Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 06:47:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

DIGI TV spustila novou aplikaci pro televizory se systémem Android

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 20.12.2019


DIGI TV spustila novou aplikaci pro chytré televizory s operačním systémem Android, který využívají televizory Sony, Philips a dalších značek. Po instalaci aplikace dostupné přímo v televizoru lze DIGI TV sledovat bez set-top boxu s využitím jednoho ovladače. Aplikace je určená též pro set-top boxy se systémem Android. Více informací najdete v přiložené tiskové zprávě.


Český televizní operátor DIGI TV vyvinul aplikaci pro televizory využívající operační systém Android. Televizi přes internet nyní mohou zákazníci na televizích s tímto operačním systémem sledovat bez set-top boxu: stačí si stáhnout aplikaci přímo z televizoru. Operační systém Android TV využívají především značky Sony a Philips, tento systém ale ovládá chytré televizory dalších značek: například TCL, Thomson, Metz či Sharp. Po nainstalování aplikace mohou uživatelé sledovat DIGI TV pouze s využitím jednoho ovladače. Aplikace DIGI TV je nově dostupná i pro majitele set-top boxů s operačním systémem Android TV – Xiaomi Mi TV Box a Nvidia Shield.

„Aplikace pro Android TV a set-top boxy je dalším viditelným krokem ke zvyšování technické úrovně televizní platformy DIGI TV i uživatelského komfortu našich zákazníků,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „Na začátku roku 2019 jsme spustili aplikaci pro chytré televizory Samsung, následovala aplikace pro Apple TV, Live TV Portál pro sledování DIGI TV na webových prohlížečích i nové vylepšené mobilní aplikace pro tablety a mobilní telefony s operačními systémy iOS a Android. Kromě toho navyšujeme, zejména u televize přes internet, počet programů vysílaných v HD. Aktuálně jich je v naší nabídce již téměř sedmdesát.“

V aplikaci pro Android TV a set-top boxy přichází DIGI TV se zcela novým grafickým prostředím, které postupně nasadí i v jiných aplikacích, v nejbližší době u stávajících set-top boxů Arris a následně v aplikaci pro Samsung TV. Ovládání aplikace Android je jednoduché, intuitivní a funkce, na které byli zákazníci zvyklí u set-top boxu Arris, si snadno osvojí i v nové aplikaci. Zákazníci si vystačí s jediným ovladačem a několika málo tlačítky – směrovými šipkami, tlačítky OK, Back a barevnými tlačítky. Všechny pak potěší rychlost nové aplikace.

Stávající zákazníci DIGI TV si mohou aplikaci jednoduše stáhnout přímo ve svém televizoru nebo Android set-top boxu v obchodu Google play pod názvem DIGI TV.

Na portálu https://moje.digi2go.cz, kam se zákazníci přihlásí přes přihlašovací údaje, jež získali při aktivaci DIGI TV přes internet, si následně mohou vygenerovat šestimístný párovací kód pro aplikaci. Po zadání tohoto kódu do okna, které se otevře po spuštění aplikace, dojde k jejímu spárování s účtem zákazníka a lze ji začít využívat.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Aneta Havlová, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 20. 12. 2019



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.12.2019 • Aplikace Skylink Live TV je nově dostupná i na Android TV
21.09.2019 • Skylink Live TV bude dostupná také na televizorech Panasonic
31.07.2019 • Volně vysílaný program v měsíci srpnu a novinka ve službě Skylink Live TV
26.07.2019 • O2 přináší nejlepší filmy a sport zdarma - do konce léta všem nabídne bezplatné sledování kanálů HBO i O2 TV Sport
25.06.2019 • DIGI TV spustí v úterý plánovanou aktualizaci set-top boxů Kaon
04.06.2019 • DIGI TV představila novou aplikaci pro Apple TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist