Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 20:05:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Rozjíždí se Evropská a Konferenční liga i s českými a slovenskými kluby. Nejbohatší zápasové pokrytí nabídnou stanice Sport1 a Sport2

  Autor: AMC/KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 04.09.2023


Mezinárodní klubové soutěže pod hlavičkou UEFA se každoročně těší ohromné fanouškovské přízni. I v nové sezóně budou Evropská a konferenční liga nabízet nespočet památných fotbalových momentů, o které se tentokrát bude starat mimo jiné pět „československých“ klubů. V základní skupině Evropské ligy budou reprezentovat pražské kluby Sparta a Slavia, v Konferenční lize se o postup budou rvát Viktoria Plzeň, Slovan Bratislava a Spartak Trnava. Sport1 a Sport2 budou v každém kole nabízet dva zápasy českých klubů a jeden zápas slovenského klubu.


A šance na to, že české a slovenské kluby postoupí do vyřazovací fáze, rozhodně není nízká. Úřadující český mistr, Sparta Praha, si zahraje ve skupině se španělským favoritem Realem Betis, skotskými Rangers a kyperským Arisem Limassol. Právě skotský klub by měl být hlavním soupeřem v boji o druhé postupovém místo a Sparta v roce 2021 ukázala, že tým z Ibroxu dokáže porazit.

Slavii los přisoudil do skupiny vítěze úvodního rončíku Konferenční ligy a finalistu Evropské ligy z minulé sezóny, AS Řím, k tomu neoblíbenou vzpomínku v podobě Šeriffu Tiraspol a švýcarský klub Servette Ženeva. Tým Josého Mourinha je jednoznačným favoritem skupiny, každopádně Slavia má solidní šanci nechat za sebou Sheriff i Servette.

Los Konferenční ligy nebyl úplně milosrdný k Viktorii Plzeň, která bude na podzim pravidelně cestovat do neoblíbených a nepříjemně vzdálených destinací. V nevyzpytatelné skupině má nedávného soupeře Sparty, Dinamo Záhřeb, kazašskou Astanu a kosovský klub FC Ballkani, s nímž má své zkušenosti pro změnu Slavia.

Spartak Trnava si zahraje proti tureckému gigantovi Fenerbahce, nejlepšímu bulharskému klubu Ludogorci Razgrad a dánskému tvůrci talentů, Nordsjaellandu. Slovan Bratislava se může těšit na bitvy s francouzským Lille, slovinským mistrem Olimpijí Lublaň a šampionem z Islandu, KÍ Klaksvíkem.

Televizní stanice Sport1 a Sport2 budou tradičně nabízet bohatý program přímých přenosů z obou soutěží. V každém kole dva zápasy českých klubů a jeden duel slovenského klubu, taktéž v přímém přenosu. Konferenční liga začíná 20. 9. 2023, Evropská liga o den později, 21. 9. 2023. Sport1 a Sport2 budou po podzimní části naíbzet pravidelně přenosy i z vyřazovací fáze obou soutěží.


O AMC NetworksInternational - Central and NorthernEurope

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 4. 9. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.09.2023 • Odstartujete školní rok cestou za poznáním prostřednictvím Prima ZOOM
01.09.2023 • Eurosport: O víkendu světový tenis a cyklistika
26.08.2023 • Poslední Grand Slam sezony: diváci Telly uvidí z US Open desítky zápasů
25.08.2023 • Vuelta a España: Dotáhne Jan Hirt Remca Evenepoela za dalším triumfem?
24.08.2023 • Hora, jež věčně hoří, není mýtus - Poklady s Bettany Hughes na Viasat History
22.08.2023 • Utkání Sparty na hřišti Dinama Záhřeb odvysílá exkluzivně stanice Sport2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist