Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 02:40:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Jarní nabídka UPC Direct

  Autor: PR Press , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 28.05.2002


V měsíci dubnu přichází poskytovatel placené satelitní televize UPC Direct s několika novinkami, které by mohly oslovit další zájemce o tuto “satelitní kabelovku”.

V první řadě je to nabídka UPC – 33%.

Tento zdánlivě matematický kód můžeme jednoduše rozluštit jako nabídku pro všechny nové zákazníky, kteří uzavřou smlouvu o dodávce služeb UPC Direct v období od 15.4. do 15.6.2002. Právě v těchto dvou jarních měsících totiž získají slevu 33% na první tři měsíce sledování základní nabídky Rodina. Pokud si objednají i prémiový filmový kanál HBO, pak samozřejmě také na něj obdrží 33% slevu. Znamená to, že vlastně budou sledovat 1 měsíc zdarma.

Anebo počítejme jinak. Pokud uvažujeme o roční abonenci základní nabídky Rodina, pak za celé toto období ušetří noví zákazníci při této nabídce sympatických 10% pravidelných poplatků a každý měsíc se jim vlastně sníží náklady z 512 Kč na přijatelných 460 Kč. Což už odpovídá ceně některých “pozemních” kabelovek. UPC Direct však nabízí určitě více televizních a rozhlasových programů, než jiný kabelový operátor. Takže pokud uvažujete o pořízení “satelitní kabelovky”, není proč váhat. Další informace můžete získat u kteréhokoliv ze čtyř stovek certifikovaných prodejců v České republice, nebo na internetových stránkách UPC na adrese www.upc.cz anebo v Zákaznickém centru. Do něj se dovoláte na tlf.čísle 0844 11 11 12, což je tzvn. modrá linka s místním tarifem z jakéhokoliv telefonu v ČR, pražští zájemci mohou využít linku (02) 41 00 51 00.

Touto novinkou však ještě není výčet jarních změn zdaleka vyčerpán. Možná už víte, že od začátku dubna rozšířila společnost UPC základní nabídku Rodina o tři nové, atraktivní televizní stanice.

Aktuální informace ze Slovenska, ale také ze světa i z ČR můžete nyní získat na slovenském zpravodajském kanále TA3. Především mladí diváci ocení zařazení kanálu Extreme Sports, který je prvním a jediným televizním kanálem na světě, zcela věnovaném extrémním sportům a životnímu stylu (adrenalinové sporty, hudba, móda a netradiční životní styl). Třetím novým kanálem v nabídce, určeným především mužům všech věkových skupin, je Avante. Ten (stejně jako předchozí) vysílá v angličtině a nabízí pořady o automobilech, lodích, letadlech, nových technologiích a výjimečných osobnostech našich dnů.

Vzhledem k těmto programovým změnám dochází (poprvé od zavedení služby na podzim 2000) k jiné organizaci předvoleb u pronajatého receiveru Philips DSX 6010. Změny jsou to výrazné a čitelně oddělují jednotlivé žánrové skupiny programů. Na nepřesunutelná místa předvoleb (nyní jsou to čísla 1-37) jsou nyní zařazeny také některé vybrané oblíbené volně šířené kanály. Nová organizace předvoleb je čitelnější a lépe seskupuje jednotlivé tematické žánry přenášených programů – filmové, sportovní, dokumentární, zpravodajské apod. UPC věří, že se tato změna setká s příznivým ohlasem u zákazníků.

Pohledem do nové organizace předvoleb dojdeme ještě k dalšímu chystanému překvapení pro všechny abonenty UPC Direct. V současné době se vedou intenzivní jednání s novým sportovním kanálem Galaxie Sport. Takže nezbývá, než doufat, že se možná v blízké budoucnosti dočkáme jeho zařazení. Ale jak to nakonec vše dopadne ve skutečnosti si budeme muset ještě chvíli počkat.

Taková je tedy současná jarní nabídka společnosti UPC a některé úvahy do dalších měsíců. Tím však nejsou ale ještě zdaleka všechny plány UPC Direct prozrazeny.

V červnu dojde k plánovanému odchodu bývalého polského partnera Wizja TV ze stávajících transponderů na družici Astra a pro českou, slovenskou a maďarskou platformu UPC tak zůstane více možností, jak s uvolněnými kanály naložit. Určitě dojde k úpravě technických parametrů přenosu, zejména k zvýšení datových toků a tím k zlepšení kvality obrazu.

Plánuje se také duální vysílání zvukového doprovodu u premiérového filmového kanálu HBO, tedy přenos originálního zvuku i českého dabingu. Dále se uvažuje i o zpestření stávající programové nabídky o nové, atraktivní programy, rozšíření českého dabingu, služby EPG (elektronický programový průvodce), případně teletextu. Ale to už bude další, “letní” nabídka.

Společnost UPC ČR, a.s. přeje všem svým současným i budoucím abonentům hodně zábavy a zážitků při sledování televizních a rozhlasových stanic z orbitu a prosluněnou jarní pohodu.

Zpracováno podle podkladů UPC ČR, a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 12   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.04.2002 • UPC odpovídá – 2.část [ 7 ]
17.04.2002 • Novinky na Galaxii Sport [ 5 ]
02.04.2002 • Apríl na satCentrum [ 10 ]
01.04.2002 • Psali jsme na Apríla
Slovlink na Eurobirdu od června 2002
[ 22 ]
29.03.2002 • Změny v řazení předvoleb UPC Direct [ 16 ]
29.03.2002 • Změny v UPC od 2.4.2002 [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Snění 

20.04.2002 07:56 • lesní otrok
Stále si myslím, že UPC něčím překvapí, ale nic. Byl by alespoň lepší

resiver, který má paměť i po přeladění na jinou družici. Je to otrava

stále přelaďovat. Nebo na to jde jinak vyzrát?
 
 
  pohoda 

18.04.2002 22:07 • J.H
jestli splni vse co tady pisou tak to bude super!!!!!!!!!mam upc asi rok a pul a jsem spokojen. jen tak dal upc...
 
 
  UPC jeste nezkrachoval? 

17.04.2002 16:57 • Podvodnik
Ne? Bez CT1, CT2, JOJ, Primy, Markizy a prip. Novy se tomu vazne divim. S temi programy co nabizi za ty ceny.
 
 
  Môj príspevok 

17.04.2002 07:28 • chyba im rozum.
Prosim Vas na CT1,CT2,Prima,Joj ste zabudli?Ved tie nove kanaly su vlastne o com asi o nicom.
 
 
  no 

16.04.2002 19:11 • martin
jestli daj galaxii a zustanou u stejne ceny tak to bude pomerne dobry.ale zatim opet sliby(jaro-leto-atd).uvidime
 
 
  super ponuka 

16.04.2002 15:08 • siemens
plany su plany ale je potrebne zobrat na zretel hosp.vysledky. nechapem preco nedali JOJ TV a Primu, resp. CT1 a 2.

takto sa peniaze nezarabaju.

pre slovakov nie su atraktivne programy ktorym nerozumeju!berte to do uvahy páni!


 
 
  cena jarní nabídky 

16.04.2002 12:21 • videoman
Pokud by cenu nechali stejnou i nadále/včetně HBO/,bylo by to únosné a odpovídající nabídce, možná by to potom nějaké abonenty přesvědčilo.
 
 
  Můj příspěvek 

16.04.2002 10:20 • Ksilt.
Ha ha at jsou nekam, TA3 - FTA, Extreme Sports FTA, Avante - dekuju nechci, HBO - mozna ale az s dualnim zvukem, MTV&spol - porad dokola,

zbytek - vetsina FTA. Docela me ta jejich komplet nabidka dostava za 1.100,- necelych Kc at jsou nekam. Kdyz budu hodne velkej blazen a predplatim si kompletni balik Sky Digital za 34 liber mesicne tak si pridam nejakych sest stovek a mam nabidku programu jako blazen - 12 filmovych kanalu a 4 sportovni a ostatni ani nepocitam. Chapu ze sme malej trh ale jejich nabidka je skutecne smesna a jen blazen by za ni platil.
 
 
  Zlepsenie techn. parametrov ? 

16.04.2002 10:15 • Hannibal
Tak tomu moc neverim, ze zvysia kvalitu programov - konkretne HBO

je jeden z programov s najnizsou kvalitou obrazu, aku som kedy v digitale videl. A ked odidu dalsie polske programy, tak tam nayebu madarske - vid posledne zmeny. Preco nezvysili prenosovu rychlost uz ked prestal vysielat Sport1 ? Nikde o tomto probleme nepadlo ani slovo ! SU to s*****i h****i, cele UPC. Pozrite si akykolvek plateny digitalny balik, obzvlast filmove kanaly a ked prepnete naspat na UPC, tam je vam na GRCANIE !!!
 
 
  Atraktivni? 

16.04.2002 08:50 • jan
Skutečně nevím, co je na TA3,ES a Avante atraktivní!?Přibylo pár programů, které jsou stejně FTA, a tak hlavní přínos vidím v tom, že mi totálně rozesrali předvolby, takže teď abych to zase všechno znovu nastavil. Pokud se v brzké době na UPC neobjeví Galaxie Sport, nebo něco podobného, tak s nima končím. 10různejch MTV a 10různejch zpravodajství fakt nemusím.
 
 
  Môj príspevok 

16.04.2002 07:27 • Shell
Co tak hodit do balika stanicu JoJ.Asi to im zas potrva kedy sa pani z UPC spamataju a budu konecne robit pre nas platitelov ich vyplat.(chyba im rychlost)
 
 
  Môj príspevok 

16.04.2002 06:37 • jimmy
Kdyby se jim podařili získat GalxiiSport, tak bych je měl i rád.Co slibované ČT do léta ???
 
 
Celkový počet komentářů: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist