Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:48:04   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Další sezona exkluzivních přímých přenosů Formule 1 na stanicích Sport1 a Sport2

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 23.03.2018


Formule 1 je po zimní přestávce zpět. S novými monoposty, logem, startovními časy a mnoha dalšími změnami. Jedna věc však zůstává. Již tradičně mohou motorističtí fanoušci sledovat nejrychlejší motoristické závody na světě od úvodní sekundy prvního volného tréninku Velké ceny Austrálie po poslední stupně vítězů v Abú Dhabí živě a exkluzivně na sportovních stanicích Sport1 a Sport2.


Přímé přenosy startují již tento víkend ze závodního okruhu v Melbourne. A hned na úvod se čeká pokračování loňského souboje mezi Mercedesem a Ferrari, respektive mezi Lewisem Hamiltonem a Sebastianem Vettelem. Testy v Barceloně navíc naznačily, že ještě více než loni se musí počítat se třetí stájí v pořadí, Aston Martin Red Bull Racing. Diváci v České republice a na Slovensku se mohou těšit na napínavou podívanou, která je udrží u obrazovek od zhasnutí světel na startu do poslední cílové rovinky závodu.


Více Evropy, nové časy i svatozář

Fanoušky čeká v sezoně 2018 celá řada změn. Předně se mění časy startu závodů. Ty nově nezačínají v celou hodinu, ale o deset minut později. Přidaný čas před každým závodem pak nabídne více atraktivních pohledů na jezdce a členy jejich stájí v emočně vypjatých okamžicích před startem. Diváci také uvidí ještě víc závodů Formule 1 než loni. Nově se totiž pojede celkem 21 Velkých cen. Vrací se klání ve Francii a v Německu. Vypadlo naopak soupeření na okruhu v Malajsii. To vše znamená jediné – více závodů v Evropě a tím pádem i více závodů pro české a slovenské fanoušky v příjemných odpoledních hodinách.

A na co se mohou těšit fanoušci královny motorsportu přímo na závodní dráze? Monoposty doznaly hned několika výrazných změn. Předně dostali všichni závodníci povinnou “svatozář“. Jedná se o ochranný prvek kokpitu oficiálně nazvaný Halo. Puristé se mohou bouřit, ale zde jde primárně o bezpečí jezdců. Další výraznou novinkou je konec kontroverzní “žraločí ploutve“ – tedy plochého výstupu za hlavou jezdce.

Změn doznalo i hodinové předzávodní studio Sport1 a Sport2, které před každou Velkou cenou nabízí fanouškům zábavnou show s oblíbenými komentátory Tomášem Richtrem a Števem Eiselem a experty Josefem Králem a Richardem Gondou. Diváky uvítá nové, modernější prostředí, které navazuje na re-branding celé Formule 1, která po 23 letech změnila logo.

Co zůstává stejné jako v předchozích letech, je harmonogram každého závodního víkendu. Tréninky a kvalifikační klání vysílá živě stanice Sport1, předzávodní studio a samotný závod je možné sledovat na Sport2.


Harmonogram přímých přenosů z Velké ceny Austrálie

Pátek 23. března
1. trénink na VC Austrálie
PP na stanici Sport1 od 2:00

2. trénink na VC Austrálie
PP na stanici Sport1 od 6:00

Pátek 24. března
Kvalifikace na VC Austrálie
PP na stanici Sport1 od 7:00

Neděle 25. března
VC Austrálie
PP na stanici Sport2 od 7:00


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.03.2018 • Vydejte se na výpravu po světě na Prima ZOOM
15.03.2018 • MS v krasobruslení na Eurosportu
12.03.2018 • Celý svět na dosah na Prima ZOOM v 11. týdnu
12.03.2018 • První cyklistický Monument roku: Milán – San Remo
09.03.2018 • Rossiniho opera Semiramis v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 10. března 2018
08.03.2018 • Jedna země, čtyři rozdílné obrazy - pohled na divokou Kanadu během všech ročních období

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist