Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 04:13:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

JESEŇ 2018 na Markíze plná skvelých programov, silných príbehov a veľkých hviezd

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 08.08.2018


Tento rok sa pre skupinu Markíza nesie v znamení úspechov na všetkých frontoch. Hneď 1. januára sme odštartovali s dvomi absolútnymi programovými hitmi, seriálmi Oteckovia a Susedia, a v nasledujúcich týždňoch sme k nim pridali množstvo ďalších vynikajúcich formátov ako SuperStar, Chart Show, Horná Dolná, Kuchyňa a Milenky.


Zvýšili sme náskok před našou konkurenciou nielen v sledovanosti a v produkcii reklamných ratingov, ale veľmi nás tešia aj skvelé výsledky z hľadiska kvality programu, rozvoja nášho videoarchívu a online služieb.

Aj tento rok výrazne investujeme do našej programovej ponuky a nových formátov. Markíza je na slovenskom televíznom trhu dlhodobo jednoznačným lídrom a domovom tej najlepšej a najkvalitnejšej rodinnej zábavy, ale aj dôveryhodného spravodajstva. Pre nás je to nielen záväzok, ale aj silná motivácia.

Jeseň na obrazovkách televízie Markíza bude preto doslova nabitá najväčšími diváckymi megahitmi z predchádzajúcich sezón, prinesieme pokračovania všetkých úspešne etablovaných relácií a seriálov, chýbať však nebudú ani úplne nové formáty s množstvom inovácií.

Veľkolepá zábavná šou Tvoja tvár znie povedome pokračuje na jeseň štvrtou sériou, ktorá bude opäť zárukou tej najlepšej zábavy. Divákom predstavíme ďalších osem populárních slovenských celebrít, ktoré sa budú doslova prevteľovať do podoby domácich i zahraničních hudobných osobností a zabávať celé Slovensko. Tešiť sa môžu aj na nezmenenú zostavu obľúbených porotcov a skvelého moderátora, ktorí sú ďalšou garanciou kvality a špičkovej zábavy.

O smiech a dobrú náladu nebude túto jeseň rozhodne núdza, poriadnu nálož tej najlepšej zábavy totiž divákom sprostredkujú nové časti mimoriadne obľúbených komediálnych seriálov Susedia a Horná Dolná. Masívna divácka základňa podvečerného seriálového hitu Oteckovia už nepochybne odrátava dni do jeho návratu na televízne obrazovky, aby si mohli vychutnávať ďalšie príbehy svojich obľúbených postáv, ktoré budú opäť plné zaujímavých zápletiek a sviežeho humoru.

V poradí už desiata séria reality šou Farma divákom predstaví novú skupinu odvážných súťažiacich, ktorí sa budú musieť popasovať s náročnými výzvami. Divácku atraktívnosť formátu podporíme aj úplne novým konceptom, vďaka ktorému bude ešte viac zábavnejší a dynamickejší. Tú najlepšiu rodinnú zábavu budú divákom prinášať aj čerstvé vydania zábavných šou Dobre vedieť! a Chart Show.

Pre priaznivcov seriálov z lekárskeho prostredia sme pripravili pôvodnú novinku s názvom Sestričky, tešiť sa môžu na pútavé životné osudy rôznorodej štvorice zdravotných sestier, ale aj ich pacientov.

Televízne noviny prinášajú už viac než dve dekády správy, ktorým môžete veriť, a nebude tomu inak ani na jeseň 2018. Ponuku spravodajských a publicistických relácií dopĺňajú aj Športové noviny, Počasie, Teleráno a Reflex. Tie najhorúcejšie a najzaujímavejšie pikošky zo sveta celebrít sprostredkúva Smotánka.

Pre divákov televízií Doma a Dajto sme pripravili vynikajúce premiérové seriály, ako aj nové série tých už rozbehnutých, ale tiež aj atraktívnu filmovú ponuku. Na to najlepšie z produkcie českej TV Nova sa slovenskí diváci môžu tešiť na medzinárodnej stanici Nova International.

Našim cieľom je umožniť divákom dostať sa k obľúbenému obsahu kedykoľvek a kdekoľvek, preto ponúkame široké portfólio služieb aj na našich online portáloch a mobilných aplikáciách. Dovoľte nám poďakovať sa za doterajšiu skvelú spoluprácu a už teraz sa tešíme na naše ďalšie úspešné partnerstvo v novej televíznej sezóne. Želáme vám krásny zvyšok leta a veríme, že jesenné mesiace strávite aj v spoločnosti programov skupiny Markíza.


Matthias Settele, Generálny riaditeľ a Juraj Máťuš, Obchodný riaditeľ TV Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.08.2018 • RTVS pripravila spomienkový program na Stanislava Dančiaka
08.08.2018 • Podzimní schéma skupiny TV Nova přinese pokračování úspěšných pořadů i zbrusu nové formáty [ 1 ]
04.08.2018 • Nové tváre v šou Milujem Slovensko
03.08.2018 • Velkolepý podzim na Primě – jsme spolu už 25 let!
03.08.2018 • Tour de France si na obrazovkách RTVS pozrelo vyše 2 milióna divákov
31.07.2018 • Česká televize nabídne na podzim pět nových seriálů a minisérií

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist