Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:18:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Ze světa | Články
 

Emirates představuje nejoblíbenější filmy a seriály v oblacích

  Autor: Best Communications , e-mail: info@bestcg.com Přidané: 10.02.2022


Nejoblíbenějším filmem pasažérů letecké společnosti Emirates se stal v roce 2021 sci-fi trhák Tenet, v rodinných snímcích zabodoval film Cruella a v seriálech dlouho očekávaný speciál Přátelé: zase spolu. Top filmy, seriály i sportovní přenosy si mohou cestující Emirates užít díky zábavnímu systému ice ve výšce 12 kilometrů nad zemí.


Ice, oceňovaná zábavní platforma společnosti Emirates, nabízí zákazníkům 4 500 kanálů a pořadů, včetně nejnovějších filmů, televizních seriálů, hudby a podcastů. Mimo to mohou cestující prostřednictvím tohoto systému sledovat průběh svého letu a těšit se z výhledů, které dodávají externí letadlové kamery. Stejně tak jsou cestujícím k dispozici živé televizní a sportovní přenosy, jejichž spojení je zajištěno přes Wi-Fi. Letecká společnost obsah zábavního systému ice každý měsíc aktualizuje a přidává stovky nových filmů, pořadů a poslechových složek. Celkově mají cestující ve First, Business a Economy Class k dispozici více než 1 500 filmů různých žánrů dostupných ve 45 světových jazycích.


Top filmy 2021

V nejsledovanějším filmu - Tenet, zábavního systému ice společnosti Emirates hrají hvězdy jako je John David Washington, Robert Pattinson, Michael Caine nebo Kenneth Branagh. Mezi filmové oblíbence cestujících se v minulém roce umístila také akční komedie Mizerové navždy, kde se v hlavních rolích objevil Will Smith a Martin Lawrence, nebo snímek Zabijákova žena & bodyguard s Ryanem Rynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Samou Hayek.

Ze světové kinematografie dále zabodoval francouzský snímek Kdo si myslíš, že jsem, ve kterém zazářila Juliette Binoche, nebo dánský oscarový film Chlast.


Nejoblíbenější rodinné snímky

Rodinné filmy byly v minulém roce oblíbené napříč všemi letovými třídami, nejpopulárnějším byl pak snímek Cruella s Emmou Stone a Emmou Thompson a dále dobrodružný snímek Mulan, příběh mladé čínské dívky, která se v přestrojení za mužského válečníka snaží ochránit svého otce.

Oblibě diváků všech věkových kategorií se těšily animované snímky Luca a Duše, stejně tak příběhy z kouzelnického světa Harryho Pottera a Fantastická zvířata.


Nejpopulárnější televizní seriály

Zákazníci Emirates si v roce 2021 také velmi oblíbili streamovací službu HBO Max, kterou aerolinka ve stejném roce do ice zařadila. Mezi nejsledovanější patřil speciál Přátelé: zase spolu, dále také oceňovaná mini série Mare z Easttownu v hlavní roli s Kate Winslet nebo seriál Letuška, kde si hlavní roli střihla Kaley Cuoco.

Cestující Emirates si mohou obsah HBO Max užít také v roce 2022, kdy budou do ice systému přidány všechny tři série úspěšného seriálu Boj o moc.


Živé sportovní přenosy

Sportovní nadšenci si mohou na palubě Emirates naladit své oblíbené sportovní přenosy, a to na kanálech Sport 24 a Sport 24 Extra. Mezi nejoblíbenější sportovní přenosy v roce 2021 jednoznačně patřily zápasy v rámci fotbalového šampionátu UEFA Euro 2020, přeložené Letní olympijské hry 2020, Wimbledon 2021, golfový turnaj British Open, finále NBA a mnoho dalšího. Emirates zákazníkům nabízí také dva zpravodajské kanály CNN a BBC World News.

V roce 2021 získal zábavný systém ice řadu ocenění, zákazníci Emirates ho například zvolili nejlepším zábavním letovým systémem v rámci ocenění 2022 APEX Passenger Choice Awards®. Aerolinka také pravidelně od roku 2005 vyhrává ocenění Skytrax za nejlepší zábavní systém na palubě letadla.


Tereza Procházková, Nina Černá a Kristýna Štefanková, Best Communications, 9. 2. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2020 • Klec s Jiřinou Bohdalovou a Kryštofem Hádkem získala prestižní ocenění na festivalu v Soulu
20.08.2020 • 100 let rádia v Německu - výstava v Muzeu pro komunikace v Berlíně
22.12.2019 • VKV v Norsku: ukončení vysílání lokálních rádií odloženo na rok 2027
27.08.2019 • Rozhlasové muzeum ve městě Nijkerk zavírá
01.08.2019 • Radioamatéři vysílají na středovlnném kmitočtu 828 kHz na Festivalu DIY v Hannoveru
28.06.2019 • Berlínské televizní věži bude 50 - oslava jubilea plánovaná na 3. 10. 2019

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist