Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 11:09:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

DIGI TV upravuje programovou nabídku po vyřazení stanic AMC Networks

  Autor: DIGI CZ , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 03.09.2018


Od pondělí 3. září zařazuje český televizní operátor DIGI TV deset nových stanic a současně došlo k vyřazení kanálů patřících americké společnosti AMC Networks. Navíc DIGI TV posiluje sportovní nabídku pro všechny zákazníky přidáním sportovní stanice DIGI Sport 2 HD v rámci časově neomezené promo akce do ZÁKLADNÍHO balíčku.


Důvodem změny je zohlednění preferencí zákazníků, kvality a sledovanosti TV kanálů i absence dohody se společností AMC Networks ohledně podmínek vysílání jejích TV kanálů. Jedná se o stanice Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, CBS Reality, TV Paprika, AMC, Film+, Megamax, Sport 1 a Sport 2. Od 3. září je tak nahrazují stanice Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Epic Drama HD, TUTY TV, Fightbox, Food Network, Docubox, Discovery Turbo Extra, E!, Auto Motor Sport a DIGI Sport 2 HD.

Nové kanály vybírala DIGI TV tak, aby žánrově odpovídaly vyřazovaným stanicím. V nabídce se tak objevují filmové kanály, stanice vysílající seriály, další zaměřené na dětské diváky a rodiny, milovníky dokumentů či novinky ze světa celebrit, sportovní stanice a další. V této souvislosti dojde též k úpravě kanálové mapy.


DIGI SPORT 2 HD v základní nabídce

Kromě nových kanálů dochází též k zařazení sportovního kanálu DIGI Sport 2 HD do ZÁKLADNÍHO balíčku. Všichni zákazníci DIGI TV tak budou moci sledovat ten nejlepší evropský fotbal, který je k vidění v německé, italské a španělské lize. Záměrem bylo, aby si zákazníci nemuseli připlácet za fotbal, který byl dříve k dispozici v základním balíčku (tj. než kanály Eurosport, Sport 1 a Sport 2 přišly o práva k italské, německé a francouzské fotbalové lize). V ZÁKLADNÍM balíčku se dále objeví Fightbox, stanice vysílající atraktivní bojové sporty a také další nové kanály zaměřené na motoristy Auto Motor Sport a Discovery Turbo Extra. Oba motoristické kanály zpřístupní DIGI TV v rámci promo akce všem zákazníkům do konce roku v ZÁKLADNÍM balíčku.


Všechny stanice Nova již jen v HD

Další významnou změna se týká kvality vysílání programů Novy. Od 1. října uvidí diváci DIGI TV všechny stanice Novy v HD rozlišení. Vedle Nova HD, tak přejdou do HD rozlišení ostatní čtyři kanály skupiny Nova, které jsou všechny v ZÁKLADNÍM programovém balíčku. Konkrétně půjde o stanice Nova 2 HD, Nova Cinema HD, Nova Gold HD a Nova Action HD. Do HD přechází ještě jeden kanál ze stávající nabídky. Diváci, kteří mají v oblibě stanici History z EXTRA balíčku, ji budou již od září sledovat také v HD rozlišení.


EXTRA překvapení

Od září do konce roku zpřístupňuje DIGI TV celkem 8 programů z balíčků EXTRA a SPORT jako promo akci všem zákazníkům. Konkrétně jde o: Nova Sport 2 HD, Crime and Investigation, Auto Motor Sport, Filmbox Premium HD, Discovery Turbo Extra, DoQ, Fine Living a Filmbox Family.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 3. 9. 2018






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.09.2018 • Operátor DIGI Česká republika bez upozornění vypnul kompletní portfolio stanic AMC Networks CNE
23.08.2018 • Russia Today, SBN, Hope Channel a 3ABN International z družice Hot Bird 13C
23.08.2018 • Volné vysílání programu Golf Channel ve Skylinku
22.08.2018 • Legendárny Cartoon Network môžete pustiť deťom v češtine aj angličtine
22.08.2018 • Epic Drama HD a Power TV - nové programy v nabídce Skylinku
16.08.2018 • DAZN 1 HD, DAZN 2HD z družice Hot Bird 13B pro všechny klienty Sky Italia

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist