Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:31:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Mimi šéf se vrací do práce a rozjíždí další byznys

  Autor: PR konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 02.05.2020


Šéf je zpátky, bejby! Poté, co v roce 2017 uvedlo studio DreamWorks tuto úspěšnou rodinnou komedii, nenechal na sebe Mimi šéf dlouho čekat, nahodil oblek, nazul lakýrky a objevil se v televizním seriálu Mimi šéf: zpátky ve hře. Sledujte premiéru první série, v níž se za pomoci staršího bratra Tima prodírá firemní džunglí BabyCorp a snaží se dosáhnout něčeho, co je kolikrát nemožné i pro dospělé: rovnováhy mezi prací a soukromím. Jak se s tímto úkolem poperou sledujte na televizní stanici Minimax už 4. května od 19.00 hod.


Mimi šéf, rád vás poznávám

Pokud jste zatím neměli tu čest se s Mimi šéfem poznat, máte co dohánět. Nezapomeňte se však obrnit notnou dávkou tolerance, protože tento malý vůdce si rozhodně žádné servítky nebere. Je však nutné uznat, že na svůj věk toho má za sebou poměrně dost. Zatímco ve filmu bojoval na trhu rodičovské lásky s konkurenční firmou Štěně s.r.o., v seriálu stojí před dalšími výzvami. V první seriálové řadě zapojí Mimi šéf, coby uznávaný zaměstnanec tajné společnosti BabyCorp, do pracovních povinností svého staršího bratra Tima, aby ho provedl drsným světem podnikání. Konkrétně ho bude učit, jak zajistit, aby byla miminka těmi nejoblíbenějšími stvořeními na světě. A hned v prvním díle na ně čeká nelehký úkol.


Šéfíku M, v terénu máš problém

To je první věta, kterou malý protřelý byznysmen uslyší po příchodu do práce od svého mega tlustého mimi-řídi. V jeho čtvrti se totiž objevil problém jménem Scooter Buskie – nehodné miminko. „Je čas svolat terénní tým,“ zvolá odhodlaně Mimi šéf. Na scéně se rázem objeví Jimbo – Svaloun, Staci - Divoká karta a Trojčata. Zatímco si lámou hlavu nad tím, jak zkrotit zlobivého Scootera Buskieho, objeví se další špatná zpráva – sousedi odvedle se rozhodli, že si místo miminka pořídí raději kočku. První pracovní neshody se mezi sourozenci objeví tehdy, když se Mimi šéf rozhodne Scootera ukrást a dát na převýchovu. S tím Tim nesouhlasí a chce situaci napravit. Když zlobivé miminko spatří sousedi očima jeho milovaných rodičů, zavládne ve čtvrti opět láska a tolerance. Problém ovšem nastává, když se u Templetonovic dveří objeví zatoulané koťátko. Jak to všechno dopadne? Nenechte si toto dobrodružství ujít a sledujte první díl už 4. května od 19:00 hod na Minimaxu.


Miminka s dospělými hlasy

Nikdo sice přesně neví, kolik je Mimi šéfovi let, jedno je ovšem jasné. Když pomineme to, že chodí neustále v obleku a nosí pracovní kufřík, tak na miminko umí perfektně mluvit – a to poněkud hlubokým hlasem. Zatímco mu ve filmu propůjčil hlas herec Zdeněk Maryška, v seriálu Mimi šéf: Zpátky ve hře k vám z jeho úst promluví Pavel Šrom. Skrze postavu tatínka Templetona, zaslechnete Libora Boučka a povědomý po hlase vám může připadat i asistent mega tlustého mimi-řídi, kterého namluvil Bohdan Tůma. Mimi šéf je zkrátka hvězdně obsazený a vtipný animovaný seriál, který ti nejmenší diváci jednoduše milují. Příběh si však získá i dospělé, protože se v něm skrývá spousta skrytých fórů. Tak vzhůru do práce, byznys nepočká!

Nenechte si ujít seriál Mimi šéf: Zpátky ve hře již v pondělí 4. května od 19:00 hod. na Minimaxu. Nové díly jsou k vidění každý den od 19:00 a opakují se následující ráno v 06:50 hod.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor, 30. 4. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.05.2020 • Pořádná porce dokumentární zábavy na Prima ZOOM
02.05.2020 • Úspěšné Showtime drama MILIARDY se vrací na HBO GO v pondělí 4. května
30.04.2020 • Velkolepá Afrika je stále krásná, jen je tu krásu třeba více hledat!
27.04.2020 • Eurosport: Programový výběr 27. dubna - 3. května
26.04.2020 • Zlé dvojče Pompejí: Zatopené město neřestí na dně Neapolského zálivu
23.04.2020 • Froomeyssimo aneb Návrat do Merckxových cyklistických časů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist