Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 07:44:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Výmena bielych kariet Skylinku

  Autor: PR Press Skylink , e-mail: info@skylink.sk Přidané: 01.08.2008


V Bratislave 1. augusta 2008. Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink oznamuje plošnú výmenu niektorých prístupových kariet. V minulosti boli v predaji prístupové karty bielej farby označené Slovaklink/Skylink. Tieto prístupové karty neumožňujú rozšírenie programovej ponuky, a preto boli záujemcom o nové programy (programový balík MULTI, české programy) Skylinkom bezplatne vymieňané.


V súvislosti so spustením nového programu Slovenskej televízie Trojka sa Skylink rozhodol dokončiť výmenu bielych kariet plošným spôsobom, a teda vymeniť ich aj tým užívateľom, ktorí doteraz neprejavili záujem o rozšírenie programovej ponuky.

Nové karty budú odosielané na adresy registrovaných užívateľov doporučenou poštou od pondelka 4. augusta tak, aby prevažná väčšina majiteľov starých kariet novú kartu obdržala do spustenia vysielania programu STV Trojka, teda do 8. augusta.

Výmenu kariet zabezpečuje Skylink na vlastné náklady. Pôvodné biele karty nie je potrebné vrátiť. Platnosť ich aktivácie skončí v priebehu niekoľkých dní po doručení novej karty.

Nová karta bude aktivovaná pre príjem programov v priebehu niekoľkých minút od vloženia do zapnutého satelitného prijímača naladeného na akýkoľvek program z paketu Skylink.

S novou kartou získajú zákazníci nielen okamžitý prístup k vysielaniu STV Trojka, ale rovnako aj možnosť aktivovať si množstvo ďalších atraktívnych TV staníc (balík MULTI alebo české programy). Stačí len uhradiť poplatok podľa cenníka uvedeného na www.skylink.sk.

Bližšie informácie o programovej ponuke Skylinku nájdete na www.skylink.sk.


PR Press Skylink, 1. 8. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 40   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.08.2008 • Informace ČT k satelitnímu a internetovému olympijskému vysílání [ 2 ]
08.08.2008 • STV3 a TV Markíza na všech kartách GITAL s tarifem STANDARD SK [ 1 ]
31.07.2008 • Novinky a soutěž pro prodejce TT Karet [ 3 ]
28.07.2008 • Eurosport CZ dostupný i na SKY Link kartách s balíčkem MULTI [ 8 ]
25.07.2008 • Eurosport CZ od dnešního dne dostupný na TT kartách [ 35 ]
23.06.2008 • Akce 2 měsíce MULTI s TT Kartou – opět prodloužena [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  karty sa maju používať na uzemí slovenska tak 

05.09.2008 12:06 • hujer23
karty sa maju používať na uzemí slovenska tak neviem kam sa chcete ísť sťažovať to by ste neuspeli
 
 
  podla mna by mali nechat aj stare aj nove lebo co 

05.09.2008 11:19 • neregistrovaný
podla mna by mali nechat aj stare aj nove lebo co my mame robit co sme mimo republiky mae utekat domou?kvoli kartam .fuj hanba slovakom
 
 
  naco se hadate maji vlastne pravdu prejdem na novu 

05.09.2008 11:16 • neregistrovaný
naco se hadate maji vlastne pravdu prejdem na novu kartu ale muzem si nechat starou neni to uprimne menit karty a zastavyt stare, comame nato rict mi ktery jsme karty koupily a ted jsme v cizine a mame je na H.... a kupovali jsme je dost draho bohuzel nevime na koho sou regristrovani ,tak se sni ted mohu vyfotit
 
 
  "Kdo neskáče není Čech..." 

09.08.2008 12:45 • neregistrovaný
Ty si naozaj kr...... u mna "stokorunovy". Platforma Skylink ma licenciu na sirenie TV programov prostrednictvom satelitu na uzemi Slovenska. Ja som to nevymyslel a tiez sa mi to nepaci. Takze tvoje komentare spoza rieky Moravy na toto tema mi zneju ako ranny prd - to je ten, ktory sa uvolni ked rano mocim.
 
 
  Neregistrovanýz 08.08.2008 17:08 netahaj sem ty 

08.08.2008 17:28 • ® CS-
Neregistrovanýz 08.08.2008 17:08 netahaj sem ty tvoje nacionalistické výlevy a věnuj sa tématu. Jenom tady osočuješ a posíláš ostatní na "český server" a přitom toto není vobec slovenský server ale Československý a nebo Česko-Slovenský pro takové nacionalistické ksindly jak si ty. Kvoli takovým jak si ty sa rozdělila republika. Uvědom si laskavě že ty tvoje rasistické úlety tady vobec nikoho nezajímají!!!
 
 
  pre "Proc ta panika?" 

08.08.2008 17:08 • neregistrovaný
Pocuvaj ty blbecek. Zaplatil som si za sluzbu ktora nefunguje. Pretoze maju v evidencii bordel. Je nas vela - poskodenych. Len ja som to sem napisal. Zrejme je u teba bezne, ze si nieco kupis - a nedostanes to. Slovensko je pravny stat, tu sa zavazky plnia. Tie svoje mudrosti chod pustat na nejaky cesky server, ta "stokoruna" sa urcite ujme, vsetci dobre budu tomu rozumiet.
A neodpisuj mi. Na tie tvoje konfrontacne dristy nie je nikto zvedavy.
 
 
  Dolezite!1) upokoj sa, aelbo da daj liecit!2) 

08.08.2008 17:04 • neregistrovaný
Dolezite!
1) upokoj sa, aelbo da daj liecit!
2) skontroluj na webe ci tam mas spravnu adresu
3) ak je OK a nestahoval si sa, tak volaj callcentrum a reklamuj
4) biela karta pojde este 40 dni potom, co novu MODRU kartu vlozis do pristroja, takze klud
Hovoris o podvodoch, nie zeby som ich chcel branit, ale v com ta podvideli? Ak mas dokazy chod na policiu, ta ten podvod vysetri a postupi prokuratorovi a ten, ak to uzna za vhodne, posunie sudu
Podvod - nesposkytuju sluzby, ktore si zaplatil - KTORE KONTRETNE???
PS: Tvoje pravne povedomie je na urovni typickeho pouzivatela CIGITV
 
 
  Proč ta panika? 

08.08.2008 12:48 • neregistrovaný
Proč se "Dolezite" rozčiluje? Nefunguje mu jeho karta, za kterou zaplatil? Nevím o tom, že by se staré karty v nejbližších dnech vypínaly... SkyLink na vlastní náklady karty mění za karty s vyšší hodnotou - více programy. Člověka by nenapadlo, že si někdo bude stěžovat. Ne co vlastně? Ale tak už to u nás chodí. Kdyby SkyLink rozeslal v obálkách stokorunu, jistě by se našel někdo, kdo by si stěžoval, že to mohlo být více. A stejně by tomu bylo, kdyby poslal tisíc korun...
 
 
  Doporucujem tam zavolat. Napr. moja karta bola 

08.08.2008 10:51 • neregistrovaný
Doporucujem tam zavolat. Napr. moja karta bola podana na poste 4.8. a v stredu, t.j. 6.8. som uz mal poobede v schranke listok o ulozeni zasielky na poste.
 
 
  Dolezite! 

08.08.2008 09:11 • neregistrovaný
Slovenska klasika. Je 8.8.2008 - a ZIADNA nova karta neprisla. Trpnem, kedy prestane fungovat ta stara.. dnes? Zajtra? O tyzden? Zaplatil som vtedy 4000,- Sk - ze budem pozerat slovenske programy. Budem pozerat velke h. A viete preco NEPRISLA? Lebo NIC NEPOSLALI. Ani tam nevolam - pocuvat vyhovorky a dristy, ked sa chyba hlada vsade len nie u PODVODNIKOV. Ano podvodnici je to spravne slovo - pretoze PODVODOM vylakali 4000,- Sk za sluzby - ktore neposkytuju. Pre vasu informaciu - karta je riadne registrovana, cez web skontrolovana a ked robili spoplatnenu vymenu kariet za 400,- Sk - tak postova zlozenka na zaplatenie 400,- Sk postou riadne ku mne trafila.
 
 
  Re: "Zabudnite na Markízu v ČR " 

07.08.2008 15:09 • ® Buddy
Nehovoríš pravdu!
Markíza už na TT kartách je, pozri si zoznam kanálov, je tam aj Markiza_TT alebo nejako podobne, cize podobne ako STV1, STV2 a JOJ_test, pre českých bonentov.
Inak, len pre zaujímavosť, podarilo sa mi naladiť STV3 už dosť dávno na satelite, ale nemám Skylink kartu, takže to mám zakódovné.
Majitelia Skylink karty, mali ste pred oficiálnym spustením STV3 na tomto kanáli na satelite už nejaký "zmysluplný" obraz a zvuk? Čo tam bolo? Prázdna obrazovka, monoskop alebo normalny program?!? Bolo to vôbec rozkódovateľné Skylink kartmi?
 
 
  Máme 

06.08.2008 18:25 • neregistrovaný
Došla, je nádherná! A jede tam multi zadarmo.
 
 
  Mate ji už? 

05.08.2008 20:20 • neregistrovaný
Došla už někomu ta modrá skylink karta místo bíle, bez toho, aby si objednal multi?
 
 
  re neregistrovany 

05.08.2008 12:16 • neregistrovaný
aj tam kde je presah novy bola s kabloviek vyradena. Neskor to vyriešili tak ,že na každy panelak dali zvlášt antenu na novu a zlučili to s kablovkou . Trenčin kablovka KabelSat.
 
 
  Vcelku až na malé vyjímky souhlasím s tím co 

05.08.2008 11:46 • ® CS-
Vcelku až na malé vyjímky souhlasím s tím co napsal neregistrovaný z 05.08.2008 08:21. Mám aj kabel a bývám v oblasti kde je terestrický přes STV1, STV2 a Jojky v perfektní kvalitě a aj Markízy která už je horší s mírným zrněním aj se zesilovačem. Aj když máme terestrický přesah tak do včilška nebyla u analogu v základu a ani v rozšířené nabídce u bývalého Karnelu a včil UPC zařazena Jojka (ta je jenom v digitálu kde chcou za základní nabídku ČT, Prima, Nova, Óčko, Noe, Z1, Inormační UPC Expres, TA3, STV, Markíza a JOJ 299,-Kč). Markíza je od začátku zařazení je v rozšířené analogové nabídce za 499,-Kč a jenom STV1 a STV 2 je analogovém základu za 209,-Kč. Takže bývalý Karnevala a včil UPC zi dělá z příjmu Markízy a Jojky zlatý důl jinak by v oblastech terestrického přesahu byly tyto programy automaticky rařazeny v anologovém základu. Jednou si už mosí Češi uvědomit to že mají podíl na rozdělení Československa a sme dva somastatné státy a tak by za příjem slovenských programů měli měsíčně Češi a část Moraváků něco platit aby se doplatily autorské práva pro druhý stát. Jiná situace je pochopitelně u části Moravy kde je částečný terestrický přesah. Nejsu proti aby slovenské programy byly na kartě TT a Gital pokud se na ně bude platit třeba nějaký symbolický poplatek např. 150,-Kč z kterého se platily poplatky za autorské práva a po právní stránce bylo vše tak jak má být. V žádném případě neschvaluju zařazení programů bez povolení a bez vyřešení autorských práv. U této situace to tam dneska je a za týden to tam nemosí byt. Nevím jak to pak budou těm novým zákazníkům které nalákají na Markízu, STV3 a Jojku (zatím jen test) vysvětlovat až tyto programy zmizí.
 
 
  Zabudnite na Markízu v ČR 

05.08.2008 08:21 • neregistrovaný
Nevsadil by som ani deravý groš na to, že v ČR bude dostupná Markíza a STV3.
Markíza a Nova majú rovnakého vlastníka, ktorý nemá záujem kanibalizovať si podiel na reklame sesterskou TV. Slovenské káblovky (vrátane UPC) dostali pred pár rokmi veľmi tvrdé vyhrážky zo strany Novy a všetky museli Novu odpojiť až na pár výnimiek kde je terestriálny presah. Nova bola zlikvidovaná aj v Bratislave, hoci v niektorých mestských častiach terestriálny presah existuje.
Takže na Markízu zabudnite.
STV3 je taký istý športový kanál ako ČT4, vysielacie práva na šport nie sú práve lacné a v súčasnej finančnej situácii STV pochybujem že bude platiť práva aj pre ČR. Jediná možnosť by bola, ak by Skylink zaplatil rozdiel v cene vysielacích práv - napr. poskytnutím výrazných zliav STV na satelitné šírenie signálu.
 
 
  Z akeho titulu by mala byt v Cesku sirena STV 3 ? 

01.08.2008 22:56 • neregistrovaný
Z akeho titulu by mala byt v Cesku sirena STV 3 ? to by rovnako mohla byt na Slovensku sirena CT4, co je v sucsanosti nemozne...
 
 
  Neviete nieco o plataforme DIGI 

01.08.2008 22:11 • neregistrovaný
Chem sa opytat ci DIGI bude postupovat podobne,ako SkyLink,ci zmeni karty a tim aj mozno kodovaci system.
 
 
  technik 

01.08.2008 20:05 • neregistrovaný
TaT se alespoň snaží, ale Gital hnije
 
 
  hovoris o niecom inomRRTV udeluje licencie, uklada 

01.08.2008 18:39 • neregistrovaný
hovoris o niecom inom
RRTV udeluje licencie, uklada pokuty
neriesi cezhranicny prijem, naopak riadi sa smernicou EU a ceskymi zakonmi, ktore musia byt v sulade s EU
kablovky su taktiez riesene v smercnici EU tzv. PREBERANE VYSIELANIE
takze sa obavam, ze nemas pravdu
 
 
Celkový počet komentářů: 40 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist