Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:37:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 17. 10. 2018

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.10.2018



Hokejista Patrik Eliáš, zpěvačka Jitka Zelenková a burleska Terézia Bělčáková se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. října ve 21.35 hod. na Primě.


Patrik Eliáš – jeden z nejúspěšnějších českých hokejistů, který se vloni v únoru stal třetím českým hokejistou, jehož dres visí u stropu haly týmu NHL. Autor 408 gólů New Jersey se při slavnostním ceremoniálu neubránil slzám. „Někomu, kdo vyrůstal ve východní Evropě, v komunistické zemi, se o takovém dni nemohlo ani zdát. Jsem tak vděčný. Díky, že jste mě nechali být Ďáblem navždy,“ řekl v Prudential centru evidentně dojatý Patrik Eliáš. Ceremoniál zachytil na kameru jeho kamarád, Radim Zika, aby ho nakonec sestříhal jako celovečerní dokument s unikátními záběry a rozhovory s bývalými Eliášovými spoluhráči. Za 20 let odehrál Patrik Eliáš za New Jersey Devils celkem 1402 zápasů. Klub nikdy neopustil a stal se jeho legendou. Drží rekordy v počtu branek, asistencí, bodů, gólu v přesilovkách i vítězných gólů. Celkem dal v dresu Ďáblů 408 gólů a 1025 bodů, další přidal v play off. V březnu 2017 Patrik Eliáš ukončil bohatou hráčskou kariéru, a mohl tak konečně trávit čas na horách a lyžovat. Teď už má ale zase před sebou hokejové povinnosti. Na začátku června se stal asistentem trenéra u reprezentační dvacítky, ačkoli dostal nabídku na spolupráci také od Jersey. „Musel jsem zvážit, která nabídka je ta správná. Ale nakonec jsem přislíbil spolupráci u české dvacítky,“ říká Eliáš, i když sám připomíná, že působit jako trenér v NHL by bylo něco výjimečného. Přednost trénovat českou reprezentaci dal i kvůli rodině – tedy práci převážně doma v Česku.


Jitka Zelenková – zpěvačka, která se na hudební scéně pohybuje již padesát let. Oslavu výročí spojila s vydáním nového alba Intimity, které vyšlo 5. října. „Dramaturgické přípravě alba Intimity jsem věnovala skoro dva roky a obsahuje převážně slavné americké songy, doplněné i o několik původních skladeb, které absolutně souzní s těmi světovými. Složili mi je František Gondolán a Lev Rybalkin. Na albu mám i jednu nádhernou portugalskou píseň od Salvadora Sobrala, která zvítězila v loňském Eurovision Song Contest a uchvátila publikum. Udělalo mi radost, že jsme od Sobralova nakladatele dostali práva na realizaci české verze písně Amar pelos dois, kterou pro mě skvěle přebásnil Eduard Krečmar.“ Nové album Jitka představí v listopadu na speciálním koncertě v kulturním prostoru La Fabrika v Praze, na kterém oslaví i padesát let na scéně. Obklopena špičkovými hudebníky přivítá hvězdné hosty – houslového mistra Pavla Šporcla, zpěváka a herce Davida Krause a swingaře Jana Smigmatora. Jitčin první větší úspěch přišel v sedmnácti letech, kdy vyhrála celostátní hudební soutěž Talent 67. Ještě před maturitou začala hostovat v pražských divadlech Rokoko a Apollo. Spolupracovala také s orchestry Karla Vlacha nebo Gustava Broma. Od roku 1973 zpívala s králem českého popu Karlem Gottem ve skupině Ladislava Štaidla, jenž byl jedenáct let jejím partnerem. Sólovou dráhu rozjela Jitka Zelenková v osmdesátých letech. Od té doby vydala na dvě desítky alb, která obsahovala hity jako Ty mi smíš i lhát, Kdybys byl sám nebo Bez lásky láska není. Mimo jiné si také zahrála v hudební komedii Bylo čtvrt a bude půl, v psychologické Radosti až do rána či v seriálu Bylo nás šest.


Terezia Mia alias Miss Cool Cat = Terézia Bělčáková, burleska, která nejprve jen fotila vystoupení, a pak se jednou z tanečnic sama stala. Pět let tvrdé práce se ale dívce ze Slovenska vyplatilo. Dnes je uznávanou burleskou, která prorazila i na newyorské scéně. Jako profesionální burleska se živí už několik let. Zájem o její vystoupení mají klienti z celého světa. Pro ni ale zůstává na prvním místě Praha a snaží se ji dostat zpět na burleskní mapu Evropy. „Ještě jako fotografka jsem burlesku tak trochu brala na lehkou váhu. Pak mě zaskočilo, kolik je za burleskou práce. Umělkyně musí sestavit choreografii, příběh, celý ten vizuál, najít dobrou hudbu, to není vůbec snadné. A samozřejmě vymyslet kostým, já naštěstí spolupracuji s výtečnou návrhářkou Zuzanou Kubíčkovou. Není to tak, že umělkyně se jde pouze svléknout na scénu,“ říká.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. října ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.10.2018 • Tři benefiční speciály pořadu Kde domov můj? s Romanem Šmuclerem a Bárou Štěpánovou
15.10.2018 • Tvoja tvár znie povedome výrazne porazila filmovú premiéru konkurencie
14.10.2018 • Třídílný dokumentární cyklus LEGIE 100
13.10.2018 • Horná Dolná a Televízne noviny najsledovanejšími programami dňa
12.10.2018 • Rádio Devín pripravilo k 100. výročiu ČSR sériu verejných podujatí
11.10.2018 • Tlačová informácia zo zasadnutí RVR dňa 10. 10. 2018

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist