Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 14:08:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 21. 9. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.09.2022



Herec Zdeněk Godla a Socky na ruby, DJ NobodyListen Jakub Strach a krotitelé duchů Daniel a Andreas Sonnleitnerovi se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 21. září ve 21.35 hod. na Primě.


>b>Zdeněk Godla a Socky na ruby – herec a recesistická skupina. „Zdražuje se, bude tma a zima. Nechceme, aby lidi v Chomutově byli jen smutní a naštvaní – i v téhle době by měli zažívat aspoň trochu srandy. A tak jsme jednou seděli u Radka v barber shopu a rozhodli se, že založíme Socky na ruby, tvůrčí skupinu, která udělá díru do YouTube,“ popisuje svou novou aktivitu Zdeněk Godla, jenž na sebe v poslední době strhl pozornost účastí v televizní taneční soutěži a účinkováním v dánském kriminálním dramatu Marco, promítaném i v českých kinech. Ostatní členy Socek na ruby představuje následovně: „Se mnou je nás šest. Jakub Čermák je herec a sponzor, Bohouš Hrdlička nám dělá koordinátora. Jakub Hirko je rapper, točí klipy a u nás je kameraman, protože to s kamerou umí nejlíp z nás. Julius Oračko je herec, už se mnou hrál v Cestě ven a v Mostu. A konečně Radek Kirvej, to je majitel barber shopu, kde to celé vzniklo, a další náš sponzor. Takže jak vidíte, jsme parta, co má zkušenosti.“


Jakub Strach alias NobodyListen – úspěšný český DJ, hudebník a producent. Bylo mu teprve patnáct, když se jeho hudba začala hrát v pražských klubech. Poslechnout si ji tam jako autor Jakub Strach alias NobodyListen ovšem nemohl, protože by ho tam vzhledem k věku nepustili. Nyní mu je osmadvacet a letos ho pustili do Národního divadla. Jako hudebního skladatele jedné části baletu bpm, který zvládl do Národního přitáhnout zcela nové publikum a všechna jeho představení jsou vyprodaná. „Postupně se to nabalovalo a poslední dva tři roky jsou nejúspěšnější. Ale trvalo to dlouho, než se začalo něco dít. Musel jsem mít ostré lokty, všude se cpát. Bylo mě asi všude moc, ale šel jsem si za tím,“ říká Jakub, který kromě vlastní tvorby skládá hudbu pro sportovní a módní značky, pořádá úspěšnou taneční party, na niž se dostat podobá se honbě za diamantem, a na podzim bude o Jakubovi uveden celovečerní dokument.


Daniel a Andreas Sonnleitnerovi – krotitelé duchů. Před deseti lety se dva bratři rozhodli, že budou s ostatními sdílet své zážitky ze života. Za tímto účelem si na YouTube založili kanál TVTwixx. To jim však nestačilo, toužili dát úspěšnému kanálu jedinečný obsah, a tak ho v posledních pěti letech zaměřili primárně na záhadná videa, prozkoumávání opuštěných budov a vyšetřování paranormálních jevů. Navštívili například podzemí bohnického hřbitova, opuštěnou milánskou nemocnici či historickou psychiatrickou léčebnu v Bavorsku. Celkem zatím vytvořili přes 850 videí s celkovým zhlédnutím 350 milionů. Mezi nejsledovanější patří jejich exkurze do opuštěné a chátrající vily Radovana Krejčíře v Černošicích. „Všechno v ní bylo přístupné, všechny dveře byly otevřené. To jsme se trochu i divili. Dostali jsme informaci, že vila má být střežená, že tam má být hlídač v autě. Nikdo tam ale nebyl a doteď tam nikdo není, jen tam občas jede hlídka, a to je všechno,“ vypráví o tomto zážitku Daniel.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 21. září ve 21.35 hod. na Primě.

Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 16. 9. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.09.2022 • Najviac divákov sledovalo poslednú rozlúčku s kráľovnou Alžbetou II. na Markíze
17.09.2022 • TV Markíza v pondelok prinesie priamy prenos poslednej rozlúčky s kráľovnou Alžbetou II.
12.09.2022 • ZOO bude mít novou Lady Y
09.09.2022 • Show Jana Krause – 14. 9. 2022
08.09.2022 • Postupujúce skladby Košického zlatého pokladu 2022 sú známe
07.09.2022 • Čtyři nominace na Prix Europa - o „evropské Oscary“ se uchází minisérie Podezření i vzdělávací projekty ČT

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist