Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:01:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

O2 přináší nejlepší filmy a sport zdarma - do konce léta všem nabídne bezplatné sledování kanálů HBO i O2 TV Sport

  Autor: O2 TV/FleishmanHillard , e-mail: info@o2.cz Přidané: 26.07.2019


O2 letos v létě umožní všem fanouškům nejlepších sportovních utkání, seriálů a filmů sledovat zdarma jejich oblíbené pořady. Až na dva měsíce totiž zpřístupní operátor bezplatně nový tarif, který zahrnuje stanice HBO, HBO 2, HBO 3 a zároveň také exkluzivní kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis doplněné o ČT sport.


"Všem zájemcům nabízíme až na dva měsíce zdarma ochutnávku těch nejlepších filmů, aktuálních seriálových hitů, jako jsou Sedmilhářky nebo Příběh služebnice, i exkluzivního sportu včetně nejvyšší české fotbalové FORTUNA:LIGY, UEFA Ligy mistrů, tenisového okruhu WTA, galavečerů MMA nebo hokejové extraligy," popisuje ředitelka O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.


Jednoduchá aktivace

Službu O2 TV HBO a Sport Pack si může pořídit kdokoli. "Vše se provádí kompletně online na webu o2.cz, není tedy nutné nikam chodit ani volat," dodává Dana Tomášková. Zákazníci získají jeden přístup, který mohou využít ke sledování oblíbených pořadů na libovolném zařízení - tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Nabídku si může aktivovat kdokoli bez ohledu na to, od jakého poskytovatele využívá internet.

K aktivaci služby O2 TV HBO a Sport Pack je přitom nutná funkční platební karta, ze které operátor strhne částku 1 Kč, kterou následně na danou kartu zpět vrátí. Tento proces slouží jen k ověření funkčnosti karty.


O2 TV se všemi funkcemi

Diváci, kteří využijí nabídku O2 TV HBO a Sport Pack, mohou vyzkoušet všechny oblíbené funkce O2 TV. Chybět nebude výběr ze souběžně hraných zápasů, zpětné zhlédnutí až 7 dní nebo možnost cokoli si zastavit, přetočit a nahrát. Televizi je navíc možné sledovat i ve všech zemích Evropské unie.


Až 2 měsíce zdarma

Službu O2 TV HBO a Sport Pack lze zdarma aktivovat od 25. července do 22. září 2019 a automaticky se prodlužuje vždy na dalších 30 dní. Pokud k prodloužení dojde nejpozději 22. září, mohou diváci sledovat dané kanály bezplatně dalších 30 dní. Před skončením bezplatného období obdrží všichni zákazníci e-mail, ve kterém je bude operátor informovat o tom, že se blíží přechod na placenou verzi služby. Budou-li mít o službu i nadále zájem, bude k dispozici bez závazku za 299 Kč měsíčně s možností ji kdykoli zrušit.


Co všechno uvidí diváci zdarma?

Díky nové službě O2 TV HBO a Sport Pack si může úplně každý do konce léta užívat zdarma prémiové filmové kanály HBO, HBO 2 a HBO 3. Tyto stanice vysílají nejznámější filmy, dokumenty či seriály z originální HBO produkce včetně těch aktuálně nominovaných na ceny Emmy, navíc bez reklamních přestávek.

Na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal čekají na sportovní fanoušky přímé přenosy ze všech zápasů FORTUNA:LIGY, včetně šlágru mezi pražskou Spartou a Baníkem Ostrava nebo vyhecované derby pražských "S". Každé pondělí pak běží zábavná fotbalová show TIKI-TAKA. Zdarma bude k dispozici i 4. předkolo UEFA Ligy mistrů, kde o postup do hlavní fáze zabojuje český mistr Slavia Praha.

Velkým lákadlem pro milovníky MMA je pak sobota 27. července a galavečer OKTAGON 13, kde se představí i největší hvězdy Karlos Vémola a Makhmud Muradov. Hokejoví příznivci uvidí bezplatně i úvod nového ročníku české extraligy, která startuje 13. září. O2 TV Tenis v tomto letním období nabídne sérii nejprestižnějších tenisových turnajů WTA.


Markéta Hellingerová, Client Manager, Corporate Communications & Public Affairs, FleishmanHillard, 25. 7. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.06.2019 • DIGI TV spustí v úterý plánovanou aktualizaci set-top boxů Kaon
04.06.2019 • DIGI TV představila novou aplikaci pro Apple TV
24.04.2019 • Skylink Live TV v televizorech skupiny Vestel
05.04.2019 • Přehled IPTV a satelitních providerů, kde bude HBO3 vysílat od 8. do 14. 4. volně
04.04.2019 • Hra o trůny na DIGI TV: seriálový maraton pro všechny zákazníky zdarma
28.02.2019 • Volně vysílané programy Skylinku v měsíci březnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist