Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:10:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

The History Channel vstupuje do střední Evropy v zastoupení společnosti Chello Zone

  Autor: PR Chello Zone , e-mail: vaclav.mozer@chellozone.com Přidané: 12.02.2008


Londýn, 11. února 2008 - New York/Londýn. Společnost The History Channel UK, společný podnik firem A&E Television Networks (AETN) a British Sky Broadcasting (BSkyB), jmenovala společnost Chello Zone, jež je podnikatelskou jednotkou firmy Chellomedia, jako svého zástupce pro distribuci kanálu The History Channel na placených televizních platformách v České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku, Polsku, a ve Slovinsku.

Společnost Chellomedia navíc díky svému zázemí v amsterdamském středisku Digital Media Centre poskytuje řadu vysílacích služeb včetně digitalizace, distribuce signálu, jazykových lokalizací obsahu a tvorby programů.

Po roce úspěšné expanze kanálu The History Channel® v Evropě a zahájení standardního i high-definition vysílání ve Skandinávii a Beneluxu pokračuje rozvoj této televizní stanice ve střední Evropě, kde se předpokládá její spuštění ve druhém čtvrtletí roku 2008. Zastoupení společnosti Chello Zone nemají v regionu konkurenci; firma má již přes 35 klientů, jimž poskytuje své služby v oblasti prodeje a managementu tematických televizních kanálů.

The History Channel se nyní vysílá ve více než 135 zemích pro více než 235 milionů domácností. The History Channel je naprosto unikátní mezinárodní televizní kanál, který je věnovaný výhradně pořadům o historii – faktografickým i zábavným seriálům, speciálům a dokumentům. Stanice odhaluje sílu, moc a vášeň historie, a její diváci si tak dějiny mohou znovu osobně prožít a propojit své životy s velkými osobnostmi a událostmi minulosti. The History Channel nabízí pořady ověnčené mnoha cenami, které pokrývají širokou škálu témat, například dějiny starověku, moderní dějiny, vojenskou historii a dějiny konfliktů, techniky nebo dopravy.

The History Channel byl poprvé spuštěn společností AETN v lednu 1995 v USA. Britský společný podnik s korporací Sky zahájil vysílání v listopadu 1995 a ve Velké Británii provozuje kanály The History Channel, The Biography ChannelŇ, Crime & Investigation Network™ a The History Channel HD™. Tento společný podnik rovněž vysílá The History Channel a The History Channel HD ve Skandinávii, Beneluxu, subsaharské Africe a Řecku a také Crime & Investigation Network v subsaharské Africe.

Ian McDonough, obchodní ředitel společnosti The History Channel UK, dodává: “Jasně jsme si stanovili závazek investovat do lokalizace a rozšíření distribuce našich televizních kanálů a společnost Chello Zone je pro nás díky své odbornosti, znalostem a zkušenostem z regionu dokonalým partnerem, který nám pomůže úspěšně realizovat naši strategii ve střední Evropě.”

Louise Cottrell, Vice President Affiliate Sales ve společnosti Chello Zone, k tomu uvedla: “Toto je pro nás velmi významná dohoda – The History Channel je jednou z nejuznávanějších celosvětových značek se silnou a jasnou programovou strategií. Jsme přesvědčeni, že si jeho unikátní a přitom rozmanitá skladba vysoce kvalitních pořadů získá u diváků v regionu velkou popularitu.”


PR Press Zonemedia Czech, Václav Mozer, 12. 2. 2008



O společnosti Chellomedia:

Chellomedia je evropskou obsahovou divizí společnosti Liberty Global, Inc. Je vedoucí mezinárodní mediální společností s hlavním důrazem na distribuci televizních stanic a video obsahu. Společnosti a podnikatelské jednotky v rámci skupiny Chellomedia vlastní a distribuují 27 televizních stanic a nabízí celou řadu služeb v oblasti digitalních, on demand a broadband produktů. V současné době služeb Chellomedia využívá více než 200 milionu domácností. Chellomedia se zaměřuje na televizní byznys v globálním měřítku prostředníctvím společnosti Chello Zone, která celosvětově vysílá a distribuuje například stanici JimJam, jednu z vedoucích značek a stanic určenou pro předškolní děti, a stanice Zone Reality, Zone Horror, Extreme Sports Channel. V jednotlivých regionech je Chellomedia zastupena prostřednictvím společnosti Chello Multicanal (Iberia), společnosti Chello Benelux (Benelux) kde vlastní prémiové sportovní a filmové stanice Sport1 & Film1 a společnosti Chello Central Europe (střední a východní Evropa), kde portfolio stanic zahrnuje například sportovní kanály Sport 1 &2, oblíbenou dětskou stanici Minimax a jako joint venture také filmový kanál MGM Channel.


O společnosti Chello Zone:

Společnost Chello Zone, se sídlem v Londýně, je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic. Společnost byla založena v roce 1991 a dnes má 18 poboček a studií po celé Evropě, ve Spojených státech, Asii a v Latinské Americe.

Chello Zone vlastní a provozuje 10 tematických stanic: Zone Reality, Zone Reality Extra Zone Europa, Zone Romantica, Zone Club, Zone Horror , Zone Thriller, Zone Fantasy, Extreme Sports Channel a nově také stanici Jim Jam pro děti předškolního věku. Tyto se vysílají ve 125 zemích, 22 jazycích a do více než 150 milionů platících domácností. Společnost Zonemedia také úspěšně podniká v oboru zastupování a do jejího portfolia k dnešnímu dni patří více než 30 mezinárodních programů od takových společností jako jsou Sparrowhawk, Turner, Hallmark, Discovery, Eurosport nebo VOOM HD. Chello Zone je zároveň aktivní v distribuci jednotlivých pořadů a i nadále se zabývá akvizicí formátů, seriálů a speciálů od předních světových producentů.

Chello Zone je samostatnou podnikatelskou jednotkou skupiny Chellomedia, která je jednou z vedoucích mezinárodních společností v oblasti televizních médií a evropskou obsahovou divizí nadnárodní skupiny Liberty Global, Inc.

Česká pobočka Chello Zone vznikla v říjnu 1996 pod názvem Zone Vision, v roce 2006 byla v souvislosti s uvedením korporátní značky Zone přejmenována na Zonemedia Czech. V současné době zajišťuje distribuci satelitních televizních stanic pro Českou republiku a Slovensko a dále řídí prodej a marketing služeb Chello Zone v Pobaltí, bývalé Jugoslávii a v Albánii.


O společnosti A&E Television Networks:

A&E Television Networks (AETN) je společným podnikem společností The Hearst Corporation, ABC, Inc. a NBC. AETN je mnoha trofejemi oceněná mezinárodní mediální společnost, která spotřebitelům nabízí různorodé komunikační formáty sahající od televizních pořadů, vydávání časopisů a tvorby webových stránek až po knihy, hudební CD a oblast home entertainment; podporuje také vzdělávací projekty Saturn. A&E Television Networks zahrnuje A&EŇ Network, The History Channel, The Biography ChannelŇ, History InternationalŇ, The History Channel en españolÔ, Military History ChannelÔ, A&E HD™, Crime & Investigation NetworkÔ, AETN International a AETN Consumer Products. Kanály a pořady AETN se vysílají ve více než 125 zemích pro více než 235 milionů domácností. Webovou stránku AETN International naleznete na adrese www.AETNinternational.com.


PR Press Zonemedia Czech, Chello Zone, 2. 2. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 5   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.02.2008 • Boxerský duel Kličko – Ibragimov o víkendu v přímém přenosu na Galaxii sport
18.02.2008 • Anketa satCentrum: Češi preferují Spektrum, Slováci Discovery Channel [ 19 ]
02.02.2008 • Změny v programové nabídce UPC Direct [ 15 ]
01.02.2008 • Nový tématický kanál „Romance TV” odstartuje na Valentýna [ 1 ]
29.01.2008 • STV spustila testovanie formátu 16:9 [ 30 ]
28.01.2008 • Proglas z družice Galaxy 25 nad Severní Amerikou? [ 8 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Chce to parabolu otočit na družici Telstar 15 west 

02.03.2008 09:59 • neregistrovaný
Chce to parabolu otočit na družici Telstar 15 west kde se tyto programy vysilají.
 
 
  oslovení 

01.03.2008 23:10 • neregistrovaný
Fakt d...ové,namá cenu tu byt
 
 
  bleju 

15.02.2008 20:11 • neregistrovaný
si děláš prdéééééél, neeeeeee? ty chceš od hrubca, no kua, co ty to od něj chceš voe? héééééé, jsem narušenej a řikal vole, tohle je PR ČLÁNEK SVINĚĚĚĚĚĚ!!!
 
 
  Disney Channel 

14.02.2008 09:34 • neregistrovaný
a jeste Disney Channel prosim...
 
 
  A kde? 

14.02.2008 06:33 • neregistrovaný
"Pekný" článok, ale nedočítal som sa, kde si tieto TV stanice naladím.
 
 
Celkový počet komentářů: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist