Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 12:23:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Kompletní program SP v alpském lyžování na Eurosportu

  Autor: Media:List CZ/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 26.10.2019



Zimní sezona na Eurosportu startuje prvním závodem SP v alpském lyžování již dnes, v sobotu 26. října, kdy se na trať obřího slalomu v Söldenu postaví ženská světová lyžařská špička. O den později, v neděli, přijde na řadu první obří slalom mužů.


Od konce října po celou zimní sezonu se Eurosport – stejně jako v minulých letech – stává povinnou destinací pro fanoušky alpského lyžování. Na start Světového poháru v alpském lyžování se těší oba zkušení hlavní lyžařští komentátoři Eurosportu Dominik Kárník a Eva Kurfürstová. Bývalý juniorský reprezentant Dominik Kárník poprvé komentoval již v roce 2006 ze ZOH v Turíně a Eva Kurfürstová je trenérkou české ženské reprezentace a bývalou sedminásobnou mistryní ČR, dvakrát startovala na zimních olympijských hrách v letech 2002 a 2006.

Dominik Kárník: „Blížící se sezona 2019–20 slibuje vyrovnané závody a dramatické bitvy o prvenství jak v jednotlivých disciplínách, tak v celkovém pořadí světového poháru. Nelze se netěšit na úžasné souboje mezi Mikaelou Shiffrinovou a neustále se zlepšující Petrou Vlhovou. Rozhodně očekávejme vyrovnanější bitvu o celkové prvenství než v minulé sezoně. A na dramata se těšme i v závodech mužů. Nejvyrovnanější sezona za poslední dekádu čeká královskou disciplínu – sjezd. Neuvidíme sice hvězdu Svindala, který ukončil kariéru, ale obhájce Feuz, Paris, Jansrud i Rakušané slibují nádherné souboje o každé pořadí a každý bod. Totéž platí o celkové klasifikaci světového poháru, favority jsou Pinturault a Kristoffersen. To vše slibuje skvělou lyžařskou zábavu po celou zimu.“

Eva Kurfürstová: „Těšíme se na dvě ženy, které v současnosti absolutně vládnou světovému technickému lyžování, dvě rivalky, které se vzájemně respektují, obě jsou pro tu druhou velkou inspirací. Pro Petru Vlhovou je Mikaela Shiffrinová bodem, kterého chce dosáhnout, naopak Mikaela Shiffrinová díky Petře Vlhové posouvá své limity, musí se dále zlepšovat, chce-li si náskok udržet. Bohužel, Petra Vlhová měla zdravotní problémy, dlouhodobě brala antibiotika, nemohla na sníh a možná jejich boj nebude v úvodních závodech tak vyrovnaný, jak by se dalo očekávat, možná díky zdravotním výpadkům bude Petra Vlhová potřebovat o malinko více času, aby se dostala na úroveň, na které byla v úvodu sezony loni.“

Alpské lyžování je úžasný a napínavý sport. Nuže, nechte se vtáhnout do lyžařského dění a užívejte si společně s Eurosportem po pět měsíců Světový pohár v alpském lyžování. A nejen… Diváci Eurosportu si mohou užívat i dalších populárních zimních sportů po celou zimu až do jarních finále světových pohárů. Celkově tisíce hodin živého vysílání. Eurosport podobně jako v minulých letech nabídne kompletní program světových pohárů i v biatlonu, skocích na lyžích a běhu na lyžích.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ, foto: Eurosport CZ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.10.2019 • Prima ZOOM vás prostě baví!
24.10.2019 • Eurosport rozšiřuje partnerství s ATP Tour v České republice a na Slovensku
22.10.2019 • Premiéra Bez vědomí na HBO a HBO GO bude 17. listopadu
18.10.2019 • Amsterdamský maraton na Eurosportu
17.10.2019 • Regionalnitelevize.cz zařadí nový Magazín ze světa byznysu
16.10.2019 • Děti na prodej: třídílný dokument o muži, který prodal stovky dětí, na TLC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist