Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:26:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TV Nova představuje jarní schéma: Čtyři novinky, drsnou reality show a očekávaná pokračování oblíbených pořadů!

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 30.01.2022


Jednička na českém trhu TV Nova připravila jarní programové schéma plné nejen tradičních titulů, ale také celou řadu skvělých novinek. Diváci se tak mohou těšit na premiérové díly nejoblíbenějších seriálů Ulice a Specialisté, ale na obrazovkách v tomto období objeví i očekávané pokračování seriálu Dáma a Král. Zábavu pro celou rodinu pak obstará nová řada Tvoje tvář má známý hlas. Představí se ale i úplné novinky, a to například nový krimi seriál Šéfka, v hlavní roli s Kateřinou Winterovou, nebo seriál Chlap, příběh lékaře s amnézií na základě skutečných událostí.


„Během jarní sezony jsme si pro naše diváky připravili lokální produkci, a to každý den, sedm dní v týdnu. Uvádíme nejen pokračování úspěšných programů, ale i několik novinek. Soustředíme se zejména na hranou tvorbu a už na podzim jsme představili nové formáty, jako například Pan profesor a Souboj na talíři, které byly divácky ohromně úspěšné. Chceme tímto směrem pokračovat a věříme, že novinky jako Chlap a Šéfka se budou těšit stejné oblibě,“ říká programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská. Každý všední podvečer se mohou diváci těšit na vědomostní soutěž Na lovu, kde má moderátor Ondřej Sokol připravené pro soutěžící zapeklité otázky.

​Následuje v dalším slotu již tradičně seriál Ulice, ve kterém se znovu můžete setkat s oblíbenými postavami a rodinami. Jaro se v Ulici ponese ve znamení silných příběhů, jejichž mottem je odhodlání nepoddat se osudu, který rozdal ne právě nejlepší karty. ​Pondělní večery budou patřit premiérovým dílům krimiseriálu Specialisté. Tým kriminalistů pod vedením majora Strouhala se bude muset každý týden popasovat se zločiny v kulisách Prahy. V jarní sezóně se diváci mohou v jednotlivých dílech těšit třeba na herce Igora Bareše, Adama Krause, Sašu Rašilova či Jana Révaie jako nového přítele kapitánky Jany Šafářové.

​Nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko, ve které proti sobě stojí dva týmy Mao a Azua, ovládla televizní obrazovky v úterý a v pátek večer. Kdo překoná nejen těžké překážky, ale i sám sebe a odnese si výhru 2,5 milionu? Doku-reality dominují středečním večerům, kdy se diváci mohou těšit na příběhy z českých domácností ve Výměně manželek a na novopečené rodiče a jejich cestu k rodičovství v Malých láskách. ​Momentálně čtvrteční hlavní vysílací čas patří novému krimiseriálu Odznak Vysočina, ve kterém není nouze o záhady v krásném prostředí Vysočiny. Během osmi dílů jsou zároveň rozplétány i soukromé životy hlavních postav.

​Následovat bude nový seriál Chlap, ve kterém úspěšný doktor Ondřej Frank (Tomáš Maštalír) následkem zranění ztratí část paměti. Seriál inspirovaný skutečným příběhem ukazuje nejen jeho úpornou snahu o pochopení nové reality a sama sebe, ale i dávku pochopení od svého nejbližšího okolí, které je úplně jiné, než jaké si jej pamatuje.

​Ve druhém slotu bude vysíláno dlouho očekávané pokračování seriálu Dáma a Král, v hlavní roli s Terezou Hofovou a Matějem Hádkem. Ovšem kromě napínavých detektivních zápletek se diváci mohou těšit na mnohem víc. Novinky završí v sobotu ve 20:20 krimiseriál Šéfka, v hlavní roli s Kateřinou Winterovou, který není jen o vyšetřování zločinů, ale i o silných osobních příbězích hlavních postav. Seriál má deset dílů.

​V neděli večer se pobaví celá rodina u úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas se svými propracovanými proměnami, zkušenou porotou, vždy vtipnými moderátory, a hlavně slavnými osobnostmi, které se svými výkony pokusí vyhrát peníze na vybrané dobročinné projekty. A to ještě není všechno, TV Nova začala natáčet nový kriminální seriál Mimořádné intelektové nadání s Tatianou Dykovou v hlavní roli. Marta je pronikavě inteligentní uklízečka, která přes svůj disrespekt k uniformám se stane součástí vyšetřovacího týmu jako konzultantka a spolu s kapitánem Kreinerem (Roman Zach) rozplétá komplikované případy vražd. Výměnou za to si však vyžádá pomoc policie.


​Diváci mohou své oblíbené pořady, filmy a seriály sledovat také online na Nova Plus. Najdou zde bonusové materiály, rozhovory s protagonisty, či reportáže z natáčení. Nebo s předstihem na Voyo, kde je i široká nabídka z produkce Voyo Originál.


Voyo

Ryze česká házená, rodina mimo systém, zrození hvězdy Ivety Bartošové a nové příběhy z Ordinace. V první polovině roku 2022 uvádí Voyo pětici premiérových, původních projektů natočených pod značkou Voyo Originál.

​Vedle nové sezóny legendární Ordinace v růžové zahradě 2, která na Voyo odstartuje už 3. února, a třídílné minisérie Guru, která si svou premiéru na Voyo odbyla v průběhu ledna, to bude komediální seriál Národní házená, rodinné drama Jitřní záře a jeden z nejočekávanějších projektů letošního roku – třídílná minisérie Iveta.


Tematické stanice

Oblíbená stálice skupiny Nova stanice Nova Cinema přináší divákům premiéry těch nejlepších světových megafilmů. Ani na jaře 2022 tomu nebude jinak. Na diváky čekají premiéry oscarových filmových hitů, ale i filmové lahůdky, které se setkaly s velkým diváckým úspěchem. V rámci stanice Nova Action si přijde na své především publikum, které vyhledává napětí a dobrodružné příběhy. Parádními kousky se to tady totiž jen hemží. Kromě populárních akčních filmů a premiérových řad seriálů, na diváky čekají premiéry oblíbených reality show a další lahůdky určené především mužům. Ani nejnovější tematická stanice Nova Lady, jejíž programová nabídka je určená především ženám, nezůstává v atraktivitě vysílaných formátů pozadu. Divačky Nova Lady se mohou těšit na oblíbené zahraniční seriály, chybět nebudou ani filmové novinky různých žánrů. Na své si přijdou i milovnice reality show nebo seriálových stálic TV Nova Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, jejichž reprízy také patří do programové nabídky stanice Nova Lady.

Pohodové a zábavné pořady na Nova Fun, které se těší velké divácké popularitě hlavně mezi mladými, zde nebudou chybět ani v další sezoně. Nova Fun pokračuje v nabídce seriálů komediálního žánru, které se staly fenoménem. Do programové nabídky patří nejoblíbenější sitkomy nebo populární animáky pro dospělé. Největší nabídka divácky atraktivních a populárních krimiseriálů a odpoledních oblíbených soutěží a reality show ze zlatého fondu TV Nova, to je stanice Nova Gold.

Nova Sport nabídne v roce 2022 nejbohatší porci té nejkvalitnější sportovní zábavy za dobu své existence. S nedávnou akvizicí nových prémiových sportovních soutěží v čele s Ligou mistrů UEFA a vytvořením nových kanálů Nova Sport 3 a Nova Sport 4 se sportovní obsah skupiny Nova stal zcela nezbytným pro každého náročného televizního fanouška.


PR TV Nova, 28. 1. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.01.2022 • Show Jana Krause – 2. 2. 2022
28.01.2022 • Seriál Pan Selfridge od pondělí 31.1. na Nova Lady
28.01.2022 • Premiéra filmu Stáří není pro sraby v neděli na Primě
27.01.2022 • Nemocnica je najsledovanejším slovenským seriálom
26.01.2022 • RTVS prinesie divákom vysielanie zo zimnej olympiády na novom okruhu :Šport
26.01.2022 • Sedm pokusů o životní změnu! Bariatrický chirurg Charles Procter pomáhá ženám s těžkou formou obezity

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist