Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 07:39:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nová sezona anglické Premier League a španělské LaLigy začíná o víkendu

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 11.09.2020


Nový ročník anglické Premier League začne v sobotu 12. září. Diváci televizního operátora Telly se na stanici Premier Sport podívají hned v úvodní den na 4 přímé přenosy z nejslavnější fotbalové soutěže světa včetně zápasu obhájce mistrovského titulu Liverpoolu s nováčkem soutěže Leeds United.


Španělská LaLiga začíná prvním zápasem Eibar – Celta Vigo a fanoušci jej uvidí na stanici DIGI Sport 1 v sobotu odpoledne. Další zápasy úvodního kola jsou pak v obou ligách na programu v následujících dnech. Ke sledování fotbalových přenosů z prestižních evropských lig lze využít měsíční předplatné stejně jako krátkodobé balíčky se sportovními programy v nabídce Telly.


Premier League

Premier League startuje nový ročník soutěže 2020/21 jen 7 týdnů po skončení předchozí sezony 2019/20. Na obrazovkách Telly se jako první v nové sezoně představí hráči Arsenalu, které na svém hřišti přivítá Fulham. Zápas začíná v sobotu již ve 13:30 hodin. Titul obhajuje Liverpool a v úvodním kole se utká s nováčkem, týmem Leeds United, který v létě postoupil do nejvyšší anglické soutěže. Sobotní utkání i s fotbalovým studiem vysílá Telly na programu Premier Sport od 18:00 hodin. Čeští fanoušci budou určitě se zájmem sledovat počínání Tomáše Součka v dresu West Hamu, který se na jaře rychle zařadil mezi hlavní hvězdy týmu. Těšit se mohou už v sobotu 12. září na zápas West Ham vs. Newcastle, který v přímém přenosu od 21:00 hodin vysílá Premier Sport.

Úvodní kolo se bude hrát bez Manchesteru United i Manchesteru City. Oba týmy hrály závěrečná kola evropských pohárů a dostaly proto čas na odpočinek a jejich první zápasy byly odloženy. Do soutěže tak vstoupí druhým kolem o týden později. Premier League se v následujících týdnech bude hrát dál bez diváků, kteří by se snad do hledišť anglických stadionů mohli částečně vrátit někdy před koncem roku.


LaLiga

V sobotu 12. září se otevře již 90. ročník španělské LaLigy zápasem Eibar – Celta Vigo, který v přímém přenosu vysílá DIGI Sport 1 od 16:00 hodin. Dalších 6 zápasů úvodního kola je na programu od soboty do pondělí. Obhájce titulu Real Madrid, stejně jako jeho největší soupeři FC Barcelona, Atletico Madrid a letošní vítěz Evropské ligy Sevilla s Tomášem Vaclíkem, vstoupí do soutěže o týden, resp. dva týdny později. Týmy dostaly trochu času navíc, aby jejich hráči mohli nabrat síly po dlouhé a náročné sezoně zakončené srpnovými zápasy v evropských pohárových soutěžích.

Zřejmě nejdůležitější novinkou ze španělské ligy je skutečnost, že FC Barceloně nebude v nadcházející sezoně chybět Lionel Messi, o jehož možném odchodu se v minulých týdnech hodně psalo. Messi nakonec ve španělském velkoklubu zůstává, a bude chtít pomoci Barceloně vybojovat zpět ztracený španělský titul. První střet obou gigantů španělské ligy FC Barcelony a obhájce titulu Realu Madrid v tradičním El Clásiku se odehraje již 25. října. Také španělská LaLiga začne bez diváků.


Jak sledovat fotbalové zápasy na Telly

Všechny stanice DIGI Sport a Premier Sport jsou samozřejmě k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají programový balíček Velký. Zákazníci s balíčkem Střední mají k dispozici všech sedm programů DIGI Sport a s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD. Pro sportovní fanoušky je zde balíček Sport měsíčně za 250 Kč se všemi sportovními programy.

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na fotbal dívat a nejsou zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně Premier Sport a všech Digisportů.

SPORT na 1 den SPORT na 3 dny SPORT na 7 dní
80 Kč 100 Kč 150 Kč

Denní balíčky lze objednat jednoduše online přes portál moje.telly.cz, jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, Android TV, chytré telefony nebo počítač).


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly a Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 10. 9. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2020 • Vojevůdce Attila, jeho jméno rezonuje dodnes, přesto je zahalen tajemstvím
11.09.2020 • Viasat Nature: Nespoutaný Nil spoluvytváří krajinu plnou kontrastů
09.09.2020 • Nový seriál VLAST bude mít premiéru na HBO a HBO GO v neděli 27. září
08.09.2020 • Nejsledovanější zámořská soutěž se stěhuje na Premier Sport - čeští i slovenští diváci se mohou těšit na slavnou NFL
07.09.2020 • Americký futbal sa sťahuje na PREMIER SPORT v ponuke DIGI TV a MAGIO TV
06.09.2020 • Prima ZOOM – široká nabídka zábavy i poznání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist