačního fondu GRÁCIE, zpěvačky Olgy Lounové, která jezdí na všechny tyto akce.


V roce 2018 jsou zatím v plánu tyto akce:

28. 4. OC Avion Shopping Park Ostrava
19. 5. OC Olympia Olomouc


JAK JE MOŽNÉ POMOCI?

• Darováním vlasů
• Zapojením se do projektu VLASY POMÁHAJÍ (kadeřnice, dárci)
• Finančním příspěvkem na transparentní účet Nadačního fondu GRÁCIE 2701176083/2010 Fio banka

Více na www.nfgracie.cz nebo www.facebook.com/nfgracie/.


Pevnost Boyard II – 7. díl sledujte v neděli 11. února ve 20.15 hod. na Primě!


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.02.2018 • Dyk nebo Kaiser? Tatianu Vilhelmovou čeká ve filmu Dívka za zrcadlem velké rozhodnutí
10.02.2018 • Show Jana Krause – 14. 2. 2018
10.02.2018 • Hana Zagorová, Marek Eben nebo Jaromír Bosák pomohou odhalit nová Tajemství těla
09.02.2018 • Olympijský hokejový turnaj v RTVS
09.02.2018 • Oteckovia najsledovanejší na trhu s rekordným trhovým podielom!
08.02.2018 • Olympiáda startuje, ČT sport se jí bude věnovat 24 hodin denně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist