Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 15:08:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

DOD 2018: Veľkolepá oslava 22. narodenín TV Markíza prilákala do Záhorskej Bystrice vyše 20-tisíc návštevníkov!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 26.08.2018


Najväčšie herecké a moderátorské hviezdy, špeciálny zahraničný hosť, atraktívny program na pódiu, množstvo zaujímavých atrakcií a všadeprítomná fantastická atmosféra – také boli v poradí už 22. narodeniny televízie Markíza počas veľkého letného podujatia, Dňa otvorených dverí (DOD). V sobotu, 25. augusta 2018, prilákal do areálu dlhodobo najúspešnejšej slovenskej televízie v Záhorskej Bystrici vyše 20-tisíc návštevníkov z celého Slovenska.


DOD ráno prestrihnutím symbolickej pásky slávnostne otvoril generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele, ktorý dorazil naozaj štýlovo – na traktore šoférovanom obľúbeným hospodárom Martinom Bagarom z reality šou Farma a oblečený v tradičnom slovenskom kroji. Jedinečnú atmosféru dotvárala okrem potlesku návštevníkov aj ľudová hudba a detskí tanečníci.

Najväčším prekvapením pre návštevníkov bol rozhodne svetoznámy herec Mario Cimarro, hviezda kultovej telenovely Skrytá vášeň, ktorá si aj na Slovensku získala obrovské množstvo fanúšikov. A práve dnes mali návštevníci DOD jedinečnú možnosť stretnúť sa s ním osobne a získať jeho podpis či spoločnú fotografiu. Návštevníci sa tiež mohli osobne zoznámiť s najočakávanejšími televíznymi projektmi jesene a ich protagonistami v špeciálnych stanoch fenomenálnej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, dlhoročne obľúbenej reality šou Farma, či nového seriálu z nemocničného prostredia Sestričky.

Obrovským lákadlom bola tento rok autogramiáda hereckých hviezd z aktuálne najsledovanejších seriálových hitov Oteckovia a Susedia. Svoje podpisy rozdali tisíckam záujemcov napríklad Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, Filip Tůma, Marek Fašiang, Ján Koleník, Monika Hilmerová, Mária Bartalos, Jana Kovalčíková, Eva Pavlíková, Peter Marcin, Andy Kraus, Viki Ráková, Dominika Richterová a mnohí ďalší.

Davy priaznivcov trpezlivo čakali aj na autogramy moderátorov a redaktorov známych z markizáckych relácií, za všetkých spomeňme Zlaticu Švajdovú Puškárovú, Patrika Švajdu, Jara Zápalu, Máriu Chrenekovú Pietrovú, Kvetku Horváthovú, Danicu Nejedlú, Adelu Vinczeovú, Viktora Vinczeho, Lenku Vavrinčíkovú, Janku Hospodárovú, Petra Varinského, Patrika Hermana, Miriam Kalisovú, Adrianu Polákovú, Dara Richtera, Jána Tribulu, Borisa Prša, či Eriku Judínyovú.

O bohatý program na pódiu a skvelú zábavu sa postarali hudobné vystúpenia Dary Rolins, Katky Knechtovej, Emmy Drobnej, Zuzany Smatanovej, Tomáša Bezdedu, Cigánskych diablov, súrodencov Hečkovcov, 10 finalistov série SuperStar, či raperky Aless.

Návštevníci DOD sa mohli dobre najesť v stánkoch s občerstvením, zakúpiť si originálne darčekové predmety, a vychutnať si rôzne atrakcie pre deti aj dospelých. Pre deti bola pripravená napríklad špeciálna zóna HÝBSA, vystúpenie obľúbeného speváka Mira Jaroša a svoju detskú hudobnú tvorbu naživo predviedol aj herec Dano Heriban, ktorého diváci poznajú najmä ako Ďura Brmbalíka zo seriálu Horná Dolná.

Spoznali sme tiež šťastného výhercu nového auta Kia Ceed, vyžrebovaný bola za prítomnosti notárky zo všetkých, čo sa od 13. augusta 2018 zaregistrovali a poslali SMS do súťaže Vstávaj a vyhraj s reláciou Teleráno. Veľkej pozornosti návštevníkov sa tešil aj úspešný pokus o vytvorenie najväčšej slovenskej pizze za pomoci detských hercov zo seriálu Oteckovia.

„Veľmi nás teší neustály záujem našich divákov a priaznivcov, ktorí každoročne prichádzajú z celého Slovenska, aby na vlastnej koži zažili neopakovateľnú atmosféru Dňa otvorených dverí. Opäť sme spoločne prežili výnimočný deň plný pozitívnej energie, jedinečných zážitkov a výbornej nálady. Je to pre nás veľká česť a zároveň záväzok robiť naďalej všetko pre to, aby bola Markíza aj naďalej najobľúbenejšou televíziou na Slovensku. Už teraz sa nevieme dočkať, že sa u nás v Záhorskej Bystrici uvidíme opäť o rok," uzavrel Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.08.2018 • ČAEK přivítala novelu zákona o urychlení výstavby
24.08.2018 • TV Markíza aj tento rok otvára dvere svojim divákom, prídu Oteckovia, Susedia aj telenovelová megahviezda!
20.08.2018 • Tisková zpráva z 13. zasedání RRTV, konaného dne 14. 8. 2018
15.08.2018 • Kozlovo letní kino na nádvoří pivovaru ve Velkých Popovicích uvede film Jedna ruka netleská
06.08.2018 • Od televize se Češi přesouvají na internet; nejvíce sledují reality show
05.08.2018 • Od počítačové hry ke středověkým památkám - Středočeská centrála cestovního ruchu láká do údolí řeky Sázavy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist