Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 23:17:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Ronaldo, Benzema a další - Saudi Pro League míří na Sport1 a Sport2

  Autor: AMC/KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 14.08.2023


Společnost AMC Networks International podepsala víceletý kontrakt na vysílací práva nejrychleji rostoucí fotbalové ligy na světě, Saudi Pro League. Saúdskou ligu budou moci diváci Sport1 a Sport2 sledovat naplno již od pondělí 14. srpna, kdy stanice Sport1 odvysílá hned dva špičkové zápasy.


Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kanté, Roberto Firmino, Sadio Mané, Riyad Mahrez, Malcom, Kalidou Koulibaly, Steven Gerrard. To jsou jen některé ze superhvězd, které se rozhodly zamířit do Saúdské Arábie, aby si zahrály nebo se staly hlavními trenéry v dynamické Saudi Pro League. Ligové týmy zatím v tomto přestupovém období utratily za hráče více než 500 milionů eur, což ze Saudi Pro League dělá nejrychleji rostoucí fotbalovou ligu na světě.

Díky stanicím Sport1 a Sport2 budou moci fotbaloví fanoušci v České republice a na Slovensku sledovat tři zápasy z každého kola soutěže. Již v pondělí 14. srpna od 17:00 Sport1 odvysílá souboj Al Raedu s Al Ittihadem, v jehož barvách se představí slavný Karim Benzema. Od 20:00 se pak diváci mohou těšit na utkání Al Ettifaq, k jehož kormidlu se postaví ikonický Steven Gerrard, s Al Nassrem Cristiana Ronalda.

„Saudi Pro League není jen o Ronaldovi, je to soutěž, která je už nyní sportovně velmi zajímavá a díky téměř neomezeným finančním možnostem je její ambice zamířit v horizontu několika let mezi světovou fotbalovou elitu naprosto reálná“, říká šéfkomentátor Sport1 a Sport2, Ondřej Voršilka.

Prostor dostanou i mistrovský Al Ittihad, superbohaté Al-Hilal, Al-Nassr či Al-Ahli, který letos v létě postoupil do první ligy a nákupem hvězd, jako jsou Mahrez, Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy, Franck Kessié nebo Roger Ibanez, se katapultoval mezi nejcennější týmy světa.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 14. 8. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.08.2023 • MS v atletice na Eurosportu
14.08.2023 • Vydejte se na cestu poznání s Prima ZOOM
11.08.2023 • V srpnu začínají evropské fotbalové ligy, Telly připravila pro všechny sportovní fanoušky soutěž
10.08.2023 • Jaké novinky chystá CANAL+ Sport pro příští sezonu Premier League?
07.08.2023 • Dokumentární klasika i úplné novinky všech žánrů nabízí Prima ZOOM
05.08.2023 • 8hodinovka na okruhu Suzuka: Yamaha s Karlem Hanikou chce stupně vítězů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist