Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 12:43:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

HBO Max přichází do Česka a na Slovensko 8. března

  Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 01.02.2022


Dnes bylo potvrzeno, že HBO Max, prémiová streamovací platforma společnosti WarnerMedia, bude 8. března 2022 spuštěna v dalších 15 evropských zemích. Toto rozšíření navazuje na spuštění služby HBO Max v severských zemích a ve Španělsku v říjnu roku 2021. Mezi uvedenými 15 zeměmi jsou: Česká republika, Slovensko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Maďarsko, Moldavsko, Černá Hora, Nizozemsko, Severní Makedonie, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko. HBO Max je v současné době dostupné ve 46 státech v Americe a Evropě.


Byly již také zveřejněny atraktivní ceny pro 14 zemí. U příležitosti spuštění HBO Max bude v rámci zaváděcí akce předplatitelům stávajících streamovacích služeb pod značkou HBO GO a novým zákazníkům nabídnuta 33% sleva z měsíční ceny služby po celou dobu trvání jejich předplatného.

HBO Max bude stát 199 Kč na měsíc. Nicméně, k příležitosti oslavy příchodu HBO MAX, aktivní předplatitelé, kteří mají HBO GO předplacené napřímo budou automaticky převedeni na novou platformu a budou platit nižší částku 132 Kč za měsíc. Tato nabídka ušetří zákazníkům více než 30% z nákladů po celou dobu trvání předplatného. Noví zákazníci, kteří si předplatné pořídí před 31. březnem také budou platit tuto sníženou měsíční sazbu.

Christina Sulebakk, generální ředitelka HBO Max EMEA, řekla: „HBO Max představuje nový streamovací zážitek, který nabízí tu nejlepší zábavu, filmy, seriály z vlastní produkce a dětské pořady od Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals a mnoho dalšího za neuvěřitelně atraktivní cenu. S radostí potvrzujeme, že 8. března se HBO Max objeví v dalších 15 evropských zemích a že budeme dostupnost
platformy rozšiřovat i do ostatních zemí Evropy i mimo ni.“


Na HBO Max budou poprvé na jediném místě ke zhlédnutí nové i kultovní seriály a filmy společností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, včetně filmů společnosti Warner Bros., které budou zveřejněny již 45 dní po uvedení do kin. Mezi filmy společnosti Warner Bros., na které se můžeme těšit, bude například Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začátek nebo Tom a Jerry.

K dispozici budou také nové seriály z původní tvorby Max Originals Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z evropské produkce Max Originals se na platformě objeví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Nouze nebude ani o zábavní reality show, jako je Amy v očekávání (Expecting Amy), Amerika hledá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerů (FBoy Island) a Selena vaří s šéfkuchaři (Selena + Chef) nebo unscripted show Spolu & Hladoví. Mezi pořady pro děti nebudou chybět seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballův úžasný svět, kultovní animované pohádky Looney Tunes a říkanky Cocomelon. (Dostupnost obsahu se může na jednotlivých územích lišit. Při zahájení nemusí být dostupné všechny tituly.)

Johannes Larcher, ředitel společnosti HBO Max International, uvedl: „Celosvětová expanze HBO Max pokračuje rychlým tempem. Službu spouštíme v dalších 15 evropských zemích, díky čemuž jsme dostupní již v 61 oblastech po celém světě. Držíme se strategie a cíle prodávat službu přímo spotřebitelům po celém světě, což nám spolu s oblíbeným obsahem zajistí potřebný rozsah pro to, abychom se stali jednou z nejlepších globálních streamovacích platforem.“

HBO Max bude k dispozici na předních zařízeních a platformách, včetně chytrých televizorů (Samsung, LG a Android TV), streamovacích zařízení (Apple TV 4K a Google Chromecast), herních konzolí (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S), mobilů a tabletů (iPhone, iPad, iPod Touch a Android), a online na http://www.hbomax.com. HBO Max bude k dispozici také prostřednictvím vybraných televizních distribučních partnerů. Zákazníci budou mít možnost předplatné uhradit pomocí běžných zprostředkovatelů plateb (VISA, Mastercard a PayPal) nebo nákupem v mobilní aplikaci (Apple App Store, Google Play Store a Samsung Checkout, který lze objednat přímo v televizi).

HBO Max nabízí fanouškům vylepšený divácký zážitek. Přispívají k němu také funkce, jako je personalizace služby s až pěti diváckými profily, souběžné přehrávání na třech zařízeních, neomezený počet registrovaných zařízení na jedno předplatné, streamování s prostorovým zvukem 5.1, technologie Dolby Atmos a vybrané tituly dostupné v rozlišení 4K. Více informací o HBO Max naleznete na http://www.hbomax.com.


Informace o platformě HBO Max

HBO Max je streamovací platforma společnosti WarnerMedia založená na modelu DTC, která poskytuje prvotřídní zábavu. HBO Max nabízí každému divákovi pestrou řadu příběhů z tvorby věhlasných značek, jako jsou HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a další. Platforma HBO Max byla spuštěna v květnu 2020 ve Spojených státech a v červnu 2021 představila levnější verzi předplatného se zobrazováním reklamy. Loni v létě zahájila své celosvětové rozšíření uvedením HBO Max na trzích v Latinské Americe a Karibiku, po němž následovalo první spuštění v Evropě v severských zemích a ve Španělsku. V současnosti je HBO Max k dispozici ve 46 zemích a další expanze se plánuje v roce 2022.


O společnosti WarnerMedia

WarnerMedia je přední společností v oblasti médií a zábavy, která vytváří a divákům po celém světě pod svými značkami distribuuje prémiový a populární obsah od široké škály talentovaných autorů a novinářů. Mezi tyto značky patří mimo jiné HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies a další. WarnerMedia rovněž zahrnuje moderní reklamní řešení od společnosti Xandr, která pomáhají zlepšovat reklamu z pohledu značek, vydavatelů i spotřebitelů. Společnost WarnerMedia je součástí skupiny AT&T Inc. (NYSE:T).

33%
* SLEVA NAPOŘÁD
** Nabídka zvýhodněné ceny platí do 31. března
*Sleva může být ve skutečnosti o něco vyšší, a to v závislosti na zemi, kde se služba předplácí.
**Sleva vám zůstane po celou nepřerušenou dobu trvání vašeho předplatného. Nabídka platí do 31. března 2022, a to při registraci na hbomax.com a přes vybrané partnery. Sleva 33 % se vztahuje pouze na měsíční předplatné, jehož cena se v průběhu času může měnit. Po zrušení předplatného nárok na tuto 33% slevu zaniká. Zvýhodněná cena je momentálně 132 Kč/měsíc (běžná cena je 199 Kč/měsíc). Nabídka se řídí podmínkami uvedenými na webu hbomax.com. Zákazníci mohou své předplatné kdykoli zrušit.



Pavla Brožková, PR HBO Max EMEA, 1. 2. 2022





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2022 • Telly provedla rozsáhlou aktualizaci koncových zařízení pro sledování internetové televize
28.01.2022 • Disney+ spustí službu letos v létě ve 42 zemích, včetně Česka a Slovenska
18.01.2022 • Druhý VOYO Originál – šokujúca miniséria Guru
01.12.2021 • V prosinci startuje nová generace iVysílání, ČT nabídne i první webové pořady
24.11.2021 • Kyberútoky počas pandémie stúpajú, hackeri žiadajú veľké peniaze
16.11.2021 • VOD služby typu Netflix sledují 2 miliony Čechů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist