Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 12:32:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Paramount v exkluzivním partnerství s YouTube odvysílá livestream z oslav premiéry filmu Top Gun: Maverick od Paramount Pictures

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.05.2022


Díky kombinaci síly populárních značek, jako jsou MTV, Comedy Central, BET a dalších, oslaví Paramount premiéru velmi očekávaného snímku Top Gun: Maverick od Paramount Pictures livestreamem na téměř 150 YouTube kanálech po celém světě. Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) oznámil exkluzivní partnerství se společností YouTube v rámci livestreamu dění ze světové premiéry očekávaného snímku Top Gun: Maverick od společnosti Paramount Pictures.


Fanoušci v České republice mohou livestream sledovat ve čtvrtek 5. května půl hodiny po půlnoci, tedy v 00:30 hod., na YouTube kanálu Paramount Network CZ.

Pod hlavičkou společností MTV News a Velocity provedou moderátoři Josh Horowitz, Dometi Pongo a Simone Boyceová diváky livestreamem a fanouškům po celém světě nabídnou možnost vidět v reálném čase exkluzivní obsah a dění na červeném koberci z premiéry snímku v San Diegu 4. května. Z hereckého obsazení a členů štábu budou přítomni: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connellyová, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Joe Kosinski (režisér), Jerry Bruckheimer (filmový producent) a další.

Paramount spojí sílu svých YouTube kanálů napříč rozsáhlým portfoliem divácky oblíbených značek, díky kterým nabídne livestream v reálném čase milionům diváků MTV, Comedy Central, BET a dalších kanálů pod značkou Paramount. Událost využije novou funkci YouTube s názvem Live Redirect a diváky z téměř 150 YouTube kanálů pod značkou Paramount navede na livestream.

„Díky partnerství s YouTube společnost Paramount poprvé naplno využije kolektivní síly YouTube kanálů po celém světě, patřících pod náš brand. Franšíza Top Gun má skutečně globální dosah a milují ji fanoušci napříč kontinenty. Díky livestreamu z eventu při příležitosti premiéry snímku Top Gun: Maverick se spojíme s diváky po celém světě inkluzivní a zábavnou formou,“ říká Lee Sears, Executive Vice President and Head of Velocity International, and General Manager of International Events, Digital, Ad sales & Integrated Marketing, Paramount Global.

„Livestream z eventu je velmi silným a inovativním využitím globálního dosahu značky Paramount napříč jejích sítí YouTube kanálů,“ říká Fede Goldenberg, Global Head of TV & Movie AVOD Partnerships, YouTube, a dodává: „Jsme hrdými partnery této ikonické značky při události, která nadchne fanoušky po celém světě díky exkluzivnímu přístupu k červenému koberci při premiéře filmu Top Gun: Maverick.“

Partnerství obou společností zahrnuje i další body – youtubeři, jako například Ian Boggs, se budou účastnit premiéry a oslav na červeném koberci osobně, a sledujícím tak nabídnou exkluzivní momenty ze zákulisí. Regionální manažeři napříč zeměmi budou s fanoušky YouTube kanálů MTV ve spojení živě v jejich rodném jazyce, aby fanouškům mohli dopřát poutavou a inkluzivní celosvětovou zkušenost. Livestream bude promován v carouselu Google TV a pro vybrané youtubery bude během května připraveno exkluzivní promítání.

Fanoušci v České republice mohou livestream sledovat ve čtvrtek 5. května půl hodiny po půlnoci, tedy v 00:30, na YouTube kanálu Paramount Network CZ.


Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby coby jeden z nejlepších letců u námořního letectva je Pete „Maverick“ Mitchell (Tom Cruise) přesně tam, kam patří. Jako odvážný testovací pilot posouvá hranice a vyhýbá se povýšení, které by ho uvěznilo na zemi. Když začne jako instruktor cvičit oddíl absolventů TOP GUNu pro specializovanou misi, jakou ještě žádný žijící pilot neviděl, narazí na poručíka Bradleyho Bradshawa (Miles Teller) s volacím znakem „Rooster“, syna Maverickova zesnulého přítele a navigátora Nicka Bradshawa alias Goose. Tváří v tvář nejisté budoucnosti a duchům vlastní minulosti je Maverick vtažen do konfrontace se svými nejhlubšími obavami. Vše vyvrcholí misí, která od vybraných pilotů vyžaduje oběť nejvyšší.

Exekutivní producenti: Tommy Harper, Dana Goldbergová, Don Granger, Chad Oman and Mike Stenson
Produkce: Jerry Bruckheimer, Tom Cruis, Christopher McQuarri a David Ellison
Založeno na charakterech vytvořených Jimem Cashem & Jackem Eppsem, Jr.
Příběh: Peter Craig a Justin Marks
Scénář: Ehren Kruger a Eric Warren Singer; Christopher McQuarrie
Režie: Joseph Kosinski
Hrají: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connellyová, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddi, Monica Barbarová, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Ed Harris a Val Kilmer


Paramount

Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) je přední globální mediální a zábavní společnost, která se zaměřuje na tvorbu obsahu a zážitků pro diváky na celém světě. Stojí na základech ikonických světových značek, její portfolio zahrnuje například CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV nebo Simon & Schuster. Společnost zasáhne největší podíl amerických televizních diváků a může se pochlubit jednou z nejvýznamnějších a nejrozsáhlejších knihoven televizních a filmových titulů. Vedle nabídky inovativních streamingových služeb a digitálních video produktů nabízí své významné služby v oblastech produkce a distribuce obsahu a inzerce. Pro více informací prosím navštivte www.paramount.com nebo účet @ParamountCo na sociálních sítích.


Paramount Pictures

Paramount Pictures Corporation (PPC), globální producent a distributor filmové zábavy, je součástí Paramount (NASDAQ: PARA, PARAA), přední globální mediální a zábavní společnosti, která se zaměřuje na tvorbu obsahu a zážitků pro diváky na celém světě. Pod Paramount Pictures spadá sbírka nejsilnějších značek filmového průmyslu, mezi něž patří Paramount Pictures, Paramount Animation a Paramount Players. PPC zahrnuje i značky Paramount Home Entertainment, Paramount Pictures International, Paramount Licensing Inc. a Paramount Studio Group.


YouTube

Spuštěn v květnu 2005, YouTube umožňuje bilionům lidí objevovat, sledovat a sdílet originálně vytvořená videa. YouTube poskytuje lidem prostor ke spojování se, informování a vzájemné inspiraci napříč zeměmi a funguje jako distribuční platforma pro tvůrce původního obsahu a malé i velké inzerenty. YouTube je společností Googlu.


Hana Růžičková, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 3. 5. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.04.2022 • V extraligovém finále nasadí stanice O2 TV Sport speciální kamery i rozšířené studio
14.04.2022 • Autosalon.tv dosáhl historického rekordu: Navštívilo ho téměř 1,4 mil. uživatelů za měsíc
06.04.2022 • Červené tlačítko v novém kabátě - ČT představuje nové rozhraní HbbTV
06.04.2022 • Iba 15% Slovákov sa orientuje v kybernetickej bezpečnosti
04.04.2022 • Telly prodloužila spolupráci s UFC zápasníkem Jiřím Procházkou
31.03.2022 • Česká televize spouští nové iVysílání i pro mobilní telefony

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist