Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:58:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Boxerský duel Kličko – Ibragimov o víkendu v přímém přenosu na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 20.02.2008


Jeden z nejočekávanějších boxerských duelů roku 2008 mezi Vladimirem Kličkem a Sultanem Ibragimovem uvidí fanoušci boxu i ostatní diváci o nadcházejícím víkendu na Galaxii sport. Přímý přenos z newyorské Madison Square Garden začíná v neděli 24. února ve 2:30 hodin ráno našeho času (pro aktuální informace sledujte www.galaxie-sport.cz).


Praha 21. února 2008 – Galaxie sport připravila na neděli 24. února pro fanoušky a ostatní příznivce boxu velkolepou podívanou. Od 2:30 hodin ráno našeho času bude přenášet živě sobotní (23. 2.) večer profesionálního boxu z newyorské Madison Square Garden. Na programu je sedm boxerských duelů o celkovém počtu šedesáti tříminutových kol, jejichž vrcholným zakončením bude boxerské utkání, které má sjednotit dva z existujících čtyř titulů v těžké váze. O mistrovský pás se v něm utkají reprezentanti postsovětské boxerské školy Ukrajinec Vladimir Kličko a Rus (rozený Dagestánec) Sultan Ibragimov. Jednatřicetiletý Kličko obhajuje titul organizace IBF, o rok starší Ibragimov je mistrem světa WBO.

Vladimir Kličko vstupuje do ringu s bilancí 49 výher (44ko) a tří proher. Vyhrál sedm duelů v řadě a hořkost porážky nepoznal od dubna 2004, kdy podlehl v pátém kole Lamonu Brewsterovi. Tomu však v posledním duelu oplatil porážku i s úroky.

Sultan Ibragimov doposud neprohrál. Vyhrál 22 soubojů (17ko) a jen v jediném duelu si nepřipsal triumf, a to v červenci 2006, když jeho souboj s Rayem Austinem skončil remízou. Jeho poslední souboj s Evanderem Holyfieldem jsme v říjnu loňského roku měli možnost sledovat na Galaxii sport rovněž v živém přenosu.

Kličko je jasným favoritem. Bude však otázkou, jak se vyrovná s otočeným gardem a rychlými kontry Ibragimova. Jistě se bude snažit bojovat na distanc a bodovat předním direktem. Nadvláda postsovětské školy boxu je v nejprestižnější váhové kategorii naprosto evidentní a Kličko patří k nejuznávanějším boxerům současnosti. Avšak mnoho zasvěcených tvrdí, že na Rusa platí jen Rus, či podobný boxerský styl. Proto lze předpokládat, že duel je otevřený a Ibragimov má velkou šanci vyhrát.

Pohledné a napínavé souboje, včetně pravděpodobných knockoutů, však budeme moci sledovat i v předchozích šesti duelech. Bude to např. souboj nadějného Ustinova v supertíze, boxujícího v německé stáji, nebo 12ti a 10ti kolové souboje ve střední váze. Celá startovní listina slibuje vrcholnou podívanou. Ve všech duelech se totiž střetnou doposud neporažení boxeři na jedné straně s velmi kvalitními soupeři na straně druhé.

Pro přímý přenos boxerského večera se Galaxii sport povedlo získat i vysoce zasvěceného spolukomentátora – našeho nejúspěšnější profesionálního boxera Lukáše Konečného. Ten sice 23. února boxuje v německém Halle proti soupeři z Konga, ale díky časovému rozdílu (New York – Evropa) stihne přijet do pražského studia, a tak diváci budou obohaceni o jeho trefné postřehy a velice zajímavé názory.

Pro diváky, kteří by zápas chtěli vidět, ale nechtějí či nemohou prosedět noc u televizních obrazovek, připravila Galaxie sport sestřih toho nejlepšího. Uvidí ho hned v neděli 24. února od 13:10 do 15:00 hodin.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova


Doplnění redakce satCentrum:

Ze satelitu Galaxii sport můžeme naladit na třech orbitálních pozicích:

- v digitální platformě českých televizních a rozhlasových stanic na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributorů TT Karet (TRADE and TECHNOLOGY, součást balíčku programů MULTI), karet diGITALlink (GITAL) a SKY LINK (TBDS, též v balíčku MULTI).

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.02.2008 • Galaxie sport – ukončení hradecké etapy [ 3 ]
18.02.2008 • Anketa satCentrum: Češi preferují Spektrum, Slováci Discovery Channel [ 19 ]
12.02.2008 • The History Channel vstupuje do střední Evropy v zastoupení společnosti Chello Zone [ 5 ]
02.02.2008 • Změny v programové nabídce UPC Direct [ 15 ]
01.02.2008 • Nový tématický kanál „Romance TV” odstartuje na Valentýna [ 1 ]
29.01.2008 • STV spustila testovanie formátu 16:9 [ 30 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist