Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 09:51:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Skupina Nova připravuje k Wimbledonu exkluzivní doprovodný program

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 28.06.2018


Jediný tenisový Grand Slam si zaslouží mimořádnou pozornost, kterou mu i letos dopřeje skupina Nova. Prémiové sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 budou vysílat denně od pondělí 2. července přímé přenosy z All-England Clubu. Další speciální kanály nabídne videoportál Voyo. Nova 2 bude svým divákům servírovat to nejdůležitější z aktuálního hracího dne v pořadu „Kraťas Martina Čermáka“. Důležitým okamžikům se bude věnovat také speciální okénko ve Snídani s Novou. Diváci sportovních novin se pak mohou těšit na rubriku „Štěpec na konec“.


Obě sportovní stanice Nova Sport budou nepřetržitě monitorovat ty nejzajímavější okamžiky z nejstaršího travnatého Grand Slamu vždy denně od 12:30. Videoportál Voyo pak divákům nabídne pohled na další kurty na 4 speciálních kanálech bez komentáře. Skupina Nova tak bude monitorovat až 6 kurtů najednou. Do wimbledonského programu také jako expertky přispějí tři bývalé vynikající hráčky. Diváci si tak budou moci vychutnat postřehy Petry Cetkovské, Ivety Benešové a Kláry Koukalové, která bude kromě role expertky zastávat také post komentátorky.

„Wimbledon je opravdovým tenisovým svátkem, a proto k němu vždy přistupujeme s mimořádnou péčí. Nejslavnější tenisový turnaj bude tématem číslo jedna nejen během vysílání stanic Nova Sport, ale také ve zpravodajství, Snídani s Novou, ale i na našich webech a sociálních sítích. Jsme rádi, že se nám letos podařilo angažovat Petru Cetkovskou, Ivetu Benešovou a Kláru Koukalovou. Diváci také jistě ocení speciální rubriku ve Sportovních novinách „Štěpec na konec“, jejímž hlavním aktérem je bývalý vynikají hráč Radek Štěpánek,“ doplňuje Dušan Mendel, vedoucí sportovního programu skupiny Nova.

Skupina Nova nabídne divákům kromě přímých přenosů také pestrý doprovodný program. Každý den ve 23:10 uvidí na obou stanicích Nova Sport padesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího z daného dne. Originální desetiminutový pořad plný rozhovorů a aktuálních událostí přímo z Londýna přinese „Kraťas Martina Čermáka“, který odvysílá každý den po 22. hodině stanice Nova 2. O ranní přehled se pak postará speciální okénko ve Snídani s Novou, jenž bude vysílat stanice Nova každý všední den od 8:15. Diváci se letos mohou těšit i na předzápasová studia, která jim stanice Nova Sport nabídnou každý všední den od 12:15. Mimořádnou pozornost dostane Wimbledon také na webových stránkách novasport.tv a facebookovém profilu Nova Sport.

Nejlepší hráčky a hráči budou od pondělí 2. července bojovat o titul z nejstaršího Grand Slamu světa. Díky stanicím Nova Sport 1 a 2 a videoportálu Voyo mohou být všichni fanoušci tenisu při tom!

Spot: https://youtu.be/xFPm0Bdk4bs


Jana Ondrejechová, Tisková mluvčí TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.06.2018 • Derby Portland Timbers vs Seattle Sounders
24.06.2018 • Další porci zábavného poznávání najdete na Prima ZOOM ve 26. týdnu
18.06.2018 • Vydejte se na cesty s Prima ZOOM ve 25. týdnu
18.06.2018 • Drsní hoši se vrací
15.06.2018 • Fotbalový komisař se vrací: Cantona je zpět, neunikne mu nic z fotbalového mistrovství světa
11.06.2018 • Eurosport připravuje nejrozsáhlejší vysílání 24 hodin Le Mans

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist