Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 11:46:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

Panasonic uvádí novou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880

  Autor: PRAM/Panasonic , e-mail: info@pram.cz Přidané: 22.02.2021


Společnost Panasonic Visual Systems Solutions uvádí novou všestrannou řadu LCD laserových projektorů PT-MZ880. Projektory se hodí pro korporátní klienty, vzdělávací instituce a muzea. K dispozici bude od května 2021. Nová řada Solid Shine, kterou společnost Panasonic představila na akci AVID 2021 v Lindlaru v Německu, je inovovanou verzí řady PT-MZ770 a přináší výjimečnou kvalitu obrazu, bezproblémové nastavení a design šetrný k životnímu prostředí.


Řada obsahuje WUXGA modely PT-MZ880 (8 000 lm), PT-MZ780 (7 000 lm) a PT-MZ680 (6 000 lm), které přináší vylepšenou multilaserovou pohonnou jednotku zajišťující optimální rovnováhu vysokého jasu, živých barev a provozu nenáročného na údržbu.

Mezi silné stránky nových projektorů patří integrovaná technologie Edge Blending zajišťující souvislý obraz na několika obrazovkách. Tato řada je kompatibilní i s novými objektivy se zoomem a nulovým posunem pro ultra krátkou projekční vzdálenost, jejichž uvedení na trh plánuje společnost Panasonic letos na podzim. Díky těmto objektivům nabídnou projektory působivou podívanou například návštěvníkům muzeí a obdobných institucí.

Nová řada je také šetrná k životnímu prostředí a zaručuje díky svým funkcím spolehlivý provoz. Ve srovnání s předchozími modely je spotřeba energie zhruba o 20 % nižší. Pratelný ekologický filtr a multilaserová pohonná jednotka chráněná proti výpadku zajišťují přibližně 20 000 hodin provozu bez údržby.

Projektory jsou kompatibilní s technologiemi Crestron Connected™, Art-Net DMX, a PJLink™, jsou tak připraveny na integraci a do budoucna mají zajištěnou kompatibilitu se 4K vstupy. Řada PT-MZ880 podporuje software Multi-Monitoring & Control společnosti Panasonic vybavený funkcemi včasného varování, který zjednodušuje správu zařízení a zvyšuje spolehlivost systému. Aplikace Smart Projector Control umožňuje úpravy zobrazení na obrazovce v pohotovostním režimu a intuitivní ovládání z kompatibilních chytrých telefonů a tabletů.

„Tato všestranná nová řada projektorů a její objektivy se zoomem pro ultra krátkou projekční vzdálenost umožňují uživatelům být nesmírně kreativní při využívání prostoru a nabízí výjimečnou kvalitu obrazu na jedné či více obrazovkách v celé řadě různých prostředí,” říká Hartmut Kulessa, evropský marketingový manažer společnosti Panasonic Business.


O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu a B2B. Společnost oslavila v roce 2018 sté výročí od svého založení a nyní po celém světě provozuje 528 dceřiných společností a 72 přidružených společností. Za obchodní rok končící 31. března 2020 vykázala konsolidované čisté tržby ve výši 61,9 miliardy EUR. Společnost se zavázala přinášet nové hodnoty prostřednictvím inovací. Své technologie používá k vytvoření lepšího života a světa pro zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic: https://www.panasonic.com/cz/.


O Panasonic Visual System Solutions

Panasonic Visual System Solutions je obchodní jednotka Panasonic System Communications Solutions Europe (PSCEU) se sídlem ve Wiesbadenu (Německo). Zobrazovací řešení Panasonic nabízí širokou řadu spolehlivých projektorů s vysokým jasem a také vysoce kvalitní profesionální displeje. Od divadel po univerzity, muzea nebo nákupní centra, od živých akcí po firemní instalace a vzdělávání jsou naše projektory a profesionální displeje snadno použitelné, udržovatelné a navržené tak, aby měly dlouhou životnost a nízké provozní náklady. Další informace najdete na adrese: https://business.panasonic.cz/vizualni-systemy/visual-system-solutions-3.


Kateřina Čejková, Account Executive, PRAM, PR agentura společnosti Panasonic


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.02.2021 • Ako postupovať pri zhoršení kvality televízneho príjmu
17.02.2021 • Projektory Panasonic umí promítnout vesmír na radnici
01.02.2021 • Společnost Philips TV & Sound představila nové produkty pro první polovinu roku 2021
01.02.2021 • Nové 4K displeje Panasonic nabízejí mimořádně jasný obraz za jakýchkoli světelných podmínek
19.08.2020 • Philips TV získává dvě ceny EISA
07.08.2020 • HbbTV: Česká televize spustila novou verzi aplikace iVysílání :D

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist