Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 08:42:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Operátor DIGI Česká republika bez upozornění vypnul kompletní portfolio stanic AMC Networks CNE

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 03.09.2018


Navzdory platným smlouvám, nemohou předplatitelé operátora DIGI Česká republika ode dneška 3. září 2018 sledovat ani jeden z jedenácti stanic z portfolia AMC Networks International – Central and Northern Europe. Mezi tyto kanály patří například Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, TV Paprika a řada dalších.


Majitel a provozovatel stanic AMC Networks International – Central and Northern Europe vyjadřuje překvapení nad tímto postupem společnosti DIGI. Ten je v rozporu s platnými dlouhodobými smlouvami. Vedení společnosti AMCNI CNE také zdůrazňuje, že neočekávané vypnutí porušuje české zákony, jelikož předplatitelé DIGI (více než 100 000 domácností) nebyli informování s třicetidenním předstihem.

Toto náhlé rozhodnutí DIGI zanechalo od dnešního dne zákazníky v České republice bez přístupu k přímým přenosům závodů Formule 1 a blížícím se duelům z fotbalové Ligy národů (UEFA Nations League), kde se mohli těšit například na hit tohoto týdne Francie – Německo či následně duel Anglie se Španělskem. Na stanici AMC přijdou o atraktivní série jako například The Terror nebo Fear the Walking Dead. Dětští diváci nebudou moci sledovat nové pohádky z dílny Dreamworks na stanici Minimax a milovníci vaření si nebudou moci pustit na TV Paprika blížící se českou lokální produkci Hezky česky s Vendy a Adamem.

Mezi AMCNI CNE a DIGI byla dlouhodobá smlouva o distribuci celého portfolia stanic. Náhlé rozhodnutí společnosti DIGI vypnout tyto stanice se uskutečnilo navzdory této strategické dohodě. AMCNI CNE plánuje podniknout právní kroky.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.09.2018 • DIGI TV upravuje programovou nabídku po vyřazení stanic AMC Networks
23.08.2018 • Russia Today, SBN, Hope Channel a 3ABN International z družice Hot Bird 13C
23.08.2018 • Volné vysílání programu Golf Channel ve Skylinku
22.08.2018 • Legendárny Cartoon Network môžete pustiť deťom v češtine aj angličtine
22.08.2018 • Epic Drama HD a Power TV - nové programy v nabídce Skylinku
16.08.2018 • DAZN 1 HD, DAZN 2HD z družice Hot Bird 13B pro všechny klienty Sky Italia

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist