Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:00:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

BLUE STYLE PRIMA FEST vypukne už za pět dní za účasti nejoblíbenějších a nejzajímavějších tváří televizní obrazovky

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.07.2022


Nejmilovanější a nejprímovější rodinný festival se kvapem blíží. Už příští víkend, 15. a 16. července 2022, se v Šiklandu na Vysočině uskuteční BLUE STYLE PRIMA FEST. Milujeme dělat radost, a tak jsme ještě obohatili program o další exkluzivní zážitky. Těšit se můžete především na herce z kultovního seriálu ZOO a zejména u mladší generace oblíbené influencery z LIKE HOUSE.


Nebude chybět miláček napříč generacemi Láďa Hruška se svým originálním workshopem a další moderátoři a osobnosti TV Prima. Pro milovníky nejen psů máme připravenou besedu k filmovému fenoménu Gump. Nesmí chybět spousta her, zábavných aktivit a budeme také pomáhat. A protože trošku milujeme i zlobení, rozšířili jsme páteční dětský kulturní program o Zlobidla s.r.o. – novou dětskou taneční a pěveckou skupinu.

Event zajišťuje primácká agentura SOLOOTIONS ve spolupráci s rádiem Kiss a zábavním parkem Šikland. Titulárním partnerem je cestovní kancelář Blue Style.


Seriálový fenomén poslední doby a jeden z nejsledovanějších pořadů českých obrazovek, který milují děti, rodiče i prarodiče zavítá se svou ZOO TOUR také do Šiklandu na Vysočině. Z herců se můžete těšit například na Míšu Petřekovou, Roberta Urbana, Gorana Maiello, Michaelu Pecháčkovou, Sabinu Valovou a další. Společně s nimi si užijete oblíbené ZOO dárky – CD, karty, hra Opičko, nezlob se nebo designové a kvalitní čokolády od Steiner a Kovarik z edice ZOO.

Přijedou také protagonisté pořadu LIKE HOUSE, který uchvátil mladou generaci – Lada Horová nám dokonce zazpívá. Venis Dao spolu s Immanuelem Adenubim vyzpovídají další influencery – např. Adama Kajumi, Aničku Šulcovou – a návštěvníkům ukážou, jak nejlépe zaujmout na sociálních sítích. Láďa Hruška si zase připravil kreativní a zábavný workshop pro malé i velké. Dvěma dny zábavy budou provázet skvělí moderátoři – Míša Tomešová a Josef Mádle se představí na Primáčkově dětském pódiu, Eva Decastelo a Vendula Fialová ovládnou BLUE STYLE PRIMA FEST ARÉNU. Od všech svých idolů bude možné získat autogram – každý den budou probíhat oblíbené autogramiády všech zúčastněných osobností.

Kdo miluje odpočinek, relaxaci a odreagování, může se těšit na Blue Style relax zónu, ve které se bude kromě odpočívání také řádit na maxi pískovišti a soutěžit o dovolenou snů. Vyhrávat se budou zájezdy v luxusních hotelových resortech v návštěvníky tolik oblíbeném letovisku Marsa Alam v Egyptě. Také se zde můžete po oba dny setkat s populární influencerskou rodinou The Fotr, která se s vámi podělí nejen o svoje cestovatelské zážitky. Samozřejmě nebude chybět spousta další zábavy v Primáčkově dětské zóně ani rozmanité aktivity pro všechny věkové kategorie. Bude se vyrábět, malovat, hrát a poznávat při vzdělávacích hrách.

Budou zde také k nahlédnutí a zakoupení dětské anglické knihy se skvělými příběhy a ilustracemi pro všechny věkové kategorie. Mimo jiné budeme soutěžit třeba i ve spellování. Jak zdatné jsou vaše děti v angličtině? Zlobidla s.r.o. vydávají 12. 7. nový videoklip k písni Zpívej, tancuj, tleskej, kterou představí také v rámci pátečního programu. Písnička je poděkováním a tečkou za prožitým strachem z covidového období. Klip vznikl jako poděkování všem složkám záchranného systému, všem, kdo byli a jsou v první linii, učitele nevyjímaje. Jejich heslem totiž je: „Život je příliš hezkej na to to vzdát.“

V BLACKFIRE DESKOHERNĚ vás čeká skvělá zábava pro celou rodinu – to jsou moderní společenské hry od ADC Blackfire a Asmodée. Co třeba vyzvat rodiče na partičku postřehové hry Dobble, zjistit, jak se hrají Výbušná koťátka nebo zazávodit si s ježkem Sonicem? Spoustu skvělých deskovek najdete právě zde. Nejen pro milovníky zvířat, ale i příběhů o dobrotě a solidaritě pak bude speciální beseda s Filipem Rožkem, autorem knižní předlohy filmu, který se pak bude se setměním promítat v letním MAX KINĚ – Gump – pes, který naučil lidi žít. Druhý nejoblíbenější film poslední doby – Ženy v běhu – se pak bude promítat v sobotu večer.

Příjemné zázemí bude připraveno pro dámy v Beauty a wellness zóně, kde se mohou těšit na hýčkání, líčení a pečování. V Beauty zóně budou také Prima ŽENY vykládat z karet – kdo by nechtěl znát trošku z budoucnosti? FOCUS OPTIK si pro návštěvníky připravil super tipy, jak pečovat o čočky, brýle a na místě si bude možné zrak nechat i zkontrolovat. To, jak pořizovat krásné fotky, jak zachytit emoce a jak pracovat se světlem, ochotně prozradí zase odborníci z Canonu. Nic nebude chybět ani pánům, kteří se budou moci vyřádit třeba na offroad dráze. A navíc ve stánku Nadačního fondu Pro život bude zase možné podpořit dobrou věc.

Aktuální informace na www.bluestyleprimafest.cz. BLUE STYLE PRIMA FEST miluje léto a zábavu!


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 8. 7. 2022





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.07.2022 • Televize Telly spustila letní kampaň, přináší o stupeň lepší nabídku
09.07.2022 • Štúdio RTVS Banská Bystrica pripravilo pre divákov a poslucháčov Deň otvorených dverí
01.07.2022 • Fortuna liga zostane exkluzívne na VOYO, s vybranými priamymi prenosmi na TV Dajto a Nova Sport
30.06.2022 • Tisková zpráva z 10. zasedání RRTV, konaného dne 28. 6. 2022
27.06.2022 • Tisková zpráva RRTV o sankcích Evropské unie proti aktivitám Ruské Federace v oblasti dezinformací a manipulace s informacemi
22.06.2022 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR 22. 6. 2022

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist