Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:59:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Travelxp v portfoliu Channels

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 09.09.2022


Televizní kanál Travelxp to jsou inspirativní cesty po celém světě. Jedinečný cestovatelský zážitek pro každého. Jeden svět bez hranic. Jízdenku pro všechny vášnivé cestovatele v podobě předního cestovatelského kanálu Travelxp nabízí teď nově ve svém portfoliu Channels s.r.o.


Návyky televizních diváků se za poslední dobu kvůli zřejmým důvodům dramaticky změnily, ale touha cestovat nikoliv, proto se cestovatelský kanál Travelxp těší stále většímu zájmu a pozornosti.

Vše začalo v roce 2011 jasným záměrem zjednodušit a usnadnit cestování po světě všem lidem, kteří jsou srdcem milovníci cestování. Zrodil se kanál Travelxp. V roce 2014 spustil jako první na světě kanál 4K HLG HDR a představuje tak to nejlepší, co tato technologie nabízí. Kvalita 4K dokáže zprostředkovat skutečný zážitek, který ve svém detailu mnohdy předčí i realitu.

Travelxp je distribuován do více jak 80 zemí světa, 200 milionů domácností na zeměkouli si tak může vybírat z více jak 1000 hodin cestovatelských pořadů ve 25 jazycíchV našich zemích jsou k dispozici dvě verze, HD a 4K HLG HDR, každá s odlišným programem, plně v češtině a bez reklam.

Rozmanitý obsah nabízí programy nádherně natočených exotických destinací a přibližuje velmi autenticky tamní kulturu a životní styl, historii, dobrodružství,přírodu a místní gastronomii. Dokumenty a cestopisy vznikají výhradně ve vlastní í produkci Travelxp. Divák se tak může kochat nejdivočejšími a nejkrásnějšími místy a zážitky z více jak 60 zemí světa. Travelxp se také pyšní nejobsáhlejší videotékou pořadů o cestování na světě v HD rozlišení a svým divákům nabízí i unikátní aplikaci.

„Česká republika byla jednou z vůbec prvních zemí v Evropě, kde jsme Travelxp uvedli a spustili její lokalizovanou verzi. Těší nás spolupráce s Channels a pevně věřím, že se nám podaří oslovit další partnery z řad místních operátorů. Náš záměr je jasný. Chceme ještě více rozšířit povědomí o značce Travelxp, distribuci a zpřístupnit tak program o cestování do každé české domácnosti.“ Uvedl generální ředitel Sumant Bahl.

Travelxp je již nyní v nabídce operátorů Skylink, sledovanitv.cz, Lepší.tv, Slovak Telekom, T-Mobile, Orange Slovakia, Satro, Martico a dalších.


V Česku a na Slovensku je tento jedinečný televizní program nově nabízen a zastupován společností Channels, která má bohaté zkušenosti s distribucí a podporou placených televizních kanálů. K jejím klientům patří několik zahraničních vysílatelů a žánrově rozmanité portfolio stanic jako Disney Channel, Disney Junior, BabyTV, National Geographic, National Geographic Wild, Euronews, Body in Balance, Volant.tv, Fuel TV, MyZen TV, Museum, Luxe.TV, Mezzo, Mezzo Live HD, iConcerts, C Music, korejská dramata SBS, Brazzers Tv Europe, Reality Kings TV, Babes TV adalší značky Mindgeek.

Více o Channels na www.channels.cz, více o Travelxp na www.travelxp.com.


Eva Sedláčková, Obchodní ředitelka Channels, 7. 9. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.08.2022 • Čtyři programy v září pro všechny zákazníky
04.08.2022 • CANAL+ Sport dnes zahajuje předprémiové vysílání na tp. M7 na družici Astra 3B
28.07.2022 • CANAL+ Sport odhaluje nová studia a kompletní tým
20.07.2022 • RTL UHD z nového transponderu družice Astra
05.07.2022 • Televize Telly nasazuje další světoznámou značku, kanál HGTV určený pro milovníky renovací a úžasných proměn bydlení
30.06.2022 • CANAL+ Sport: představení týmu, chystané pořady i charitativní spolupráce [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist