Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 04:17:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

Letošní OLED televize Philips vyhrály dvě prestižní ceny EISA

  Autor: PRAM/TP Vision , e-mail: info@pram.cz Přidané: 22.08.2018



Na letošním vyhlášení prestižních cen EISA získaly televizory Philips hned dvě ocenění. Obě připadla OLED modelům a Philips TV tím potvrzuje pozici úspěšného výrobce OLED televizorů, které se jako jediné na trhu mohou chlubit Ambilightem.


Porota EISA udělila ocenění nejvýhodnější OLED TV pro období 2018-2019 55palcovému modelu Philips OLED803. Další cenu získal nový televizor OLED903 s úhlopříčkou 65 palců, který je díky exkluzivnímu partnerství s Bowers & Wilkins vybaven reproduktory tohoto světového lídra v audio oblasti. I díky tomu si vysloužil nálepku nejlepší televizor pro domácí kino za období 2018-2019. Tento televizor již dříve vyhrál také ocenění IF Design Award.


Vyjádření porotců:

OLED 803: „Philips TV kombinuje nejnovější OLED panel s vylepšeným obrazovým procesorem P5. Dosáhl tak v tomto 55palcovém modelu úžasných výsledků, a přesto si udržel lákavou cenu. UHD televizor OLED803 s operačním systém Android TV díky nejnovějšímu systému „Perfect Natural Reality“ zobrazuje SDR obsah téměř ve stejné kvalitě, jako by se jednalo o HDR.“

OLED903: „Milovníci domácího kina vyžadují zážitek, který dynamicky propojuje působivý obraz a zvuk. 65palcová vlajková loď Philips přesně toto splňuje. Mimo jiné díky partnerství s hi-fi experty z Bowers & Wilkins, které vyústilo v úžasný zabudovaný soundbar. 65OLED903 nabízí prvotřídní obrazový výkon, který doplňuje Ambilight, jenž u jiného výrobce nenajdete. Nejlepších výsledků dosahuje při přehrávání 4K Blu-ray disků a kvalitního streamovaného obsahu.“

EISA (European Imaging & Sound Association) každoročně uděluje svá ocenění jedinečným a inovativním produktům již 36 let. Porota je složena z expertů z oboru audio-video z 25 zemí a 53 předních publikací z celého světa. Oba oceněné televizory Philips budou oficiálně prezentovány v průběhu veletrhu IFA, největšího veletrhu s elektronikou, který se koná od 30. srpna 2018 v Berlíně.


Vylepšení OLEDu:

Oba nové modely mají shodné obrazové technologie a OLED panely z roku 2018 s novou antireflexní vrstvou pro ještě lepší zobrazení černé. Disponují světelným výkonem 1000 nitů, což je vylepšení oproti modelům z roku 2017 o 10 %.

Nové modely jsou dále vybavené druhou generací obrazového procesoru P5 s technologií „Perfect Natural Reality“, která vylepšuje kontrast. Patentovaný inteligentní algoritmus upscaluje standardní SDR obraz až téměř na úroveň HDR.

Oba modely mají integrovaný zvukový systém v jednoduchém a elegantním evropském designu. Zvuk modelu 803 dostál oproti loňským modelům výrazného vylepšení. Model OLED903 zase využívá znalostí a technologií partnera Bowers & Wilkins a nabízí novou úroveň zvuku u televizorů. Čtyři přední měniče zabudované pod obrazovkou jsou zakryty akusticky transparentním plátnem Kvadrat.

Oceněné modely Philips mají třístranný Ambilight, Android TV ve verzi Nougat a jsou připravené na ovládání pomocí Google Assistant nebo Amazon Alexa po softwarovém update na verzi Android O. Oceněné modely budou k v prodeji od podzimu roku 2018.


O společnosti TP Vision:

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.


Pro další informace navštivte:

Internet: http://www.tpvision.com
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


Jiří Kroulík, Account Manager, PRAM Consulting
Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager CEE, TP Vision



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.08.2018 • Připravte se na DVB-T2 s Philips TV a získejte až 10 000 Kč nazpět
27.06.2018 • Společnost Panasonic uvedla dálkově ovládané PTZ kamery 4K 60p
21.06.2018 • TP Vision a Bowers & Wilkins oznámili partnerství založené na honbě za dokonalostí
14.06.2018 • Počas leta príjem rozhlasu občas rušia vzdialené stanice
04.05.2018 • Hybridná televízia už aj pre divákov RTVS, neprídu ani o žiaden zápas na MS v hokeji
28.12.2017 • Univerzitní kamery umožňují flexibilní vzdělávání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist