Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 19:13:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 23. 2. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 19.02.2022



Herec Petr Rychlý se syny Ondřejem, Matějem a Petrem, herečka Hana Barcalová a kulturistka Jana Stöckelová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. února ve 21.35 hod. na Primě.


Petr Rychlý se syny Ondřejem, Matějem a Petrem – klan Rychlých. Otec a tři synové. Veřejně společně vystoupí vůbec poprvé a jejich televizní premiéra se uskuteční právě v Show Jana Krause. Petr je oblíbený herec. Hraje v seriálech, moderuje televizní pořad i společenské akce, loni debutoval v celovečerním filmu, a i když před časem opustil stálé angažmá v divadle, nezanevřel ani na činohru, jen říká, že by ji chtěl dělat trochu jinak než doteď. K tomuto Petrovu rozhodnutí určitě přispělo jistě i to, že před několika lety prodělal infarkt. „Dnes mám už určité zásady. Jeden den v týdnu mám vždy volno na relaxaci, pokud jedu někam dál než tři sta kilometrů, tak na místě přespávám a neženu už se v noci zpět domů. Naučil jsem se konečně odpočívat. Předtím jsem nedovedl být doma hodinu v klidu. Jakmile jsem seděl dvacet minut, už jsem měl výčitky, že bych měl něco dělat,“ vypráví Petr. Za to, že se tatínek trochu zklidnil, jsou určitě vděční i jeho synové. V jeho šlépějích se vydal prostřední syn Ondřej, který se vedle herectví věnuje režii a právě otce režíruje v inscenaci hry S pravdou ven, jež bude mít premiéru v Divadle Kalich. Díky Ondřejovi se navíc Petr před pár dny stal už počtvrté dědečkem. Nejstarší syn Matěj je reportérem CNN Prima NEWS a nejmladší Petr ještě chodí do školy.


Hana Barcalová – herečka a moderátorka, která se proslavila v Mexiku. V Praze ani nečeká, že se za ní někdo na ulici otočí nebo ji požádá o podpis. Celebritou se Hana Barcalová stala v Jižní Americe, především v Mexiku. Tam odešla jako modelka, ale díky svému odhodlání a píli si tam za deset let vybudovala úspěšnou kariéru herečky a moderátorky. Účinkovala v několika telenovelách, uváděla vědomostní soutěž vysílanou víc než rok v hlavním vysílacím čase a stala se vítězkou jihoamerické obdoby seznamovací reality show The Bachelor. V té době ji znalo celé Mexiko. Pak jí však v Česku začala umírat maminka, Hana nechala televizní sen plavat a vrátila se zpět sem. Od té doby žije tady, založila produkční společnost, přihlásila se do soutěže Žena České republiky, věnuje se charitativním aktivitám a do Mexika létá několikrát za rok, aby zabezpečila chod útulku pro opuštěná zvířata, který tam vybudovala. „To, kde zrovna žiju a co dělám, je ve většině případů naprostá shoda okolností. Jde mi hlavně o to, abych poznávala nové, inspirativní lidi a zažívala zajímavé věci. Život by měl být hlavně zábava a adrenalin, o tom to celé je,“ říká Hana.


Jana Stöckelová – mistryně světa v kulturistice a fitness a zápasnice v bahně. Bez nadsázky legenda ženského bodybuildingu. Jana Stöckelová z Chebu se zkrášlování těla činkami věnuje již pětadvacet let. Začínala u fitness, poté přešla ke kulturistice. V obou sportech dosáhla na titul mistryně světa a ještě k nim přidala zápasy v bahně. „Poprvé v posilovně jsem se ocitla ve Františkových Lázních. Protože jsem jako dítě dělala gymnastiku a v osmnácti s ní skončila, měla jsem potřebu dál něco dělat, hýbat se. Pak jsem cosi zahlédla v televizi, co mě k posilovně přivedlo. Odjakživa se mi líbily ženy, které měly takové vysportované svalnatější postavy. S tímhle cílem jsem rovnou poprvé přišla do posilovny, kde jsme s kamarádkou okukovaly, co se tam vlastně všechno dělá,“ vzpomíná Jana. A dodává: „Mě prostě silové sporty baví. Také mě na tréninku zaujalo, že si člověk činkami může zformovat tělo k obrazu svému, což u ostatních sportů většinou není, tam je často rozvoj těla jednostranný. V tom je posilovna přece jen komplexnější, člověk si v uvozovkách opravdu se sebou může dělat, co chce.“ Dnes Jana závody už neobjíždí, na severu Čech je vyhledávanou trenérkou.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. února ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 18. 2. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.02.2022 • Slunečná je ve finále, Burešová a Lambora si konečně řekli ANO!
20.02.2022 • Svadba na prvý pohľad už po tretí raz na TV Markíza
19.02.2022 • Olympijským prenosom na :Športe dominoval počas tohto týždňa hokej
19.02.2022 • RTVS odvysiela v premiére pokračovanie pútavej série Budujeme Slovensko
18.02.2022 • Prima dnes zahajuje 10. řadu soutěže Máme rádi Česko!
17.02.2022 • TV Markíza prináša už tretiu tohtoročnú seriálovú novinku s názvom Svätý Max

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist