Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 15:02:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Firma Microspace uzavřela smlouvu se společností SES NEW SKIES na další kapacity na družici NSS-7

  Autor: PR Press SES Astra , e-mail: info@ses-astra.com Přidané: 03.11.2008


Společnost SES NEW SKIES, člen skupiny SES (kótovaná na burzách Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG) dne 3. 11. 2008 oznámila, že firma Microspace uzavřela smlouvu na dodatečné kapacity (5,5 Mbit/s) na satelitu NSS-7, orbitální pozice 338° východně (t.j. 22° západně). Microspace je výlučně vlastněnou dceřinnou společností firmy Capitol Broadcasting Company a jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů satelitních služeb pro firemní komunikaci, digitální zpracování obrazového signálu a digitální zobrazovací panely.


Firma Microspace podepsala smlouvu na pět let, která zajistí poskytování uplinkových služeb na družici NSS-7 a širokopásmových služeb pro aplikace „Next Generation Retail Digital Signage” ze svého mediaportu ve Washingtonu do Evropy.

Obrat v oblasti digitálních řídících systémů a zobrazovacích panelů je asi miliarda amerických dolarů. V tomto odvětví se dosahuje výrazného růstu. Tento růst částečně ovlivňuje způsobilost systémů, které zajišťují pro prodejní místa interaktivní, aktuální reklamu s neustálým přísunem informací a zábavu. Technologie firmy Microspace podporuje digitální zobrazovací panely na asi desetitisících místech v Severní Americe.

Pan Joseph L. Amor III, vicepresident a generální ředitel společnosti Microspace, řekl: „Již desetiletí má firma Microspace velmi dobré obchodní vztahy se společností SES NEW SKIES. Úroveň služeb a výkonnost satelitů jsou pro nás pobídkou, abychom pokračovali v našich podnikatelských aktivitách s touto firmou.” Firma Microspace a skupina SES uzavřely smlouvu na několik celých nebo části transpondérů na pěti satelitech AMC-1, AMC-3, AMC-8, NSS-7 a NSS-806.

Pan Andrew Ruszkowski, viceprezident pro prodej v Severní Americe společnosti SES NEW SKIES, řekl: „NSS-7 na orbitální pozici 338° východně je jedním z nejvýznamnějších satelitů na světě pro distribuci televizního signálu. Jeho dalekosáhlé pokrytí atlantického regionu jej činí ideálním satelitem, aby přinesl obsah z východního pobřeží USA do Evropy. Těšíme se na to, že firmě Microspace poskytneme spolehlivé a velmi výkonné kapacity pro satelitní vysílání, aby firma mohla rozšířit své podnikatelské aktivity v oblasti digitálních zobrazovacích panelů v Evropě.”


O družici NSS-7

NSS-7 je nejmodernější, hybridní satelit pro pásmo Ku a C, který je umístěn na orbitální pozici 338° východně nad Atlantským oceánem. Satelit zajišťuje pokrytí Evropy, Afriky, Blízkého východu a amerického kontinentu. NSS-7 je jedním z nejvýznamnějších satelitů na světě pro distribuci programů na nejvýznamnější orbitální pozice, pro transatlantické televizní vysílání a pro internetové spojení mezi Severní Amerikou a Evropou, Blízkým východem a Afrikou. Výkonný, vysoce moderní satelit disponuje 49 transpondéry v pásmu C a 48 transpondéry v pásmu Ku.


Yves Feltes, Media Relations, SES NEW SKIES


O společnosti Microspace

Microspace Communications Corporation (Microspace) je dceřinnou společností firmy Capitol Broadcasting Company a jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů satelitních služeb pro digitální zpracování obrazového signálu, firemní komunikaci a digitální zobrazovací panely. S téměř 340 tisíci dálkovými spojovacími místy společnost provozuje největší satelitní síť na světě pro firemní komunikaci. Satelitní služba VELOCITY® firmy Microspace již dvacet let zajišťuje pokrytí signálem pro sítě společností Morgan Stanley, Abercrombie, Fitch, John Deere a mnoha dalších firem.

Služba VELOCITY je k dispozici jako vlastní řešení nebo jako služba na vyžádání (On-Demand). Uživatelům umožňuje, aby jednoduše a levně rozšířili svoji šířku pásma podle potřeby. Firma Microspace má své hlavní sídlo ve Spojených státech a je zastoupena v Evropě a v Latinské Americe. Další informace je možné najít na internetové stránce: www.microspace.com.


O společnosti Capitol Broadcasting

Capitol Broadcasting Company, a. s. je telekomunikační společnost se širokým určením, vlastní a/nebo provozuje dceřinné firmy a služby: WRAL-TV, WRAL Digital, WRAL-FM, WRAL-HD2, 99.9 The Fan, Microspace, North Carolina News Network (zpravodajská síť Severní Karolíny), CBC New Media Group, Wolfpack Sports Marketing v Raleighu, Severní Karolína, WJZY-TV a WMYT-TV v Charlotte, Severní Karolína; WILM-TV v Wilmingtonu, Severní Karolína; WRAZ-TV a The Durham Bulls v Durhamu, Severní Karolína; má podíl v nemovitostech, např. v projektu americké tabákové firmy American Tobacco Project a kancelářských budovách firmy Diamond View v Durhamu, Severní Karolína.


O společnosti SES NEW SKIES

Společnost SES NEW SKIES je členem skupiny SES (kótovaná na burzách cenných papírů Euronext Paris a v Lucembursku pod titulem SESG). Zajišťuje satelitní telekomunikační služby pro celou řadu obchodních partnerů, včetně poskytovatelů telekomunikačních služeb, televizních vysílatelů, akciových společností a vládních organizací po celém světě. SES NEW SKIES vlastní a provozuje globální flotilu sedmi satelitů na oběžné dráze, další tři konstruované družice (NSS-9, NSS-12 a NSS-14) a pozemní příslušenství po celém světě. Sídlo společnosti je v Haagu, společnost má pobočky v Hong Kongu, Johannesburgu, Sao Paulu, Singapuru, Sydney a Washingtonu, D.C.

Kromě společnosti NEW SKIES je skupina SES výlučným vlastníkem předních provozovatelů satelitu - SES ASTRA v Evropě, SES AMERICOM v USA. Skupina SES také vlastní strategické podíly ve společnosti SES Sirius (90 %), Ciel v Kanadě a Quetzsat v Mexiku. SES poskytuje úplné řešení v oblasti globální satelitní komunikace prostřednictvím sdružené flotily 39 satelitů na 26 orbitálních pozicích. Další informace o společnosti SES NEW SKIES je možné najít na internetové stránce www.ses-newskies.com a o skupině SES na internetové stránce www.ses.com.


Zdroj: SES Press, 3. 11. 2008, přeložil Petr Miklík


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.11.2008 • V Evropě se zvyšuje počet kanálů HD [ 8 ]
20.10.2008 • Počet kanálů HD na družici ASTRA se během tří měsíců zvýšil o 30 procent
10.10.2008 • ARD: můžeme ukončit analogové satelitní vysílání na konci roku 2010
08.10.2008 • Soudní rozhodnutí: Sky Italia musí umožnit příjem placené televize na všech receiverech [ 3 ]
03.10.2008 • Společnost SES ASTRA spouští ve Španělsku službu ASTRA2CONNECT
03.10.2008 • Společnost Technisat potvrdila ukončení vysílání rozhlasového paketu a televize Techni-TippTV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist