Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 17:40:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Červenec 2008 na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport/satCentrum , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 26.06.2008



Jako každý rok se i letos sportovní diváci můžou těšit na bohatý výběr letních sportovních přenosů na Galaxii sport. Budeme vysílat špičkový golf, tenis, motorismus a nebudou chybět ani zajímavé magazíny o letních sportech.


Praha 26. června 2008 – Galaxie sport připravila na červenec výběr nejkvalitnějších sportovních turnajů, mezi kterými nebude chybět golfové British open, tenisový turnaj série Masters, či špičkový box o titul mistra světa.


WBO box Vladimir Kličko x Tony Thompson

Vladimir Kličko, boxer supertěžké váhy IBF a držitel mistrovských pásů IBF, WBO, IBO, bude čelit dalšímu vyzyvateli, kterým je Američan Tony Thompson (31W - 19 KO, 1L), zástupce federace WBO. Zápas se uskuteční 12. července 2008 v hale Color Line v Hamburku. Exklusivní přímý přenos souboje o titul mistra světa můžou televizní diváci sledovat na Galaxii sport 12. července od 23.00 CET.


Goal 4 Africa

Dobročinný fotbalový zápas Goal 4 Africa, který se uskuteční 12. července v Mnichově, je začátkem charitativní kampaně, která vyvrcholí na fotbalovém MS 2010 v Jihoafrické Republice. Účelem projektu je shromáždit finance na rozvoj a podporu vzdělaní v různých oblastech Afriky. Zahajovacího zápasu se zúčastní největší hvězdy světového fotbalu, jako jsou VAN NISTELROOY, KAKA, SHEVCHENKO, DROGBA, ETO’O, či Fabio CANNAVARO. Setkání špičkových fotbalistů podporujících tuto charitativní akci vysílá Galaxie sport 12. července od 20.30 CET.


MLB - All-Star Game

Již 79. ročník MLB All Star Game se uskuteční 15. července na stadiónu New York Yankees, jednoho z nejlepších týmů historie MLB a svede tak dohromady nejlepší hráče z MLB (Major League Baseball) a AL (American League). V celkovém součtu vede tým složený z hráčů MLB na týmem z AL 41:35 (2 remízy). Prestižní klání nejlepších hráčů obou soutěží vysílá Galaxie sport 15. července.


PGA - The British Open

Nejprestižnější golfový turnaj světa se letos bude muset obejít bez nejlepšího hráče posledních let Tigera Woodse, který musel kvůli zranění kolena předčasně ukončit sezónu. I přesto slibuje 137. ročník tohoto legendární turnaje skvělou atmosféru a podívanou, při které se o prestižní titul utká celá zbývající světová špička v čele s Ernie Elsem, KJ Choiem, Jimem Furykem a dalšími. Přímé přenosy na Galaxii sport začínají 17. července.


Red Bull X-Fighters - Madrid

Další skvělý závod této adrenalinové motokrosové série s českou účastí vysílá Galaxie sport 18. července. Uvidíme, jak se bude dařit naší největší freestylové naději, sedmnáctiletému Petru Pilátovi, v konkurenci nejlepších světových jezdců před desítkami tisíc diváku v madridské koridě.


ATP Masters Series - Toronto

Další ze série výborně obsazených turnajů ATP Masters nás zavede do Toronta. Naši dva nejlepší hráči, Radek Štěpánek a Tomáš Berdych, se znovu budou snažit potvrdit svou příslušnost k užší světové špičce. Přímé přenosy na Galaxii sport probíhají od 21. do 27. července.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova



Ze satelitu Galaxii sport můžeme naladit na třech orbitálních pozicích:

- v digitální platformě českých televizních a rozhlasových stanic na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributorů TT Karet (TRADE and TECHNOLOGY, součást balíčku programů MULTI), karet diGITALlink (GITAL) a SKY LINK (TRI R, též v balíčku MULTI).

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.07.2008 • Cesta Jaroslava Katriňáka k životnímu úspěchu exkluzivně na SPORT 5
30.06.2008 • Středeční evropské veselohry na HBO Comedy
26.06.2008 • SPORT 5 bude plný dramatických bitev v ulicích Norimberku [ 3 ]
26.06.2008 • Výpadek vysílání utkání Německo – Turecko nebyl zaviněn televizí Prima [ 25 ]
19.06.2008 • Noční závod FIA GT s českou účastí v přímém přenosu SPORT 5
19.06.2008 • Červenec na tematickém kanálu Spektrum [ 6 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist