Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 04:53:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Voyo a Telekom spoločne predstavujú atraktívnu novinku Voyo štart

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 20.10.2022



Čoraz úspešnejšia streamovacia služba Voyo sa spája v spolupráci s najväčším operátorom Slovak Telekom a spoločne predstavujú atraktívnu novinku. Službu Voyo štart budú môcť po aktivácii využívať zákazníci Telekomu ako benefit v rámci služby Magio Televízia.


„Najznámejšia slovenská streamovacia služba nadväzuje spoluprácu s popredným slovenským televíznym operátorom. Veľmi sa tešíme, že zákazníci služby Magio TV od Telekomu si budú môcť vďaka novému benefitu Voyo štart vyskúšať mnohé z výhod, ktoré Voyo poskytuje svojim predplatiteľom. Vrátane množstva atraktívneho obsahu z lokálnej aj zahraničnej produkcie. Veríme, že čo najviac z nich budeme môcť privítať v našej stále sa rozrastajúcej rodine spokojných používateľov plnej verzie Voyo,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

„Chceme si získať srdcia našich zákazníkov a pozitívne ich prekvapiť aj cez novinky. Paralelne vidíme rastúcu popularitu streamovacích služieb a zároveň chceme mať to najlepšie v portfóliu. Preto sme sa rozhodli staviť na to, čo aj skutočne chcú: kvalitný obsah. S trhovým lídrom prinášame novú verziu top lokálnej služby Voyo v atraktívnej verzii: aby si mohli užiť prístup k obľúbeným filmom i seriálom bez reklám a priamo z Magio TV menu,“ uvádza Marcel Šatánek, senior manažér pre TV a zábavné služby spoločnosti Slovak Telekom.

Voyo je streamovacia služba prevádzkovaná skupinou Markíza. Na slovenskom trhu pôsobí od augusta 2011, v novembri 2020 prešlo Voyo kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom, odkedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov. Voyo je chrbtovou kosťou digitálnej transformácie CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje uviesť viac než desiatku premiérových exkluzívnych Voyo Originálov najrôznejších žánrov a ďalší prémiový obsah.

„Sme nadšení, že počet predplatiteľov Voyo na Slovensku a v Česku už atakuje hranicu 400 000, čo je výrazne lepší výsledok, než sme v tejto fáze rozvoja služby sami predikovali. Voyo patrí medzi naše kľúčové priority, výrazne investujeme do obsahu a personálne posilňujeme náš tím, aby sme zákazníkom prinášali čoraz kvalitnejší produkt. Máme pred sebou ešte dlhú cestu, rozhodne sme však vykročili správnym smerom,“ dodal Daniel Grunt, Chief Digital Officer nadnárodnej mediálnej skupiny CME, ktorej súčasťou je aj Markíza.


Voyo štart exkluzívne pre zákazníkov Magio TV

Telekom v spolupráci so skupinou Markíza prinesú na trh novú službu Voyo štart. Exkluzívny prístup k nej získajú zákazníci Magio TV každej platformy (IPTV, satelit, Go) a prinesie im špeciálny benefit. S Voyo štart má zákazník Magio TV možnosť prvých 14 dní od aktivácie služby sledovať neobmedzený počet videí a zoznámiť sa tak so širokou ponukou služby Voyo. Potom zákazník automaticky získava možnosť sledovať päť videí z vybraného obsahu opakovane každých 30 dní. Ďalší krok na získanie benefitu už nie je potrebný a využíva ho v rámci pôvodnej ceny za službu Magio TV.

Pokiaľ má zákazník Telekomu záujem prejsť na plnú verziu Voyo a mať prístup k celej knižnici vrátane prémiového Voyo obsahu, športu a živého TV vysielania, môže si ju aktivovať a sledovať všetok obsah naplno. Službu Voyo v plnej verzii môže potom kedykoľvek vrátiť naspäť do verzie Voyo štart na stránke voyo.sk, cez Telekom aplikáciu alebo prostredníctvom predajných kanálov Telekomu. Zmena prebehne ku koncu aktuálneho 30-dňového obdobia.

Voyo štart bude k dispozícii od 19. októbra 2022. Telekom bude túto službu zákazníkom aktivovať vo vlnách a postupne osloví zákazníkov s ponukou aktivácie Voyo štart na všetkých platformách: Magio Go, Magio Sat a Magio IPTV. Ak má zákazník záujem o službu skôr, môže si ju objednať na webe (https://www.telekom.sk/televizia/voyo), na predajni či infolinke.

Výhodou Voyo štart bude aj integrácia služby do Magio Go. Priamo zo známeho prostredia môžu zákazníci Magio TV prejsť do Voyo a hľadať si obľúbený obsah. Plynule sa potom môže vrátiť do rozhrania Magio Go. Viac informácii o službe nájdete na webe https://www.telekom.sk/televizia/voyo.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 19. 10. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.10.2022 • Ze Smetanovy Lhoty do Dortmundu. Voyo uvede celovečerní dokument Jan Koller: Příběh obyčejného kluka
04.10.2022 • Aplikace iVysílání je dostupná pro další operační systém chytrých televizorů
13.09.2022 • 10 zemí, kde Češi během své dovolené nejčastěji sledují internetovou televizi
28.07.2022 • CoComelon – fenomén který učaroval dětem, pohltil i rodiče. Na Voyo oblíbené postavičky poprvé promluví i česky
15.07.2022 • Tituly z nabídky Voyo je možné sledovat i bez připojení k internetu
13.07.2022 • TV Nova rozšiřuje SocialTV a posouvá možnosti pod červeným tlačítkem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist