Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:17:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 15. 9. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 12.09.2021



Herec Jan Vlasák, zpěvačka Heidi Janků a herec Jan Řezníček se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. září ve 21.35 hod. na Primě.


Jan Vlasák – herec. Jako školák byl častým aktérem průšvihů. Coby herecký elév zase trpěl nedostatkem sebedůvěry a sám říká, že byl neuvěřitelné dřevo. Dnes má herec Jan Vlasák za sebou velkou řadu rolí v divadle, ve filmu i v televizi. Zahrál si v největších hrách světové dramatiky, deset let byl v angažmá v Národním divadle, recitoval nejkrásnější básně světa, ale lidé na ulici ho začali poznávat až díky roli v kultovním hororu Hostel. „Je to takový béčkový film, ale světově proslulý. Poznávali mě i zahraniční turisti. Tam se řezalo a vrtalo maso a já hrál úchyla. Natáčel jsem i se Sigourney Weaver. Jedna scéna s ní se točila celý den, dokonce si přivezla učitele herectví,“ vzpomíná Jan. Naposledy na sebe upozornil velkou rolí v sérii Bez vědomí z období sametové revoluce. S ní souvisela i originální propagační kampaň, kde pomocí ,deep fake’ technologie Jan Vlasák vizuálně až příliš nápadně připomínal současného prezidenta republiky a hlasem imitátora nabádal k tomu, že je třeba chránit novináře.


Heidi Janků – když se řekne „Heidi Janků“, všem generacím, od pamětníků až po ty nejmladší, se okamžitě vybaví pohádková píseň Když se načančám. Tu zpěvačka nesmí vynechat na žádném svém vystoupení. Vadí jí, že si příznivci tento hit stále žádají? „Ne, jsem za něj šťastná. Kdybych ho neměla, tak už třeba ani nezpívám a musím se živit nějak jinak. Jsem za tu píseň ráda, i když je infantilní. Manžel mi vždycky říkal, že mě bude strašit z hrobu, když zjistí, že to zpívám ještě v sedmdesáti. K tomu tedy asi dojde, no!“ odpovídá se smíchem Heidi, která zároveň s nadsázkou přiznává, že v repertoáru má pár jiných „skvostů“, na něž by ráda zapomněla. Její fanoušci jí ovšem dělají radost i jinak. Například tím, že když Heidi na sociální sítě přidá patnáct let starou fotku, začne dostávat komplimenty, že vypadá stále stejně, ne-li lépe. Stárnout s noblesou je podle ní dost těžké, ale dá se to. V nedávném rozhovoru řekla, že žádné plastické operace dosud nepodstoupila a že to, co na sobě nemá vlastní, jsou pouze umělé nehty a zahuštěné vlasy.


Jan Řezníček – „Mnohem líp a je to na mně znát. Padesát kilo je padesát kilo. Vždyť to je pytel cementu!“ odpovídá herec Jan Řezníček na otázku, jak se cítí po vskutku výrazném úbytku své váhy. K tomu, jak nedávnou dietu zvládl, dodává: „Docela dobře. Naučil jsem se jíst pětkrát denně, což jsem si dřív vůbec nedovedl představit, že bych to stíhal. To byla asi i výhoda karantény, že na všechno bylo dost času. Jídlo jsem si chystal sám, a už jsem se i naučil ho brát i s sebou.“ Největší problém v tomto směru prý Jan způsobil kostymérům v divadle i nekonečném seriálu, kde ztvárňuje oblíbenou postavu řezníka. Z původní garderobiéry, která na něm k pobavení všech doslova vlála, byly rázem použitelné jen boty. Z toho, že tak zhubl, se ale snaží nedělat velkou vědu. „Je pravda, že už jsem byl takový jako kluk, vlastně tak vypadám celý svůj život, a možná i proto to zase tolik neprožívám. Někdo je prostě velký, jiný zase malý. A velcí i malí můžou být úplně blbí! A proto se snažím hlavně nebýt blbý!“ vtipkuje Jan, kterého diváci mohou kromě televize vidět například v Divadlech Na Jezerce nebo Bez zábradlí.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 15. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.05 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 10. 9. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.09.2021 • Sportovním fanouškům začínají žně v září: Liga mistrů, americká NFL nebo Ronaldův návrat do Manchesteru United
10.09.2021 • TV Markíza pripravuje sériu mimoriadnych relácií o návšteve pápeža Františka na Slovensku
09.09.2021 • Do súťaže Košický zlatý poklad sa zaregistrovalo rekordných 236 súťažných piesní
08.09.2021 • Trochu inak s Adelou prichádza na obrazovky RTVS s novinkou
07.09.2021 • Show Jana Krause – 8. 9. 2021
04.09.2021 • Hvězdná sezóna začala. Prima je pětkrát vítězem večera ve sledovanosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist