Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 08:16:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES NEW SKIES podpoří vysílání významných mezinárodních stanic z olympijských her 2008 v Pekingu

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 05.03.2008


Společnost SES NEW SKIES, člen skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG) podpoří kvalitní satelitní kapacitou renomované mezinárodní vysílatele při zajištění jejich přímých přenosů z olympijských her v Pekingu (8. až 24. 8. 2008). Za tím účelem společnost prodloužila svou distribuční smlouvu v Číně, která umožňuje televizní vysílání po celém světě ze satelitní flotily SES NEW SKIES.


Očekává se, že olympijské hry v Pekingu přitáhnou k televizním obrazovkám miliardy diváků na celém světě. SES NEW SKIES si sjednala smlouvu s AT&T/NBC v USA, s BBC ve Velké Británii, s TV Globo v Brazílii a s EBU (Evropskou vysílací unií), aby ze svých satelitů zajistila služby příležitostného využití z Pekingu.

Pan Paolo Pusterla, vedoucí strategického a podnikatelského vývoje v Eurovizi, uvedl: „SES NEW SKIES je dlouholetým poskytovatelem prvotřídní satelitní kapacity pro Eurovizi. Vážíme si spolehlivosti jejich služeb a jejich schopnosti reagovat při pokrytí našich potřeb i ve velmi odlehlých lokalitách. Eurovize Evropské vysílací unie se těší na pokračování své úspěšné spolupráce se společností SES NEW SKIES při olympijských hrách v Pekingu i při dalších událostech a na jiných místech.”

Paní Samantha McCloskey, viceprezidentka společnosti SES NEW SKIES pro zvláštní události a služby příležitostného využití, řekla: „Poskytujeme nejmodernější satelitní kapacitu pro události s vysokým profilem jako jsou olympijské hry, pohár UEFA, Formule 1 nebo volby v USA. Pokrytí signálem při službách příležitostného využití a při zvláštních událostech jsou nedílnou součástí nabídky služeb společnosti SES NEW SKIES. Věnujeme své úsilí, abychom zabezpečili spolehlivé, vysoce kvalitní a flexibilní služby příležitostného využití kdekoliv na světě, ve prospěch neustále vzrůstajícího počtu spolehlivých klientů, včetně Evropské vysílací unie (EBU) a světových renomovaných individuálních vysílatelů.”


Yves Feltes, Media Relations, SES NEW SKIES


O společnosti SES NEW SKIES:

Společnost SES NEW SKIES je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). Zajišťuje satelitní komunikační služby pro celou řadu obchodních partnerů, včetně poskytovatelů telekomunikačních služeb, vysílatelů, akciových společností a vládních subjektů na celém světě. SES NEW SKIES vlastní a provozuje globální flotilu sedmi satelitů na oběžné dráze, další tři konstruované družice (NSS-9, NSS-12 a NSS-14) a pozemní příslušenství po celém světě. Sídlo společnosti je v Haagu, společnost má pobočky v Hong Kongu, Johannesburgu, Sao Paulu, Singapuru, Sydney a Washingtonu, D.C.

Kromě společnosti NEW SKIES je skupina SES výlučným vlastníkem předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v Severní Americe, SES Sirius v Evropě (90 %). Skupina SES také vlastní strategické podíly ve společnosti Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje úplné řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím sdružené flotily 38 satelitů na 25 orbitálních pozicích. Další informace o společnosti je možné najít na internetové stránce www.ses-newskies.com a o skupině SES na internetové stránce www.ses.com.


S využitím zdroje: SES Press, 5. 3. 2008, připravil Petr Miklík, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.03.2008 • Stanice EuroNews zahájila vysílání magazínu „Comment: Visions”
05.03.2008 • Jetix oslavuje na ledě novou mediální agenturu! [ 4 ]
29.02.2008 • SES NEW SKIES uzavřela smlouvu se společností Space Systems/Loral na dodání satelitu NSS-14
26.02.2008 • Digitální terestrická televize TNTSAT na Astře je již v 350 000 francouzských domácnostech
21.02.2008 • SES ASTRA a Eutelsat připravují mobilní televizní vysílání ze satelitu W2A
19.02.2008 • Skupina SES zveřejnila finanční výsledky za minulý rok

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist