Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 03:13:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Telly uzavírá strategické partnerství s Nordic Telecom

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 31.05.2023



Televizní operátor Telly a poskytovatel telekomunikačních služeb Nordic Telecom uzavřeli strategické partnerství a budou si vzájemně nabízet některé své služby. Všichni zákazníci, kteří mají službu Telly internet přejdou do sítě Nordic Telecom.


Pro stávající zákazníky Telly internetu bude změna velmi plynulá. Od 1. srpna 2023 přecházejí díky partnerství všechny internetové služby Telly pod Nordic Telecom. Tímto krokem se nikterak nemění stávající podmínky služeb. Aktuálně využívané internetové tarify zákazníků zůstávají beze změny rychlosti, použité technologie nebo cenových podmínek (včetně zachování akčních cen).

Zákazníci Telly internetu navíc získají prémiovou podporu Ajťáka na příjmu, který poradí s technologickými otázkami i veškerým nastavením. Zároveň budou mít noví i stávající zákazníci Telly internetu možnost vybrat si nový rychlostní tarif nebo přejít na jinou technologii, pokud bude v jejich bydlišti dostupná. Nordic Telecom nabízí své služby na DSL infrastruktuře a vlastních optických i bezdrátových sítích.

„Telly vnímáme jako velmi silného poskytovatele prémiového televizního obsahu s unikátní pozicí na našem trhu. Díky převzetí internetových služeb společnosti Telly nabídneme našim zákazníkům unikátní možnost zkombinovat silné stránky obou společností, tedy špičkový internet na doma na prakticky libovolné přístupové technologii a špičkový televizní obsah,” říká Petr Škop, komerční ředitel Nordic Telecom.

Televizní operátor Telly se nyní bude plně věnovat zajištění prvotřídního televizního obsahu a rozvoji televizní platformy, která je již nyní hodnocena nezávislými testy jako jedna z nejlepších na českém trhu.

Nordic Telecom, který má v Česku více než 100 tisíc zákazníků, začne od srpna zároveň nabízet produkty televizního operátora Telly. Konkrétně půjde o televizní balíčky Střední (nabízí 100+ kanálů, z toho přes 60 v HD kvalitě) a Sport (19 kanálů v HD).

„Nordic Telecom vnímáme jako pevného partnera, který vyznává stejné hodnoty jako naše společnost, například jednoduchost, volnost nebo transparentnost. Věřím, že naše oboustranně přínosná spolupráce se bude v dalších letech dále rozvíjet. Zároveň v tuto chvíli můžeme veškeré své síly napnout k budování ještě lepší internetové televize,“ říká Vladimír Rusnák, šéf televize Telly.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


O Nordic Telecom

Nordic Telecom je český telekomunikační operátor obsluhující více než 100 tisíc zákazníků. Provozuje vlastní optické i bezdrátové sítě a v roce 2021 se stal držitelem nejširšího frekvenčního pásma určeného pro poskytování 5G služeb, když ve dvou aukcích vydražil dohromady 100 MHz šířky pásma na frekvencích 3,5 a 3,7 GHz. Kromě tarifů na vlastní síti, nabízí také připojení na DSL a optické infrastruktuře partnerské společnosti CETIN. Společnost je součástí investiční skupiny Nordic Investors, jejím minoritním akcionářem je J&T Private Equity Group.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly
Daniel Mádr, tiskový mluvčí Nordic Telecom, 31. 5. 2023



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.06.2023 • Športoví fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Strhujúci príbeh slovenskej futbalovej ligy od 2. júna exkluzívne na Voyo
16.05.2023 • Streamovací služby se v Česku i na Slovensku těší podobné oblibě
09.05.2023 • T-Mobile TV slaví 7 let a mění se na MAGENTA TV.
06.05.2023 • Neapol slaví historický titul po 33 letech! Speciální vysílání Nova Sport 4 už tuto neděli
31.03.2023 • MALL.TV se k 1. dubnu mění na Fameplay
16.03.2023 • Telly spouští jarní kampaň, na první tři měsíce nabízí největší balíček jen za 250 korun

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist