Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:16:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Sportovním fanouškům začínají žně v září: Liga mistrů, americká NFL nebo Ronaldův návrat do Manchesteru United

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 10.09.2021


Milovníci sportu si od září užijí: fotbalovým fanouškům začíná v úterý 14. září prestižní Liga mistrů UEFA. Již o tomto víkendu pak fotbalové fanoušky zaujme návrat hvězdného Ronalda do nejprestižnější fotbalové ligy světa – Premier League. A na své si přijdou také fanoušci americké NFL - od pátku 10. září, kdy začíná nová sezona.


Televize Telly do nabídky nově zařadila prestižní Ligu mistrů UEFA. Základní kolo nabídne 16 atraktivních duelů a mezi nimi takové „lahůdky“ jako souboj FC Barcelony s Bayernem Mnichov, Atlética Madrid s FC Porto nebo utkání mezi Interem Milán a Realem Madrid.

Šlágr Barcelony s Bayernem v úterý 14.9 od 20:20 stanice Premier Sport 2, stejně jako další mimořádně atraktivní utkání Interu s Realem, které začíná následující den. V rámci Ligy mistrů se další zápasy v přímém přenosy vysílají na kanálech Nova Sport 3 a 4.

A milovníci fotbalu si nevydechnou ani o víkendu, kdy v rámci Premier League poměří své síly Manchester United a Newcastle. Do sobotního zápasu pravděpodobně nastoupí hvězdný kanonýr Cristiano Ronaldo, který se United upsal na dva roky a opět bude nosit dres s číslem 7.

V rámci televize Telly mají fotbaloví fanoušci možnost sledovat nejprestižnější fotbalovou soutěž Premier League, německou Bundesligu, španělskou LaLigu, italskou Serii A, francouzskou Ligue 1. Kromě toho mohou fotbaloví příznivci sledovat přenosy anglického poháru FA Cup (kanály Nova Sport 3 a 4).
Fotbalové soutěže mají na Telly dlouhou tradici. Premier League mohou zákazníci Telly (dříve DIGI) sledovat již od roku 2010, LaLigu od 2016 a Bundesligu a Serii A od roku 2018.

„Jsme velice rádi, že našim klientům zprostředkováváme špičkové sportovní přenosy fotbalových lig včetně prestižní Ligy mistrů UEFA, kde živě odvysíláme většinu zápasů z nabité úvodní fáze,“ řekl Vladimír Rusnák, šéf televizního operátora Telly.

„Z našich statistik pozorujeme i citelně vyšší sledovanost v případě francouzské nejvyšší soutěže Ligue 1, kde od nové sezony nastoupil hvězdný Lionel Messi,“ dodal Vladimír Rusnák.


Televize Telly začne o tomto víkendu rovněž vysílat přímé přenosy z americké NFL (National Football League). První zápas začíná v pátek 10. září v 1:50 hodin středoevropského času, kdy se utká Tampa Bay Buccaneers a Dallas Cowboys. Dalšími přímými přenosy NFL pokračují v neděli zápasy mezi Buffalo Bills a Pittsburgh Steelers a Kansas City Chiefs – Cleveland Browns.


Přímé přenosy Ligy mistrů UEFA (Základní skupina, první kolo)

Úterý 14.9.
FC Barcelona – Bayern Mnichov – 20:20 Premier Sport 2 (s předzápasovým studiem)
Sevilla FC – Red Bull Salzburg – 18:40 Nova Sport 4
Malmo FF – Juventus – 20:55 Nova Sport 4
BSC Young Boys – Manchester United – 18:15 Nova Sport 3 (s předzápasovým studiem)
Chelsea FC - Zenit Petrohrad – 20:55 Nova Sport 3 (s předzápasovým studiem)

Středa 15.9.
FC Barcelona – Bayern Mnichov – 20:20 Premier Sport 2 (s předzápasovým studiem)
Sheriff Tiraspol – Šachtar Doněck – 18:40 Nova Sport 4
Club Bruggy – Paris Saint-Germain – 20:55 Nova Sport 4
Beşiktaş JK – Borusia Dortmund – 18:15 Nova Sport 3 (s předzápasovým studiem)
Liverpool FC – AC Milán – 20:55 Nova Sport 3 (s předzápasovým studiem)


Sportovní balíček lze objednat jednoduše online

Jak sledovat nejenom tyto prestižní fotbalové zápasy? Jednoduše zakoupením balíčku Sport online od televizního operátora Telly. Balíčky lze v akční nabídce zakoupit na 14 dní za 200 Kč, na 30 dní za 250 Kč a na 365 dní za 2 500 Kč. Sportovní baliček objednáte jednoduše online na webu telly.cz/sport s platební kartou VISA, MasterCard nebo mobilními platbami Apple Pay a Google Pay s automatickou opakovanou platbou po skončení daného období.

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD, DIGI Sport 6 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly
Martin Žemlička, Beaufort, 10. 9. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2021 • Show Jana Krause – 15. 9. 2021
10.09.2021 • TV Markíza pripravuje sériu mimoriadnych relácií o návšteve pápeža Františka na Slovensku
09.09.2021 • Do súťaže Košický zlatý poklad sa zaregistrovalo rekordných 236 súťažných piesní
08.09.2021 • Trochu inak s Adelou prichádza na obrazovky RTVS s novinkou
07.09.2021 • Show Jana Krause – 8. 9. 2021
04.09.2021 • Hvězdná sezóna začala. Prima je pětkrát vítězem večera ve sledovanosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist