Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:27:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Společnost Orby Elevate si vybrala Eutelsat 117 West A pro DTH distribuci v USA

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 30.05.2023


Satelitní provozovatel Eutelsat Communications, kótovaný na burze Euronext Paris pod titulem ETL, informoval, že společnost Orby Elevate si vybrala satelit Eutelsat 117 West A pro distribuci svých prvních hlavních mainstreamových televizních služeb přímého příjmu ze satelitu DTH (Direct-to-Home) v anglickém jazyce ve Spojených státech. Orby Elevate nabízí různé sekulární (světské) a náboženské televizní služby pro klienty se sídlem v USA.


Družice Eutelsat 117 West A, umístěná na orbitální pozici 116,8° západně, se vyznačuje nejmodernější technologií v poskytování tzv. hemi pokrytí v pásmech C a Ku, i výkonným regionálním pokrytím v pásmu Ku v celé Severní a Jižní Americe. To umožní společnosti Orby Elevate využít mimořádnou kapacitu družice Eutelsat 117 West A na celém území USA, aby spustila svůj první hlavní mainstreamový DTH paket v angličtině, kde je velmi významný trh s ohledem na množství diváků a vkus uživatelů.

Ricardo Dias, prozatímní generální ředitel společnosti Orby Elevate, řekl: “Je to výborná příležitost, abychom využili už existující infrastrukturu vyvinutou při původní iteraci (opakování procesu) společnosti Orby a výborné pokrytí výkonného satelitu Eutelsat 117 West A pro tuto platformu. Ta umožní, aby se obsah vstřícný k rodinám dostal do domácností po celé zemi a v rozumných nákladech."

G. Jim Carroccia, obchodní ředitel společnosti Eutelsat pro média v Severní Americe, řekl: “Máme velkou radost z toho, že společnost Orby Elevate si vybrala družici Eutelsat 117 West A pro svůj hlavní mainstreamový DTH paket v anglickém jazyce, aby jej uvedla na trh v USA. Tato přelomová smlouva ukazuje důležitou úlohu, kterou satelit nadále hraje v televizní distribuci. Těšíme se, že budeme podporovat společnost Orby Elevate, aby jejich inovativní podnikání a nabídka narůstaly.”


O Eutelsat Communications

Společnost Eutelsat Communications, založená v roce 1977, je jedním čelních světových satelitních operátorů. S globální flotilou satelitů a s tím spojenou pozemní infrastrukturou, Eutelsat Communications umožňuje klientům v oblasti televizních, datových, vládních, pevných a mobilních širokopásmových trhů, aby efektivněji komunikovali se svými zákazníky bez ohledu na jejich umístění. Asi sedm tisíc televizních kanálů provozovaných předními mediálními skupinami jsou vysílány společností Eutelsat Communications pro miliardu diváků, vybavených zařízením pro přímý satelitní příjem (DTH) nebo připojených na pozemní sítě.

Se závazkem podporovat všechny stránky udržitelného vývoje ve všech svých podnikatelských aktivitách, Eutelsat Communications využívá svých zdrojů na oběžné dráze, aby pomohla překlenout digitální rozdíly při udržení bezpečného a přehledného vesmírného prostředí. Jako atraktivní a sociálně odpovědný zaměstnavatel, Eutelsat Communications sdružuje 1200 mužů a žen z padesáti zemí, kteří se zaměřují na poskytování služeb nejvyšší kvality. Společnost Eutelsat Communications je kótovaná na burze Euronext Paris pod titulem ETL. Další informace o společnosti Eutelsat Communications je možné najít na internetové stránce: www.eutelsat.com


S využitím zdroje: tisková zpráva Eutelsat Communications, 25. 5. 2023, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.05.2023 • Evropský soudní dvůr: vysílací stát platí i pro satelity
12.05.2023 • Satelitní televize DTH v Německu zůstává na čelní pozici
13.01.2023 • SES obdrží miliónovou půjčku od EIB na financování nových satelitů
19.12.2022 • Vánoční pozdravy NDR opět na KV, v DAB+, na satelitu a na internetu námořníkům po celém světě
25.11.2022 • Úspěšné vynesení Eutelsat 10B: satelit přináší nové služby leteckého a námořního propojení
04.11.2022 • Úspěšný start satelitu Eutelsat Hot Bird 13G

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist