Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:07:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Seriál Ulice bude zkraje sezóny dějově „našlapaný“

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 15.08.2020


Seriál Ulice se na televizní obrazovky vrací po čtyřech měsících už v pondělí 17. srpna 2020. Na premiérové díly svého oblíbeného pořadu se diváci mohou těšit každý všední den od 18:25. Diváci tentokrát vstoupí přímo doprostřed rozehraných příběhů svých oblíbených hrdinů a nová sezóna bude netradičně startovat velikonočním dílem.


Poprvé za patnáctiletou historii Ulice bylo na jaře 2020 její vysílání neplánovaně přerušeno kvůli koronaviru. Častokrát v momentu, kdy byly příběhy oblíbených postav nejzajímavější či nejemotivnější. „Posledních 30 dílů Ulice jsme exkluzivně zveřejnili na portálu Nova Plus, aby si diváci mohli rozkoukané příběhy pohodlně připomenout a v příštím týdnu na ně plynule navázat,“ informuje kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová. „Počáteční časový posun snad bude jen drobnou vadou na kráse jinak silných příběhů „uličních“ postav. Díky úpravám, které jsme během neplánované pauzy udělali ve scénářích, se vysílání Ulice vrátí do reálného času a k aktuálnosti, kterou mají diváci tak rádi, někdy koncem září,“ dodává Klasová.

Na podzim čeká diváky Ulice celá plejáda emocí a příběhů, které přinesou nejen humor, ale i vážné téma, jakým je rychle se zhoršující Alzheimerova nemoc Zdeny Procházkové, s kterou se musí vyrovnat její milující dcera Magda a přítel Tomáš Jordán. Diváci se můžou těšit i na příběhy odlehčenější – čekají je rovnou dvě krásné uliční svatby, narození dítěte, nové vznikající lásky i boj studentů „uliční“ školy za čistotu naší planety. Kromě návratu výrazných postav Ingrid v podaní Jany Sovákové a Pavla Millera v podaní Jana Teplého se v Ulici objeví i nový pohledný učitel Prokop Junek v podání Ondřeje Studénky a dokonce i celá nová rodina.

„Hned zkraje sezóny budou díly Ulice dějově „našlapané“, protože vysílat začínáme díly, kterými měla původně vrcholit jarní sezóna,“ slibuje Klasová.

V prvním týdnu tak konečně dojde k dlouho očekávanému sblížení Veroniky a Patrika. Mário se od Áji konečně dozví, že se stane otcem, a spustí to řetěz dalších události – ostatně, v rodině Nyklových se hned zkraje nové sezóny stane něco, co přiměje Světlanu k nečekanému návratu z Málkova. Přípravy na svatbu Karly a Máry zkomplikuje iniciativní Věrka, Otíka zase čeká další kolo souboje se svými studenty – a na škole začne jít do tuhého. Jana se snaží před Pečenkou utajit fakt, že je jeho dcerou, jenže už příští týden Pečenka pozná v hospodě Dianu a konfrontuje ji. Trable s láskou zažijí – každý po svém – sourozenci Franta a Ema. Navíc Danův narozeninový dárek pro Emu v podobě hada, který se odplazí neznámo kam, pořádně zamíchá vztahy v rodině. A veselo bude nejen u Bedřicha Lišky, ale i u Aničky.

„Tato sezóna bude opravdu nabitá. Obzvlášť pro Aničku, kterou po všech vztahových peripetiích konečně potká štěstí. Na to se moc těším,“ prozradila Ljuba Krbová.

U obrazovek se potkáme už v pondělí 17. srpna v 18:25 hod.


Oddělení PR a komunikace TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.08.2020 • Noční můra arachnofobů je tady!
15.08.2020 • Kuře s aktovkou pomůže dětem zpátky do školy
14.08.2020 • RTVS si pripomenie výročie SNP v televíznom aj rozhlasovom vysielaní
11.08.2020 • Každý deň vedie TV JOJ trh v hlavnom vysielacom čase
09.08.2020 • Cesty z dluhů, díl 2: Ve středním věku je třeba umět počítat.
07.08.2020 • Jak se staví sen à la Norsko pokračuje druhou sérií

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist