Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 08:38:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause - 24. 2. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.02.2021



Zpěvačka Bára Basiková, herci Miroslav a Eliška Hanušovi a veterinář Roman Skala se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. února ve 21.35 hod. na Primě.


Bára Basiková – snad žádné jiné jméno české zpěvačky se v médiích v poslední době neobjevuje častěji než to Báry Basikové. Důvod? Stala se glosátorem současného dění. Nejprve to byla první vlna pandemie koronaviru, k níž zaujala odmítavé stanovisko s odůvodněním, že už má dost strachu záměrně šířeného politiky a sdělovacími prostředky. Pak se v rámci vládních opatření opřela do zákazu pěveckých vystoupení a veřejně žádala odstoupení ministra kultury. Naposledy se Bára vyjádřila k plošnému očkování proti covidu, který přitom sama na podzim s lehčím průběhem prodělala. „Zhroutila jsem se a přišla o práci. I mně zemřeli přátelé, ale mrtví jsou daň za nemoc, očkovat se nedám,“ říká populární zpěvačka. I když zpívat stále nemůže a štve ji to, doma s rukama složenýma v klíně nesedí. Píše svou další knihu. Čeká ji úspěch jako její debut Rozhovory s útěkem, které po vydání v roce 1990 pochválil sám Bohumil Hrabal?


Miroslav a Eliška Hanušovi – otec a dcera. Miroslav Hanuš patří mezi oblíbené a často obsazované herce. Pro své fanoušky si před časem připravil velké překvapení, když se po vypadnutí z televizní taneční soutěže v přímém přenosu přiznal, že dlouhé roky bojuje s depresemi. „Chtěl jsem říct také něco podstatného, co by mohlo být přínosem pro druhé lidi, což asi také bylo. Takové problémy řeší spousta z nás, a když se o tom otevřeně mluví, tak nás to nějakým způsobem posiluje. Žena se mi smála a říkala: Ty sis udělal největší terapeutickou skupinu na světě,“ říká Miroslav, jenž je divákům znám především z televizních kriminálek a v kinech byl naposledy k vidění v oceňovaném Šarlatánovi. Jeho dcera Eliška je rovněž herečka. Ačkoli s otcem účinkují ve stejném seriálu, společné scény se jim zatím vyhýbají. „S tatínkem jsem se tam zatím potkala jen jednou. Točil ale s jiným štábem vedle v ateliéru. Takže když měl jeden z nás pauzu, chodili jsme tajně pozorovat, jak to tomu druhému jde,“ směje se mladá herečka, pro niž je vystoupení v SJK dost možná posledním na delší dobu. Zanedlouho totiž na svět přivede své první dítě.


Roman Skala – veterinář. „Podle rodičů jsem chtěl být veterinářem už od šesti let. Toužil jsem léčit divoká zvířata v safari. Ještě za socialismu běhaly v televizi pořady o exotické přírodě a Africe a mně se to strašně líbilo. Lvi. Žirafy. Sloni. Když jsem se ale prokousal gymnáziem, zjistil jsem, že veterina se studuje buď v Brně, nebo v Košicích. A mně se z Prahy, kde jsem měl kamarády, úplně nechtělo. Začal jsem tedy přemýšlet o klasické medicíně. Nakonec ale přece jen zvítězilo veterinární lékařství a odjel jsem studovat do Košic,“ vzpomíná na své profesní začátky Roman Skala, specialista na zvířecí ortopedii, jenž domácí mazlíčky každodenně léčí už víc než dvacet let. Jejich majitelé jsou často tím, co vyhledávaný veterinář říká, překvapeni. Jen pro ukázku: Pes brambory žrát může, jen je třeba je tepelně dostatečně upravit. Když líže zeď, nechybí mu vápník, prostě mu to chutná. Štěňata po schodech chodit klidně mohou, páteř jim to neničí. Pokud jich ovšem nezdolávají osmdesát denně. I malá plemena mohou mléčné výrobky. S mírou. Pak se nemusíte bát, že se vaše čivava promění v desetikilové monstrum.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. února ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.02.2021 • Jedinečný projekt Klubtúra prichádza na obrazovky RTVS
19.02.2021 • Neuvěřitelný příběh původně amatérského fotografa slunečního zatmění
18.02.2021 • Jak se staví sen v novém kabátě = Postav si sen!
17.02.2021 • Národní divadlo zažije 27. února největší koncert v dějinách
17.02.2021 • TV JOJ bola v druhom februárovom týždni lídrom trhu
15.02.2021 • Televízny program RTVS ovládol sobotný večer - šou Záhady tela s najvyššou sledovanosťou od roku 2017

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist