Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:56:53   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Štartuje 8. séria úspešnej interaktívnej súťažnej šou Čo ja viem

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 15.03.2021


Státisíce divákov, desaťtisíce súťažiacich pri televíznych obrazovkách, tisícky študentov, stovky otázok a odpovedí, desiatky známych osobností a jeden moderátor - Marcel Merčiak. To je šou Čo ja viem. RTVS už po ôsmykrát odštartuje novú sériu mimoriadne obľúbenej vedomostnej šou, ktorej súčasťou môžu byť aj diváci pri televíznych obrazovkách.


Už v piatok 19. marca dostane na Jednotke priestor kombinácia skvelej zábavy, otázok a odpovedí z rôznych oblastí. „Fascinuje ma ohlas tejto relácie medzi televíznymi divákmi. Štartuje ôsma séria, čím sa potvrdzuje jej obľúbenosť. Páči sa mi, že sa stretávame so zaujímavými informáciami, s novými, nepoznanými alebo menej známymi skutočnosťami, že si súťažiaci aj diváci môžu neustále rozširovať vedomostný obzor," teší sa na novú sériu moderátor Marcel Merčiak.

Ôsma séria zábavno-súťažnej šou Čo ja viem však prinesie kvôli aktuálnej pandémii koronavírusu aj niekoľko zmien. „V publiku bude podstatne menej študentov a zároveň boli medzi nimi dodržané výrazné rozostupy. Súťažiaci - vysokoškolskí študenti v publiku sa môžu tešiť na zaujímavé výhry, tentokrát už nielen v podobe smart telefónov, ale aj iných smart zariadení, napríklad hodiniek a podobne. Samozrejme, víťaz si aj v tejto sérii odnáša aj finančnú výhru. A čo je najdôležitejšie, opäť poputujú krásne finančné sumy aj na zmysluplné charitatívne účely, čo je vlastne jeden z hlavných cieľov programu," povedal Mikuláš Michelčík, dramaturg relácie.

Nakrúcanie novej série prebehlo počas februára. Zúčastnilo sa ho 60 študentov, ktorí boli prítomní priamo v štúdiu. Štáb pritom dodržiaval prísne hygienické a bezpečnostné opatrenia. Každý, kto bol na nakrúcaní prítomný, bol v každý deň výroby relácie podrobený testovaniu.

Dvanásť nových častí už tradične ponúkne divákom možnosť zapojiť sa priamo do súťaže aj divákom pri televíznych obrazovkách. V aktuálnej pandemickej situácii je o to viac atraktívny interaktívny prvok súťaže, pri obrazovkách si môžu totiž spestriť piatkové večery celé rodiny a jednotliví členovia domácností môžu vďaka mobilnej aplikácii súťažiť medzi sebou. „Budú si môcť klasicky otestovať svoje vedomosti v pohodlí domova a vyskúšať si tak, aké to je súťažiť v televíznej súťaži. A to takmer za rovnakých podmienok ako súťažiaci v štúdiu," povedal Mikuláš Michelčík a dodal, že je potrebné si bezplatne stiahnuť aplikáciu Čo ja viem z App Store či Google play, prípadne aktualizovať minuloročnú verziu. Ak po skončení kvízu súťažiaci pri obrazovkách zadajú v aplikácii aj svoju emailovú adresu, budú po každej odvysielanej časti zaradení do žrebovania o smartfón.

V šou sa proti sebe postavia tri známe osobnosti Slovenska a študenti. Úlohou všetkých súťažiacich bude odpovedať na otázky týkajúce sa všeobecných vedomostí z oblastí od hudby, cez históriu, až po vedeckú oblasť. V prvej epizóde 8. série budú známymi hosťami Slávka Halčáková, Kali a Ján Lašák.

Šou má aj silný charitatívny rozmer. Víťaz venuje nahratú sumu tým, ktorí to najviac potrebujú. Ako prebiehalo odovzdávanie šeku, ukáže šou Čo ja viem vždy v závere jednotlivých epizód. Všetky dôležité informácie nájdu diváci aj na facebookovej stránke Čo ja viem a na webe cojaviem.rtvs.sk. Diváci si šou môžu pozrieť, zabaviť sa a zasúťažiť si už od piatka 19. marca o 20.30 h na Jednotke.


Bratislava, 12. marec 2021, Rozhlas a televízia Slovenska


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.03.2021 • Tvoja tvár znie povedome opäť najsledovanejším nespravodajským programom nedele
15.03.2021 • Bolest zubu komplikuje Jiřímu Langmajerovi námluvy - ČT točí komediální cyklus Hlavně to zdraví
14.03.2021 • Pomoc, nebo výdělečný podvod? Podivné praktiky péče o děti s autismem zaznamenala další Infiltrace
13.03.2021 • Show Jana Krause – 17. 3. 2021
12.03.2021 • Záverečná časť cyklu Slovenský panteón bude patriť fenomenálnemu Petrovi Saganovi
11.03.2021 • Slovania včera ovládli slovenský trh, odštartovali ako najlepší pôvodný program s najvyšším počtom divákov od začiatku roka!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist