Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:12:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Zlatá maska – další překvapení

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.09.2020


Také další díl přinesl překvapivou osobnost – tentokrát skrytou pod maskou Pandy. Pod tímto kostýmem by málokdo čekal českého bojovníka smíšených bojových umění (MMA) – Karlose „Terminátora“ Vémolu. Otázka, která vás nenechá v klidu, pořád zní: „Kdo je pod další maskou?“ Další díl velkolepé show Zlatá maska uvidíte v neděli 4. října ve 21.25 hod. na Primě.


V neděli bude bojovat o vaši přízeň čtveřice masek. V nadcházejícím dílu vám pomohou hádat a o zábavu se postarají opět čtyři detektivové, tentokrát ve složení herec a zpěvák Jakub Prachař, herec a moderátor Michal Hudák, herečka Jiřina Bohdalová a moderátor Libor Bouček. Provázet bude Martin „Pyco“ Rausch. Těšte se na další překvapivá vystoupení, skvělé pěvecké výkony a nečekaná odhalení.

Co je pro známé osobnosti na tomto formátu nejtěžší? Ač jsou jinak zvyklé na slávu – musely se skrývat a nikdo se s nimi nebavil, nemohly ani spolu vzájemně komunikovat. Každý z aktérů bydlel v jiném hotelu, měl svoji speciální ochranku, samostatnou šatnu, do které mohli vstoupit jen režisér a maskérky. Na každý přesun měl účinkující černý maskovací oděv s nápisem „Nemluv se mnou“ a provizorní, ale vše zakrývající masku. Do svých jindy nabitých diářů museli zanést fiktivní program, aby ani jejich rodiny a blízcí netušili, že natáčejí pořad Zlatá maska.


Zlatá maska – rozhovor Karlos Vémola

Jaký byl pro Vás kostým pandy?

V této masce jsem doslova trpěl. Bylo mi teplo, bolelo mě to za krkem, protože jsem měl těžkou hlavu, boty mě tlačily... Jsem sportovec a myslím si, že jsem dost trénovaný, ale ti ostatní, o kterých netuším, kdo to je, tady vydávají nadlidský výkon. Těším se, až zjistím, kdo se skrýval pod druhými maskami, protože jsou pro mě opravdoví frajeři. Není to lehké. Toto byl pro mě tréninkový kemp.


A jak hodnotíte svůj zpěv?

Zatím to lidi chválili, což mě těší, i když si myslím, že zpívám strašně. To, že mě tipovali, že můžu být Ego anebo Rytmus, mě šokovalo. Netuším, zda si dělali legraci, nebo to mysleli vážně, protože mě to zpívání opravdu nejde a byl jsem z toho dost nervózní. Stále jsem trénoval, zpěv i tanec, a tato show byla pro mě obrovská výzva. Řekl jsem si však, že když multitalentovaný čávo (Rytmus) dokázal skočit do ringu, tak i já jsem si musel vyzkoušet toto.


Proč jste se rozhodl pro účinkování?

Největší element, proč jsem do této show šel, je, že tuto show milují moje děti. Žijí v Londýně a anglická a americká verze tam strašně frčí a stále na to koukají. Když jsem jim naznačil, že mám nabídku do takové show, tak děti byly nepříčetné a nedalo se jim to vymluvit. Já jsem nad touto nabídkou ani nepřemýšlel, ale když jsem viděl, jak byly nadšené a že to je jejich nejoblíbenější program, tak jsem do toho musel jít. Já jsem v tomto takový měkký na ně, nemohl jsem jim říct ne.


Jak budete na show vzpomínat?

Nejvíc asi na aplaus publika, tipy porotců a reakci paní Bohdalové, která podle mě doteď netuší, kdo jsem, a doufám, že díky mně začne koukat i na bojové umění a že se nám ji podaří pozvat na nějaký náš event. To by mě velmi potěšilo. To je také jedna z mých nových úloh.


Zlatá maska – rozhovor detektiv Andrea Verešová

Co se Vám nejvíce na show líbilo?

Nejvíce se mi líbilo, že můžete hádat různé identity, které se skrývají za maskou. To je trošku podobné i realitě, kdy se pod různými maskami skrývají lidé mnohokrát úplně jiného charakteru. Vidím v tom symboliku. Byla to velmi zajímavá, a zároveň i inspirativní soutěž.


Pomáhali Vám i Vaši kolegové-detektivové?

Všichni jsme si vzájemně radili a pomáhali, i když ne vždy to bylo nápomocné.


Co si myslíte, že je při vystoupení nejtěžší? Váha masky, nebo teplo?

Osobně jsem to nikdy nezkoušela, ale bylo mi řečeno, že jsou velice těžké a je v nich obrovské horko, nezní to úplně jednoduše.


Myslíte si, že byste zvládla trénink v takové masce?

Asi to zvládne každý. Myslím si, že všechno je o tréninku a profesionalitě, kterou většina z účinkujících určitě má. Zvládli to bravurně, a to i přes takovou zátěž, jako je maska.


Která maska se Vám nejvíc líbila?

Hodně mě bavila panda, konkrétně její rap byl opravdu zábavný. Líbila se mi i zmrzlinka, ta byla velmi sladká. Měla nádherný hlas a předvedla opravdovou show. Dá se říct, že mě překvapily všechny pěvecké výkony.


Máte dceru, která je ve věku, kdy by mohla začít s kariérou modelky. Doporučujete jí to, nebo se vydá na jiným směrem?

Proč ne. Pokud si vybere modeling, herectví nebo cokoli ze showbyznysu, asi by jí nepomohlo, když bych byla proti. Pro mne je důležité, že budeš šťastná a bude dělat to, co ji baví.


A pomáhá Vám i při výběru outfitů? Nebo si vystačíte sama či se stylistou?

Občas mi už radí, začíná se pomalu v těchto vodách orientovat. Vnímám, že v módních trendech má opravdu přehled. Například bokové kalhoty mi u ní rozhodně neprojdou.


Úspěšná jste i na Instagramu, doporučila byste dceři odstartovat kariéru také v tomto směru?

Instagram už má, zejména kvůli reklamě a propagaci, protože závodí na snowboardu. Nedávno vyhrála dvě zlaté medaile v olympiádě pro děti a mládež, tak se musím jako pyšná maminka pochlubit.


Takže to vypadá spíš na sportovní kariéru?

Zatím určitě ano, pořád ji baví víc sport než nějaký modeling, naštěstí. Ale všeobecně je pro nás na prvním místě škola.


Další díl velkolepé show Zlatá maska uvidíte v neděli 4. října ve 21.25 hod. na Primě. Nejbláznivější show v Česku!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 28. 9. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.09.2020 • Televízne noviny s premiérom Matovičom zatiaľ najsledovanejším programom mesiaca
29.09.2020 • RTVS odvysiela na Dvojke špeciálny tematický večer o kultúre v koronakríze
29.09.2020 • Čoraz silnejšia zábavná šou 2 na 1 zdrvujúco porazila konkurenčnú Zlatú masku
28.09.2020 • Severní Korea, jak ji neznáte na Prima ZOOM
27.09.2020 • Show Jana Krause – 30. 9. 2020
26.09.2020 • Diváci těsně zvolili Poldu. V premiérové čtvrté řadě se představí už příští neděli 4. října

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist