Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 17:42:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červencová nabídka HBO

  Autor: Redakce/2Media/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 13.06.2008



Placený satelitní a kabelový kanál HBO v červenci přináší na obrazovky předplatitelů kromě jiných zajímavých filmů nestárnoucího Sylvestera Stalloneho v posledním dramatu boxera Rocky Balboa či thriller Strážce s Michaelem Douglasem a Kim Basingerovou...


Nedělní premiéry:

Portrét šílenství
Edmond Burke (William H. Macy) jedné noci opustí svou ženu a vydá se do polosvěta velkoměsta. V baru se seznámí s neznámým mužem, který mu dá vizitku striptýzového klubu. Nesmělý muž navštíví několik erotických podniků a zaplete se do různých konfliktů. Poté, co jej okradou pouliční podvodníci, dorazí do zastavárny a opatří si nůž. Změní se v agresivního psychotika a usmrtí náhodně sbalenou servírku (Julia Stilesová). Další fáze příběhu se odehrávají ve vězení, kde Edmond zažívá násilí od černého spoluvězně… Studie vykolejenosti, jež vzdáleně připomíná Schumacherovo drama Volný pád, vznikla podle divadelní hry Davida Mameta.
Premiéra: neděle 6. července ve 20:00

Divočáci
Čtveřice kamarádů - zubař Doug (Tim Allen), instalatér Bobby (Martin Lawrence), počítačový programátor Dudley (William H. Macy) a zkrachovanec Woody (John Travolta) - vyrazí na motorkářský výlet po americkém jihu. Parta, jež si říká Divočáci, zažije řadu dobrodružství. V motorkářském baru narazí na gang Del Fuegos, vedený arogantním Jackem (Ray Liotta). Mezi mírumilovnými muži a otrlými desperáty dojde ke konfliktu. Ten se přenese do městečka Madrid, kde gang pravidelně páchá výtržnosti. Čtveřice poutníků se postaví na obranu terorizovaných venkovanů… Dobrodužná komedie - podmalovaná rockovými hity - je groteskní variantou Bezstarostné jízdy. Vypráví o síle přátelství a odvaze čelit zlu.
Premiéra: neděle 13. července ve 20:00

Strážce
Agent Pete Garrison (Michael Douglas) byl kdysi postřelen při neúspěšném atentátu na prezidenta Reagana. Muž, jenž pracuje v ochrance současné hlavy státu, se dostane na stopu rafinovaného spiknutí, jehož cílem je zabití prezidenta. Postupně vyjde najevo, že se zločinci spolupracuje kdosi z okruhu jeho blízkých. Situaci komplikuje fakt, že Garrison má utajovaný poměr s první dámou (Kim Basingerová). Čestný muž se octne v podezření, že právě on je oním zrádcem. Thriller s mnoha překvapivými zvraty vznikl podle románu bývalého člena tajné služby Geralda Petieviche. Závěrečné dějství, v němž dojde k dramatické přestřelce, se odehraje na summitu G8 v kanadském Torontu.
Premiéra: neděle 20. července ve 20:00

Rocky Balboa
Stárnoucí Rocky Balboa vzpomíná na zemřelou ženu Adrian a šéfuje malé restauraci, která nese její jméno. Snaží se sblížit se svým dospělým synem Robertem, který v otcově stínu marně hledá sebeuplatnění. Jeho návrat do ringu odstartuje počítačově simulovaný zápas v televizi, v němž se bývalý šampión utká se současným mistrem světa. Tím je černý Mason Dixon (Antonio Tarver), který postrádá schopné soupeře a propadl nebezpečnému sebeuspokojení. Rocky s ním po tvrdém tréninku vybojuje překvapivě vyrovnané exhibiční utkání. Mezitím se sbližuje se zdrženlivou číšnicí Marií… Drama o chlapské cti a vůli po úspěchu vzniklo třicet let po prvním snímku z populární série.
Premiéra: neděle 27. července ve 20:00


Nenechte si ujít:

Wall Street
Režisér Oliver Stone v dramatu z roku 1987 kriticky zobrazil poměry ve vrcholném americkém byznysu. Hlavní postavou vyprávění - inspirovaného skutečnou kauzou - je ambiciózní makléř Bud (Charlie Sheen), jenž se v touze po astronomických ziscích stane loutkou v rukou cynického spekulanta (Michael Douglas). Budovo zmoudření odstartuje chystaná transakce kolem krachujících aerolinek, o nichž získal informace od svého otce.
Premiéra: úterý 1. července ve 20:00

Komparz - speciální vydání 2007
Andy Millman (Ricky Gervais) se stal hvězdou televizní show a má nový dům i nového agenta. Sebevědomému Andymu to pořád nestačí. Získal sice slávu, postrádá však skutečný respekt. Kritici ho stále považují za pouhého televizního rutinéra. Mezitím se jeho nejlepší kamarádce Maggie daří stále hůř. Pomůže Andy dívce, jejíž krize si zatím vůbec nevšiml? Zvláštními hosty této epizody jsou George Michael a Clive Owen.
Premiéra: čtvrtek 3. července ve 20:30

Mstitel
Vietnamský veterán Cal Dexter (Sam Elliot) působí jako obyčejný právník v New Jersey. Bývalý člen speciálních jednotek však ve skutečnosti pracuje pro mocného důlního magnáta. Hledá muže, který v Bosně zabil milionářova vnuka. Mstitele, jenž by mohl rozpoutat mezinárodní chaos, se pokouší zastavit agent CIA (Timothy Hutton)… Thriller - inspirovaný románem Frederica Forsytha - režíroval Robert Markowitz.
Premiéra: čtvrtek 10. července ve 20:30

U ledu
Timovi je šest let a vypadá jako neviňátko. Při nebezpečné hře přijde o život jeho nejlepší kamarádka Luzi. Timova matka je zdrcená z představy, jaké bude mít dívčina smrt následky. Záležitost se snaží ututlat, postupně však vychází najevo, že andělsky vypadající chlapeček má na kauze svůj podíl. Detektivem, který případ vyšetřuje, je Timův otec… Německý thriller z roku 2005 natočila jako svůj hraný debut dokumentaristka Aelrun Goetteová.
Premiéra: pátek 11. července ve 20:00

Seznam
Reklamní manažer Lewis Bond (Wayne Brady) touží po opravdové lásce. Proto sestaví seznam předpokladů, který by měl mít dokonalý muž, aby našel správnou partnerku. Brzy však zjistí, že reálný život se řídí jinými pravidly. Ukáže se, že jeho vyvolená (Sydney T. Poitierová) není ideální a Lewis musí volit mezi rozumem a srdcem…
Premiéra: úterý 15. července ve 20:00

Leda ve snu
Hrdinou britské romantické komedie je zubař Albert Ross, kterého od dětství sužuje jeho macecha. Nesmělý muž žije fádně a osaměle a kamarádí se s lesbičkou. Jedné noci se však jeho nanicovatá existence zásadně promění. Po neobvyklé nehodě se Albertovi splní vše, o čem dosud pouze snil. Tajemná síla způsobí, že se octne mezi dvěma rozdychtěnými ženami. Dokáže si mezi nimi vybrat tu pravou?
Premiéra: čtvrtek 17. července ve 20:30

Jen trošku štěstí
Ashley (Lindsay Lohanová) pracuje v prestižní PR firmě a je dítětem Štěstěny. Připravuje prestižní maškarní bál pro nahrávací společnost. Jake (Chris Pine) je notorický smolař a doufá, že konečně prorazí se svou rockovou kapelou. Poté, co se na tanečním parketu setká s Ashley, jeho hvězda začne slibně stoupat. Dívku naopak pronásleduje jedno neštěstí za druhým…
Premiéra: pátek 25. července ve 20:00

Černý srpen
Americké biografické drama vypráví o životě a smrti aktivisty George L. Jacksona, který se dostal do kriminálu v osmnácti letech za krádež 70 dolarů. Ve vězení vystudoval a začal bojovat za práva vězňů. Dopisy, v nichž požadoval zásadní reformu vězeňství, vyšly tiskem. Jeho smrt v roce 1971 vyvolala řadu dohadů. Objevily se spekulace, že se stal obětí politické vraždy, kterou zinscenovala FBI…
Premiéra: čtvrtek 31. července ve 20:00


Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a CS Link na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně a Astra 1E na pozici 23,5 stupňů východně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech třech dabovaných kanálů - HBO, HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Připraveno ve spolupráci s 2media.cz, s.r.o., mediálním servisem HBO


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 7   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.06.2008 • Červenec na AXN
15.06.2008 • Červencové filmové lahůdky na Cinemaxu
14.06.2008 • SPORT 5 nabídne soutěžácké peklo i motorkářskou klasiku [ 1 ]
10.06.2008 • Šesté pokračování Rockyho příští měsíc na HBO
08.06.2008 • Nový pořad o golfu od 9.6.: Golfová akademie Kunětická Hora
08.06.2008 • Televize Z1 nabídne od pondělí 9. června plný program [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Robia si znas PRDEL 

23.06.2008 11:39 • neregistrovaný
Musim iba suhlasit,ze si z nas robia prdel.AXN tak isto aj HBO. Same sracky a sracky a sracky. Vsak pre nas z byvaleho soc. bloku to staci,vsak sme barani,ktori si to nechaju ............
 
 
  HBO 

22.06.2008 23:44 • neregistrovaný
ano ale nie platene televizie!
 
 
  ! 

14.06.2008 15:03 • neregistrovaný
Cez leto vsetky stanice/televízie davaju menej novych filmov/seriálov... len aby ste vedeli!
 
 
  Mizerny jul/cervenec v podani HBO 

14.06.2008 00:08 • neregistrovaný
Touto ponukou si fakt robia prdel zo vsetkych zakznikov. Aspon ze na august/srpen sa chysta slusna ponuka filmov :-)
 
 
  @HBO už nikdy. 

13.06.2008 19:54 • neregistrovaný
Súhlas. Je to sr.čka :(
 
 
  HBO už nikdy. 

13.06.2008 19:14 • neregistrovaný
HBO už nikdy.
 
 
  HBO - musi byt na tom ozaj velmi zle 

13.06.2008 15:08 • neregistrovaný
Som si tak vsimol, ze HBO vytahuje poslednu dobu dost stare filmy, to je na tom uz tak velmi zle? Tak potom nech nezavadzia a uolni priestor inej platforme, napriklad takej Premiere, a to uz nehovorim o tom, ze by sa niekto z HBO, alebo AXN unuval odpovedat na moje maily.
Stale mam pocit, ze ja som tu pre nich, nie oni pre mna, nemam pravdu???
 
 
Celkový počet komentářů: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist