Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 10:20:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 2. 2. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.01.2022



Herečka Jana Plodková, režisér Peter Bebjak a podnikatel Matyáš Trojan se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. února ve 21.35 hod. na Primě.


Jana Plodková – jednoho Českého lva, za hlavní roli ve filmu Protektor, získala, na další čtyři byla nominována. Nyní má před sebou herečka Jana Plodková premiéru nové komedie Mimořádná událost na motivy jednoho skutečného výletu, kdy jel osobní vlak s cestujícími kus své trati bez strojvedoucího, aniž by o tom drahnou chvíli věděli. A další tři filmy, které v loňském roce natočila, na své uvedení v kinech čekají. Kvůli poslednímu z nich s názvem Ostrov strávila měsíc v Thajsku. Kromě filmů hraje v Divadle Na zábradlí a televizních seriálech. A když má Jana volno, věnuje se rozsáhlé rekonstrukci krkonošského statku nebo rostlinám na terase vinohradského bytu. „Já bych nejradši měla všude samé kytky. Vlastně bych asi nejradši bydlela ve skleníku. Často chodím do botanické zahrady v Troji nebo Na Slupi. To je krása. Všude zeleno, barevno, teplo, to je sen. Kdybychom měli větší byt, navýšila bych počet banánovníků a ibišků,“ říká.


Peter Bebjak – režisér, který umí natočit současný thriller, drama o herci uklánějícím se tak, jak padesátá léta pískají, i retro detektivku o zločincích, kteří skutečně žili. A to rozhodně nejsou všechny žánry, jejichž výborným zvládnutím se Bebjak zařadil mezi nejlepší česko-slovenské režiséry. Na poli celovečerního filmu se naposledy uvedl loňským dramatem Zpráva, které rekonstruuje akt hrdinství dvou vězňů, jimž se podařilo uprchnout z osvětimského koncentračního tábora, aby podali informaci okolnímu světu, jaké podmínky tam panují a co se tam ve skutečnosti se židovským národem děje. Tímto filmem Peter většině diváků poskytl zcela novou informaci. „Vůbec jsme se o něm neučili ve škole – ani Češi, ani Slováci. Vysvětluji si to tak, že během komunistické éry se téma holokaustu záměrně nedostávalo do popředí: důležití byli, co se zásluh na vítězství ve druhé světové válce týče, partyzáni, Rudá armáda a Strana. Židovští hrdinové nezapadali do mozaiky, kterou chtěl komunistický režim vytvořit,“ říká Peter, držitel dvou Českých lvů, vystudovaný herec a v současnosti nejvytíženější režisér Česka a Slovenska.


Matyáš Trojan – syn režiséra Ondřeje a producentky Báry Trojanových je podnikavý. Jeho prvním byznysem byl projekt Štědrý nákup – kříženec e-shopu a charitativní pomoci různým neziskovým organizacím. A před časem rozjel vlastní značku s pánskou kosmetikou. Plánem Matyáše je jejím prostřednictvím ukázat českým mužům, že starat se o pleť už dávno není jen doménou žen. „Je tu stále velká skupina mužů, kteří nepoužívají kosmetiku vůbec. Jeden důvod je, že jim je to jedno. Druhá podskupina jsou ,hateři‘, kteří přemýšlejí v duchu: ,Chlapi nejsou ženský, tak proč by měli potřebovat kosmetiku‘. A pak jsou tady ti, kteří kosmetiku řeší a dělají si velké rešerše. My bychom chtěli být s naší kosmetikou někde mezi,“ říká. I když pochází z velkého uměleckého rodu, je si jistý, že on se bude věnovat podnikání: „V rodině už vědí dávno, že to mám v hlavě nastavené jinak. I tak se ale stává, že tomu příbuzní nerozumějí a ptají se: Co to ten Matyáš vlastně dělá?“ směje se.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. února ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 28. 1. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.01.2022 • TV Nova představuje jarní schéma: Čtyři novinky, drsnou reality show a očekávaná pokračování oblíbených pořadů!
28.01.2022 • Seriál Pan Selfridge od pondělí 31.1. na Nova Lady
28.01.2022 • Premiéra filmu Stáří není pro sraby v neděli na Primě
27.01.2022 • Nemocnica je najsledovanejším slovenským seriálom
26.01.2022 • RTVS prinesie divákom vysielanie zo zimnej olympiády na novom okruhu :Šport
26.01.2022 • Sedm pokusů o životní změnu! Bariatrický chirurg Charles Procter pomáhá ženám s těžkou formou obezity

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist