Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:15:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Svadba na prvý pohľad už po tretí raz na TV Markíza

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 20.02.2022


Ešte viac sobášov aj epizód: Na obrazovky TV Markíza prichádza nová séria výnimočného sociálneho experimentu Svadba na prvý pohľad. Dokáže veda nájsť ideálnych partnerov a lásku na celý život? Jedinečná svadobná šou sa o to na Slovensku pokúsi už po tretí raz.


Unikátna svadobná šou, ktorú s úspechom odvysielali televízie po celom svete, zabodovala aj na Slovensku. Diváci televízie Markíza sa preto od utorka 1. marca 2022 so začiatkom o 20:30 hod. môžu tešiť na v poradí už 3. sériu obľúbenej Svadby na prvý pohľad. Predplatitelia služby VOYO si prvú epizódu budú môcť pozrieť exkluzívne už o týždeň skôr, v utorok 22. februára 2022 vo večerných hodinách.

Ďalší odvážni nezadaní, ktorí v minulosti vyskúšali všetky možné spôsoby randenia, a stále nenašli toho pravého či tú pravú, sa prihlásili do tohto jedinečného sociálneho experimentu. Výber svojho životného partnera prenechali odborníkom z oblasti psychológie či biológie. Tí zo všetkých nezadaných záujemcov po náročných testoch a pohovoroch vytvoria niekoľko párov.

„V novej sérii svoju šancu dostane až päť dvojíc, pričom ide o historicky najvyšší počet od začiatku vysielania sociálneho experimentu u nás. Vyberať naozaj bolo z čoho, do Svadby na prvý pohľad sa totiž prihlásilo viac než 2 400 záujemcov, čo je skutočne úctyhodné číslo,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. Poriadnu dávku romantiky si budú môcť diváci navyše vychutnávať ešte dlhšie než doposiaľ, pripravených je celkovo 10 premiérových epizód.

Budúci novomanželia, ktorí sa nikdy nevideli, sa stretnú a spoznajú prvýkrát až pri oltári na vlastnej svadbe. Pred svojimi rodinami a priateľmi si vymenia prstienky a vstúpia do symbolického manželstva. Potom spolu odídu na svadobnú cestu a po návrate strávia mesiac v spoločnej domácnosti. Nakoniec sa musia rozhodnúť, či budú pokračovať v spoločnej ceste životom, alebo sa rozídu. Svoje rozhodnutie oznámia v závere šou odborníkom.

Osvedčený tím naslovovzatých expertov ostal nezmenený v zložení genetička Jaroslava Babková, matchmakerka Diana Fabiánová a psychológ Aleš Bednařík. Okrem už tradičných psychologických pohovorov, testov DNA, čuchových testov, či testov atraktivity prešli prihlásení záujemcovia aj novým audio testom, v ktorom hodnotili hlasy opačného pohlavia. Taktiež mali k dispozícii výtvarníčku, ktorá kreslila skice tváre ideálneho partnera alebo partnerky podľa predstáv jednotlivých uchádzačov.

Zložité vedecké výpočty tímu expertov dajú v prvej epizóde dokopy dvoch mimoriadne atraktívnych ľudí – 23-ročnú študentku venujúcu sa digitálnemu marketingu s o sedem rokov starším manažérom a modelom. Ako budú prežívať prípravy na svadbu bez toho, aby tušili, kto bude stáť pred oltárom? Preskočí medzi nimi hneď na prvý pohľad pomyselná „iskra“?

Ďalej sa diváci môžu tešiť na úspešnú marketérku s už raz rozvedeným 34-ročným hokejistom, farmára so zlou skúsenosťou a hanblivú účtovníčku, dobrosrdečného záchranára so živelnou pedagogičkou a fitness trénerku s učiteľom telesnej výchovy. Pripojí sa niektorý z párov k úspešnej dvojici z predošlej sezóny – Tereze a Milanovi?

Svadba na prvý pohľad vzniká v spolupráci s produkčnou spoločnosťou NUNEZ NFE na základe licencie podľa pôvodného formátu s názvom Married at First Sight, ktorý je celosvetovo najsledovanejšou a najdiskutovanejšou vzťahovou šou. Formát distribuuje spoločnosť Red Arrow Studios International, lokálne verzie vznikli vo viac než 30 krajinách vrátane USA, Veľkej Británie, Austrálie, Dánska, Nemecka, či susedného Česka.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 18. 2. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.02.2022 • TV Markíza prinesie v utorok naživo návrat a oslavy našich bronzových hokejových hrdinov
21.02.2022 • Slunečná je ve finále, Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!
19.02.2022 • Show Jana Krause – 23. 2. 2022
19.02.2022 • Olympijským prenosom na :Športe dominoval počas tohto týždňa hokej
19.02.2022 • RTVS odvysiela v premiére pokračovanie pútavej série Budujeme Slovensko
18.02.2022 • Prima dnes zahajuje 10. řadu soutěže Máme rádi Česko!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist