Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 23:36:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 17. 3. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 13.03.2021


Herec David Novotný s dcerou Anežkou, marketingová specialistka a kuchařka Pavlína Lubojatzky a umělecká maskérka Adriana Bartošová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. března ve 21.35 hod. na Primě.


David Novotný a Anežka Novotná – David je hercem s obrovským, univerzálním talentem, a kromě spousty diváky milovaných rolí má na kontě čtyři nominace na Českého lva a Cenu Alfréda Radoka. Nepatří mezi herce, jejichž role předurčuje vizáž, a je za to rád. „Aspoň se za mnou režiséři nebojí přijít a nemají obavu, že bych jim roli odmítl, protože bych z té škatulky vypadl. Mě poslední dobou hodně baví hrát postavy nejednoznačné a ze života, což je právě vyhnutí se šuplíku. Člověk by měl něčím zapáchat, mít nějaké svoje libůstky a nedostatky, jako to je v přírodě,“ říká herec, který rozhovory poskytuje zřídka a mediální pozornost jej spíše obtěžuje. Do SJK přijde s dcerou Anežkou, která je výtečnou dětskou herečkou, a s otcem se herecky potkala zatím dvakrát – v televizní sérii Zrádci a divadelní inscenaci Amerikánka.


Pavlína Lubojatzky – kontroverzní finalistka kuchařské soutěže. Jedny bavila, druzí ji nesnášeli. Kvůli bagetě se dokonce stala obětí kyberšikany a skončila na policii. Pravdou ovšem zůstává, že právě její účast měla nemalý podíl na diváckém zájmu. Kromě nezpochybnitelných dovedností v kuchyni totiž Pavlína disponovala ještě jinými devizami pro tuto reality show – hráčskou povahou, schopností neustále vnášet napětí mezi účastníky a udržovat publikum ve střehu kontroverzními prohlášeními. Do soutěže přišla s jediným cílem – zvítězit. A tak nikoho asi nepřekvapilo, že bezprostředně po porážce ve finále neblahopřála vítězi, ale prohlásila: „Je to hrozně smutný. Úplně mě to hrozně bolí. Bolí mě to, že jsem to nevyhrála já.“ Jak se marketingové specialistce a stále nadšené kuchařce daří dnes, téměř rok po soutěži, se diváci dozvědí právě v SJK.


Adriana Bartošová – umělecká maskérka, držitelka Českého lva za masky k filmu Havel. Nejzábavnějším momentem letošních Českých lvů bylo bezpochyby vyhlášení kategorie nejlepší masky, které pro film Havel vytvořili René Stejskal a Adriana Bartošová. Její radost totiž byla spontánní, ryzí a předem nepřipravená. „Pomoc! Já myslela, že mi vytrysknou slzy, že budu plakat, že nebudu moct mluvit,“ rozléhalo se celým Rudolfinem. „Měla jsem neskutečnou podporu od svých kolegů a přátel, tak jim velmi děkuji. Taky bych chtěla poděkovat své mámě, která mi dovolila jít si vlastní cestou, i když to někdy nevypadalo, že to má smysl. Že po mně nechtěla, abych byla průměrná vysokoškolačka,“ zahájila Adriana svou děkovnou řeč, kterou zakončila prohlášením, že je prostě blázen. Kromě filmových masek patří mezi naše nejlepší make-up artisty a pravidelně spolupracuje s předními módními časopisy. Například před pár dny nalíčila na online předávání Zlatých glóbů známou herečku Gillian Andersonovou.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 17. března ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 12. 3. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.03.2021 • Štartuje 8. séria úspešnej interaktívnej súťažnej šou Čo ja viem
15.03.2021 • Bolest zubu komplikuje Jiřímu Langmajerovi námluvy - ČT točí komediální cyklus Hlavně to zdraví
14.03.2021 • Pomoc, nebo výdělečný podvod? Podivné praktiky péče o děti s autismem zaznamenala další Infiltrace
12.03.2021 • Záverečná časť cyklu Slovenský panteón bude patriť fenomenálnemu Petrovi Saganovi
11.03.2021 • Slovania včera ovládli slovenský trh, odštartovali ako najlepší pôvodný program s najvyšším počtom divákov od začiatku roka!
10.03.2021 • Premiérový Pán profesor opäť exceloval a stal sa jasným víťazom pondelkového večera

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist