Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 06:01:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prípravy na štart vysielania Niké ligy vrcholia. Pozrite si prvé zábery nového štúdia

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 27.07.2023


Nová sezóna najvyššej slovenskej futbalovej súťaže štartuje už počas najbližšieho víkendu. Všetkých 192 zápasov Niké ligy nájdu fanúšikovia exkluzívne v ponuke streamovacej služby Voyo, ktorá je aj naďalej domovom najlepšieho slovenského futbalu. Vybrané stretnutia prinesú tiež televízie Dajto a Nova Sport.


Prípravy na vysielanie Niké ligy v týchto dňoch vrcholia. Ich súčasťou je aj finalizácia nového štúdia, z ktorého sa moderátori a experti budú prihovárať divákom televíznych prenosov či magazínu GÓÓÓL!. Štúdio prešlo modernizáciou a diváci sa môžu tešiť aj na viaceré nové prvky.

„Som hrdý na to, že našim divákom prinesieme aj v novej futbalovej sezóne skvelé športové zážitky doplnené o výnimočné komentáre a analýzy v našich magazínoch. Na čo najkvalitnejšie vysielanie zápasov a relácií sme ako tím perfektne pripravení a verím, že diváci našu snahu ocenia. Futbalovým klubom želám v novej Niké lige veľa šťastia,“ zhodnotil Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Nová sezóna Niké ligy sa začne v piatok regionálnym derby MFK Dukla Banská Bystrica – FK Železiarne Podbrezová (28. júla o 20:10 hod. na Nova Sport 1 a Voyo). Najväčším lákadlom 1. kola bude sobotný zápas nováčika FC Košice s majstrovským ŠK Slovan Bratislava (29. júla o 20:00 hod. na Dajto a Voyo) – pôjde zároveň o Zápas mesiaca snímaný na 12 kamier vrátane slow-motion. Košičania sa do najvyššej súťaže vracajú po ôsmich rokoch, naposledy v nej mal klub z tohto mesta zastúpenie v sezóne 2014/2015. Šampión z Tehelného poľa naopak ovládol posledných päť ročníkov súťaže, keď jeho hráči nenašli premožiteľa a zdvíhali nad hlavu majstrovskú trofej.

Všetky zápasy Niké ligy budú aj naďalej s komentárom a vo full HD kvalite dostupné naživo i zo záznamu predplatiteľom streamovacej služby Voyo. Dva vybrané zápasy budú navyše vysielané, rovnako ako v uplynulej sezóne, na televíznych obrazovkách. Piatkové duely bude vždy vysielať Nova Sport a nedeľné, prípadne sobotné (v závislosti od harmonogramu našich klubov v pohárovej Európe) stretnutia TV Dajto.

Na štart novej sezóny sa pripravujú aj moderátori zápasových štúdií a magazínov, ako aj experti Markízy. „V prvom rade sa teším na samotný futbal a v druhom rade na tú atmosféru, zábavu, ktorú štúdio prináša, na hostí, na našich expertov a na vzájomnú spoluprácu. Pretože výstup je dôležitý, ale pre nás je to okrem práce aj veľa zábavy. Jednoducho sa bavíme o futbale a to je to, čo máme radi,“ povedal jeden z moderátorov zápasových štúdií Marián Tomčák, ktorý, mimochodom, naše ligové trávniky zažil na vlastnej koži počas svojej hráčskej kariéry.

„Vždy, keď prichádzam do štúdia, teším sa na tú atmosféru. Rovnako aj na spolukomentovanie na štadióne. No v štúdiu to má takú honosnejšiu atmosféru. Je to tiež o perfektnej partii ľudí, s ktorými spolupracujem. Sú to maximálni profesionáli, ktorí mi zo začiatku veľmi pomáhali, aby som si na to všetko zvykol, na svetlá, kamery. Veľmi rád do štúdia prichádzam a dúfam, že táto spolupráca bude trvať ešte dlho,“ hovorí jeden z expertov, na ktorého sa futbaloví fanúšikovia môžu tešiť, Marek Sapara, bývalý 38-násobný reprezentant Slovenska.

Všetko podstatné z každého kola Niké ligy aj v tejto sezóne zmapuje spolu s futbalovými expertmi tradičný magazín GÓÓÓL!, ktorý budú v týždennej periodicite aj naďalej ponúkať Voyo a TV Dajto. Magazín bude mať premiéru vždy v nedeľu večer, aby fanúšikom sprostredkoval najlepšie momenty a reakcie aktérov čo najskôr – bezprostredne po aktuálnom kole.

Okrem magazínu GÓÓÓL! prichádza na obrazovky oproti uplynulej sezóne aj novinka. „Som rád, že anketa Gól mesiaca opäť dostane väčší priestor v našom vysielaní. Góly sú korením futbalu a vzbudzujú vo fanúšikoch emócie. Spoločne s partnermi chceme, aby sa fanúšikovia aktívne viac zapájali a, samozrejme, že budú môcť získať aj zaujímavé ceny,“ povedal Martin Lisý, šéfredaktor športu skupiny Markíza. „V prvom rade sa teším, že všetkých dvanásť klubov ligy má svoj domovský štadión a verím, že fanúšikovia po celom Slovensku si nájdu cestu na futbal. Je to zážitok pre hráčov aj aj pre nás, keď sa hrá pred zaplnenými tribúnami. A pre tých, čo zostanú pri obrazovkách a budú si chcieť pozrieť zápasy na Voyo, Dajto alebo Nova Sport, je našou snahou sprostredkovať im čo najlepší zážitok. Dúfam, že aj navýšením počtu kamier sa nám to bude dariť,“ dodal.

Foto: Moderátori M. Tomčák, P. Filo, S. Jurko, A. Zvolenský a experti M. Sapara a M. Mikulič


1. kolo Niké ligy:

• Piatok 28. 7. o 20:30 hod.: B. Bystrica – Podbrezová (Nova Sport, Voyo)

• Sobota 29. 7. o 18:00 hod.: Skalica – Zlaté Moravce (Voyo)

• Sobota 29. 7. o 18:00 hod.: Michalovce – Dunajská Streda (Voyo)

• Sobota 29. 7. o 20:30 hod.: ZÁPAS MESIACA: Košice – Slovan (Dajto, Voyo)

• Nedeľa 30. 7. o 18:00 hod.: Žilina – Ružomberok (Voyo)

• Nedeľa 30. 7. o 18:00 hod.: Trnava – Trenčín (Voyo)


TV upútavka na 1. kole Niké ligy: https://youtu.be/gQscrEOMwMI

TV upútavka na magazín GÓÓÓL!: https://youtu.be/wT3Fzs30Ro0




O Voyo:

Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 550 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 26. 7. 2023





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.07.2023 • Česká televize odtajnila podzimní program. Nabídne nový seriál s Miroslavem Krobotem, pokračování Osady i návrat StarDance
12.07.2023 • ČT sport představuje letní fotbalový program. Nabídne zápasy z pěti soutěží
09.07.2023 • Italsko-asijská fúze v kuchyni na TV Paprika
06.07.2023 • Rádio_FM prinesie poslucháčom exkluzívne vysielanie z festivalu Pohoda, vrátane koncertov Suzanne Vega, Wet Leg a ďalších
06.07.2023 • Záhadné pátky na Prima ZOOM
04.07.2023 • RTVS pripravila pre divákov a poslucháčov na sviatok sv. Cyrila a Metoda pestrý televízny aj rozhlasový program

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist