Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:01:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Prima COOL přináší na pražskou náplavku COOLIFE FREESTYLE FEST

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.06.2021


Smíchovská náplavka v Praze bude v sobotu 10. července svědkem největší freestyle show letošního léta! Televizní stanice Prima COOL pod svojí lifestylovou značkou COOLIFE přináší všem milovníkům a fanouškům adrenalinových sportů jedinečnou podívanou. Do hlavního města se sjedou lyžaři a snowboardisté z celé republiky, aby předvedli dechberoucí freestyle exhibici uprostřed Vltavy. Akce navazuje na úspěšnou událost COOL HIGHJUMP TOUR z loňského roku, která získala ocenění od České eventové asociace.


V sobotu 10. července se pražská Smíchovská náplavka změní v dějiště největší letní freestyle show COOLIFE FREESTYLE FEST. Na diváky a fanoušky čeká nabitý program, našláplý koncert v podání kapely Prague Conspiracy i následná afterparty. O unikátní exhibici na rampě postavené uprostřed Vltavy se postarají česká freeskiingová reprezentace a další legendy tohoto sportu jako Robin Holub a Marek Skála, který reprezentoval Českou republiku na Zimních olympijských hrách v Sochi. Chybět nebudou ani snowboardisté v čele s Láďou Hrstkou a Kristianem Salačem. Mistr České republiky Petr Civín se na řece postará o FlyBoard Show, během které bude díky speciálnímu zařízení létat nad hladinou. Své umění na boardsurfu – surfaření na motorovém surfu – představí Maylow Silver a nebude chybět ani skateboarding show na U-rampě.

V rámci odpoledního programu proběhne i křest nových triček ze série COOL ARTIST LIMITED EDITION. O špičkovou úroveň a profesionální zázemí se postará zkušený tým COOLIFE, mediální podporu zajistí Prima COOL.

„Mám velkou radost, že můžeme po dlouhé odmlce způsobené pandemií opět pozvat naše diváky a fanoušky na akci, která slibuje mimořádný zážitek. Loňský COOL HIGHJUMP TOUR předčil naše očekávání ve všech směrech a jsem hrdý, že zabodoval i v rámci výročních cen České eventové asociace. I letos je naší ambicí nabídnout špičkový event, který nemá v ČR obdoby,“ říká marketingový ředitel skupiny Prima Aleš Pýcha.

Show si diváci můžou užít od 11.00 v prostorách COOL CITY, které Prima COOL postaví na Smíchovské náplavce. Exhibici mohou fanoušci sledovat také na sociálních sítích, kde bude probíhat živý stream. Sestřih toho nejlepšího nabídne Prima COOL ve svém vysílání.

Vstupenky za cenu 190 Kč je možné zakoupit zde: https://www.eventmat.cz/event/coolife-freestyle-fest. Aktuální informace jsou k dispozici zde: Facebook Prima COOL a Coolife.cz – https://www.facebook.com/primacool, https://www.facebook.com/COOLlfecz

COOLIFE FREESTYLE FEST navazuje na loňský mimořádně úspěšný koncept COOL HIGHJUMP TOUR, který vyvrcholil v srpnu exhibiční skokanskou show na Smíchovské náplavce v Praze. Akce si vysloužila pozornost tisícovek diváků, celé řady médií i České eventové asociace, která události v rámci svých výročních cen udělila třetí místo v kategorii Zábava a showbusiness.


Martin Šnýdr, PR Manager, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 29.. 6. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.07.2021 • Tisková zpráva ze 12. zasedání RRTV, konaného dne 29. 6. 2021
23.06.2021 • Volby 2021: ČT uvede 14 debat a závěrečnou Superdebatu kandidátů na premiéra
22.06.2021 • Najúspešnejšia spevácka šou SuperStar mieri na obrazovky Markízy a Novy!
21.06.2021 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR 16. 6. 2021
18.06.2021 • Atmedia index: unikátní srovnání televizních stanic očima diváků
11.06.2021 • Tisková zpráva z 10. zasedání RRTV, konaného dne 8. 6. 2021

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist