Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:36:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

T-Mobile TV přináší svým zákazníkům zápasy Ligy mistrů UEFA

  Autor: T-Mobile , e-mail: info@t-mobile.cz Přidané: 04.08.2021


T-Mobile významně rozšiřuje programovou nabídku T-Mobile TV a do svého sportovního portfolia zařazuje nejlepší fotbalovou soutěž světa UEFA Champions League. Díky nové nabídce budou moci zákazníci T-Mobile prostřednictvím televizních služeb sledovat v nejbližší sezóně 2021-22 celkem pět špičkových fotbalových soutěží. Vedle nově zařazené Ligy mistrů pokračuje německá Bundesliga, italská Serie A, španělská La Liga i anglická Premier League.


T-Mobile zařazuje nové TV kanály

Fotbalové soutěže UEFA budou vysílány na třech nových kanálech Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. T-Mobile zařadí všechny tyto TV kanály se začátkem soutěží.


Liga mistrů i nejvyšší evropské fotbalové soutěže

Zápasy Ligy mistrů UEFA si mohou zákazníci vychutnat už v předkole play-off, v úterý 17. srpna a ve středu 18. srpna 2021. Skupinová fáze začne v úterý 14. září 2021. Diváci se s novou programovou nabídkou mohou těšit také na zápasy svých oblíbených evropských velkoklubů. První utkání německé Bundesligy a španělské La Ligy startují již v pátek 13. 8. 2021 a italská Serie A je doplní o týden později. Fanoušci ostrovní Premier League si užijí zápolení anglických týmů už od pátku 13. srpna 2021.


DIGI Sport kanály končí

V souvislosti s uvedenými novinkami a zařazením nových TV kanálů dojde k ukončení vysílání stanic DIGI Sport. Zákazníci najdou své oblíbené pořady po 13. srpnu na nových TV kanálech Nova Sport 3 a Nova Sport 4 a nové fotbalové soutěže na Premier Sport 2. K obměně kanálů postupně dojde v jednotlivých televizních službách T-Mobile.

Vlastníkem TV licence na TV kanál Premier Sport 2 je společnost O2. Na produkci TV kanálu se bude podílet kompletní tým komentátorů a moderátorů stanice O2 TV Sport. TV kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 vzniknou pod taktovkou TV Nova a budou mít podobu prémiových fotbalových kanálů. Na výrobě TV programů a produkci se bude díky zkušenostem z minulých ročníků podílet i tým expertů z DIGI Slovakia.


O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má na českém trhu téměř 6,2 milionu zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a vedle mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.


Kateřina Mikesková, Specialista vnějších vztahů, T-Mobile Czech Republic, 4. 8. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.07.2021 • Prima rozšiřuje nabídku VOD služeb, spouští Prima Pauzu
19.07.2021 • Kompletnú Fortuna ligu na VOYO doplnia aj štúdiá so zaujímavými hosťami, futbalový magazín a exkluzívna talkshow
06.07.2021 • Zastav nečas! Na Déčku odstartovala letní hra
04.07.2021 • CS History rozšíří od července nabídku O2 TV
03.07.2021 • Telly začala poprvé vysílat v rozlišení 4K
22.06.2021 • TV Nova startuje dlouhodobý projekt na podporu audiovizuálních tvůrců

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist