Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 07:54:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 23. 6. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.06.2021



Herečtí manželé Roman a Petra Vojtkovi, horolezec Radoslav Groh a malíř František Skála se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. června ve 21.35 hod. na Primě.


Roman a Petra Vojtkovi – herci a manželé. Oba umějí zpívat, tančit i hrát, tudíž se nejpřirozeněji cítí na muzikálových jevištích. Ostatně tam se před lety i seznámili. To, že v jejich profesi nastala delší vynucená pauza a divadla museli dočasně opustit, jim příliš nevadilo. Petra se totiž v listopadu stala maminkou syna Nathaniela. „Nechci provokovat, ale byl to jeden z nejšťastnějších roků v mém životě. Začátkem března loňského roku jsem se dozvěděl, že moje žena Petra je těhotná, a hned byl tvrdý lockdown a my jsme zůstali doma. Udělali jsme si vyvýšené záhony, zasadili zeleninu, starali se o ni, starali se o sebe, starali se o další dvě děti, které mám z bývalého manželství ve střídavé péči – byl to nádherný rok. Na podzim se nám narodil Nathaniel, máme kde bydlet, co jíst, jsme zdraví, takže dobrý,“ hodnotí uplynulý rok „jiného života“ Roman.


Radoslav Groh – přední český horolezec, který nedávno uvízl v Himálaji. Radoslav zažil s kolegou Markem Holečkem při sestupu z himálajské hory Baruntse extrémně náročnou situaci. Pod vrcholem hory byli uvězněni ve sněhové bouři téměř čtyři dny ve stanu 1 x 2 metry s 50 gramy sušeného masa na den pro oba. Na 7129 metrů vysoký vrchol Baruntse, ležící v centrálním Himálaji nedaleko Mount Everestu, vylezli alpským stylem bez šerpů a umělého kyslíku. „Stejně jako v Krkonoších, tak i v Himálaji každá vánice jednou poleví. Počasí se po několika dnech vylepšilo natolik, že jsme dokázali z hory sestoupit,“ líčil přímo z Nepálu rodák z Vrchlabí. Cestu zpět do Česka horolezcům navíc dost zkomplikovala pandemie covidu, kterou jsou v současnosti Nepál a Indie značně zasaženy. Naštěstí vše dobře dopadlo, a tak se Radoslav o extrémní zážitky může podělit s diváky SJK.


František Skála – malíř, na jehož výstavy se stojí fronty. Nejinak je tomu v případě té aktuální, která do konce srpna probíhá v Domě U Kamenného zvonu a na níž umělec představuje své knižní ilustrace. Ovšem výtvarná tvorba není jediným uměleckým oborem, jemuž se František věnuje – v uších fanoušků se snaží rehabilitovat žánr dechovky. Autorské písně, které během let nashromáždil, nyní vydává na dvou CD. Jedno se jmenuje Debut, druhé pojmenoval Pojď se mnou děvče mé a spolupracoval na něm se souborem Provodovjané. „Dechovkové album je zaměřené na cílovou skupinu, která ještě neexistuje. Myslím, že posluchače si najde rychle. Dechovkou s unylými texty nás krmili za totáče, když se k ní ale dají správné texty, dochází k surrealistickému třesku, který ten žánr může refreshovat,“ slibuje František, který do SJK dorazí v doprovodu osmnáctičlenného tělesa, aby vás společně přesvědčili právě o tom, že poslouchat dechovku určitě neznamená patřit do starého železa.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.45 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 18. 6. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.06.2021 • Poslední díl seriálu Sestřičky: Romantika i katastrofický scénář!
18.06.2021 • Leto na Markíze: Nové časti Susedov, premiérové seriály, aj oslava 25. narodenín s kultovými klasikami
18.06.2021 • Léto na Nově bude plné premiér i oblíbených seriálů
17.06.2021 • TV Prima uvede ke svým 28. narozeninám premiéru pohádky Zakleté pírko
17.06.2021 • Léto na Nově se zbrusu novým seriálem Co ste hasiči!
16.06.2021 • RTVS bude v stredu sledovať stretnutie prezidenta USA Joea Bidena a prezidenta federácie Vladimira Putina vo Švajčiarsku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist