Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 22:12:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

CANAL+ dokončil akvizici SPI International

  Autor: SPI/WS Czech , e-mail: info@wsczech.cz Přidané: 23.03.2022


Skupina CANAL+ dokončila akvizici 70 % podílu globální mediální skupiny SPI INTERNATIONAL. Integrace proběhla byla v návaznosti na schválení všemi příslušnými úřady ve všech evropských jurisdikcích. SPI INTERNATIONAL je celosvětová mediální společnost, která je jako provozovatel 42 televizních kanálů a celé řady digitálních produktů na šesti kontinentech významným hráčem na globálním trhu s distribucí obsahu a vysílání.


Provozuje celou řadu bezplatných i placených televizních kanálů v regionu střední a východní Evropy, západní Evropy, SNS a v zemích bývalé Jugoslávie včetně klíčových evropských trhů, jako je Polsko, Česko, Rumunsko, Srbsko a Nizozemsko. Kromě toho skupina SPI vlastní celou řadu starších značek, které jsou ve svých zemích dobře zavedené, jako je FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka a Dizi, stejně jako různé tematické kanály a streamovací služby včetně FilmBox+.

---------------------------

CANAL+ Group a SPI INTERNATIONAL s potěšením oznamují, že integrace SPI INTERNATIONAL ve skupině CANAL+ byla v návaznosti na schválení všemi příslušnými úřady ve všech evropských jurisdikcích dokončena.

SPI INTERNATIONAL jako globální mediální společnost, která má v Evropě rozsáhlé aktivity a značné zkušenosti s distribucí obsahu a vysíláním na celém světě, přináší skupině CANAL+ Group skvělé příležitosti pro posílení nabídky placeného televizního vysílání na všech evropských trzích a možnost nabídnout nové služby zákazníkům na celém světě.

Skupina CANAL+ Group je potěšena, že SPI INTERNATIONAL bude pokračovat v celosvětové expanzi a dál rozvíjet své podnikání způsobem, který prospěje celé skupině.


O SKUPINĚ CANAL+ GROUP

CANAL+ Group je přední mediální společnost a provozovatel placených televizních kanálů. CANAL+ Group má výrazné mezinárodní zastoupení v Evropě, Africe a Asii. CANAL+ Group má na celém světě dohromady 23,7 milionů předplatitelů, z toho 9 milionů ve Francii. Díky STUDIOCANAL je CANAL+ Group také evropským lídrem ve výrobě, akvizici a distribuci celovečerních filmů a televizních seriálů. Je také předním hráčem v oboru bezplatného televizního vysílání, který spravuje několik kanálů a agenturu pro prodej reklamy. Skupina CANAL+ Group je plně vlastněna celosvětovou skupinou Vivendi, která se zabývá integrovaným obsahem, médii a komunikací.


O SPOLEČNOSTI SPI INTERNATIONAL

SPI INTERNATIONAL je celosvětová mediální společnost, která je jako provozovatel 42 televizních kanálů a celé řady digitálních produktů na šesti kontinentech významným hráčem na globálním trhu s distribucí obsahu a vysílání. Provozuje celou řadu bezplatných i placených televizních kanálů v regionu střední a východní Evropy, západní Evropy, SNS a v zemích bývalé Jugoslávie včetně klíčových evropských trhů, jako je Polsko, Česko, Rumunsko, Srbsko a Nizozemsko. Kromě toho skupina SPI vlastní celou řadu starších značek, které jsou ve svých zemích dobře zavedené, jako je FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka a Dizi, stejně jako různé tematické kanály a streamovací služby včetně FilmBox+. Ve spolupráci s více než 700 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologie, aby umožnila svým abonentům přístup k lineárnímu obsahu i obsahu na vyžádání. Již více než 25 let je SPI INTERNATIONAL předním dodavatelem hraných filmů a televizních pořadů na mezinárodních trzích. Silná spojenectví společnosti SPI s předními poskytovateli licencí jí umožňují nabízet atraktivní obsah, po kterém je vysoká poptávka.


Obr: Loni Farhi & Berk Uziyel (zakladatel a generální ředitel SPI)

SPI/FilmBox; Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 23. 3. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.03.2022 • Ukrajinské stanice volně ze satelitů Astra 4A a Hot Bird 13C
09.03.2022 • Telly přidala do všech balíčků zpravodajský kanál Ukraina 24, ruské státní stanice dlouhodobě nevysílá
26.02.2022 • Feed kanály ze satelitu – zpravodajství z prvního zdroje
23.02.2022 • Discovery obnovuje smlouvu pro Tele 5 HD na družici Astra 1L
20.02.2022 • ViacomCBS se mění na Paramount, nových cílů bude dosahovat s evolucí slavné značky
13.02.2022 • Šest nových televizních stanic v platformě Kabelio z družice Hot Bird 13C

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist